Speltips

Match/event
Stryktipset - Lördag 20/11
Datum
20/11 - 2021
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Liverpool - Arsenal
1
2. Watford - Man United
2
3. Wolves - West Ham
1x2
4. Norwich - Southampton
2
5. Aston Villa - Brighton
1x2
6. Newcastle - Brentford
2
7. Burnley - Crystal Palace
x2
8. Bristol City - Blackburn
x2
9. Huddersf. - West Brom
x2
10. Hull - Birmingham
1x2
11. Mboro - Millwall
x2
12. Preston - Cardiff
x2
13. Reading - Nottingham
2
Rygga Spelet
Stryktipset

Stryktipset 20/11 – Tips & analys

Fotboll Speltips Stryktipset
Joakim
Publicerad: 18 november, 2021

Sådärja. Stryket ser ut som det ska igen. Endast engelska matcher läggs under lupp under lördagen och det kittlar lite extra när Premier League står för sju av dessa. Det mäktiga mötet mellan Liverpool och Arsenal är först ut, härligt! Analysen mot 13 rätt står klar, häng med!

Spelstopp: 15:59

1. Liverpool – Arsenal 

Stryket inleder med stormötet på Anfield, i vilket Liverpool tar emot ett formstarkt Arsenal. Tre raka triumfer finns i hörnan hos The Gunnars men med det sagt skrämmer de ändå inte. Känslan är att Londonlaget får gneta något alldeles oerhört för sina segrar medans årets upplaga av Liverpool gör raka motsatsen. The Reds har fått ny utväxling på både det beryktat extremhöga koffeinintaget, Alexander-Arnold, världens bäste Salah samt Klopps goe Gengenpress. Saker flyter mest bara på för värdarna och plumpen innan uppehållet var undantaget som bekräftade regeln. I egen borg är Pool ett klart snäpp bättre än Arsenal just nu. Vänstersidan finns till rimliga priser och måste prioriteras.

2. Watford – Manchester United 

Manchester United ser för en gångs skull ut att hålla sig inom ramen för strecken, det tackar vi för.  Säkerligen har det att göra med att baggen Ole Gunnar alltjämt sitter kvar – och att kapten Harry Maguire gjorde sig till allmänt åtlöje efter ett mål mot avsågade Albanien – men på Vicarage Road ska männen från Manchester ha otroligt bra chanser på tre poäng. United är bevisat bättre borta än hemma och spelare som Ronaldo och Fernandes kan konsten att koka soppa på spik. Ryktet går att Watford går igenom en renässans men allt tyder på att 5-2-segern mot Everton var en engångsföreteelse. I övrigt finns inte en inspelad poäng i facit på de senaste fem fajterna. Tvåan bockas av runt 65 procent. 

3. Wolverhampton – West Ham 

Wolverhampton föll på svärdet mot Crystal Palace innan uppehållet, men på det stora hela är vargarna klart och tydligt på rätt väg. Nio av lagets elva gjorda mål föll på de fem matcherna dessförinnan och 13 poäng bärgades därav. Lyckas Bruno Lages lag stänga till bakåt, vilket de inte sällan gör, kommer West Ham få bekymmer. The Hammers är inget lag som spelmässigt bryter ner låga försvar och här ser de ut att bli något överstreckade efter segern mot Pool senast. Matchbilden bör passa Wolves bättre och när tvåan touchar 45-50 procent ska vänstersidan in. Helst alla tecken.

4. Norwich – Southampton 

Farke out, Dean Smith in. Om det är ett tränarbyte som övertygar? Nja. Wow-känslan lyser med sin frånvaro när seriens sämsta lag tar sig an Southampton. Värdföreningen vann visserligen mot Brentford precis innan uppehållet men det säger nog mer om att Ponny med vänner börjar få knapert med krut snarare än något annat. Pukkis kanariepojkar är och förblir nedflyttningskandidat nummero uno denna säsong och ett formstarkt Southampton ska kunna cementera den saken. The Saints spikade igen Dean Smiths kista i Aston Villa och mycket talar för att man hamrar vidare här. Med tvåan runt 45-50 procent är högersidan vettig i utgång.

5. Aston Villa – Brighton 

Dean Smith out, Steven Gerrard in. Tränarkarusellen snurrar för fullt och om skiftet ovan känns lite “jaha..?” så är Stevens signatur klart mer spännande. Medhållet från svenska folket är överväldigande och Aston Villa ser ut att ticka upp bland strecken som en följd. Inte helt motiverat känns det som, det dröjer förmodligen ett tag innan spelet speglar anställningen och att tackla ett spelskickligt Brighton som första uppgift är synnerligen svårt. Potter och gänget vacklade en aning formmässigt innan uppehållet, men fiskmåsarna har visat klart mer än Villa hittills och med lite välbehövlig vila hålls gästerna högt. Tvåan vill vi få med, kryss och etta följer därefter.

6. Newcastle – Brentford 

Newcastle handlas på ren spekulation i nuläget. Priserna är kraftigt uppblåsta och det är värt att komma ihåg att världens rikaste klubb inte får öppna pengapungen före januari. Eddie Howe är visserligen ny på tränarposten men man kan åtminstone i bakhuvudet ha med sig att Skatorna som enda lag står utan seger denna säsong. Brentford har gjort det bättre. Gästerna har fått lite välbehövlig vila under landslagsuppehållet och borde kunna hittat tillbaka till vinnarspåret mot en svag värdförening. Runt 35 procent hittas en värdespik till höger.

7. Burnley – Crystal Palace 

Turf Moor är sist ut i Premier League-svägen. Burnley gick in i uppehållet med skaplig fart under fötterna då 3-1 mot Brentford följdes av 1-1 på bortabana mot Chelsea. Crystal Palace har dock visat ännu mer. Patrick Vieira har fått ordentlig fason på manskapet och stabiliteten som sattes av Roy Hodgsons har legat som grund när spelet med små små steg utvecklats. Sex raka utan nederlag finns i facit och då är det inga dussingäng man mött. 2-0 borta mot City, kryss mot både Leicester och Arsenal. Tvåan erbjuder inte mycket till värde men förtjänar sin plats. 

8. Bristol City – Blackburn 

The Championship tar bongen i mål med sex kamper. Ashton Gate är först ut med mötet mellan ett formsvagt Bristol och ett Blackburn i desto bättre slag. GÄsterna hämtade hem tre treor på sina fyra sista matcher innan uppehållet och det är inte så konstigt när man har en spelare som Ben Brereton i fören. Tre kassar gjorde han under nämnda matchssvit och med det har han bara Championship-specialisten Mitrovic framför sig bland divisionens mäktigaste målmän. Bristol har släppt in 14 mål på sina sex senaste matcher men bara gjort fyra framåt, och de förlorat alla utom en som en följd. Mycket tyder på att sviten förlängs. Om utgångstvåan landar runt 45 procent garderas den först och främst med kryss, ettan finns inte med i tankarna alls. 

9. Huddersfield – West Bromwich 

West Bromwich har en trupp för toppen och än viktigare har man också poäng för densamma. Än är det långt kvar, men är det något lag som ska kunna snuva Bournemouth och Fulham på konfekten är det Jonas Olsson gamla benknäckargäng. Hudds får snarare rikta in sig på en mittenplats. Detta inte minst efter svackan som genomlidits på senare tid. Framförallt är det dock bortaspelet som inte stämt, hemma på John Smith’s Stadium är man relativt stabila trots allt. Får värdarna till defensiven på fasta situationer kan de på en bra dag gräva fram någon poäng. Börja till höger, men fyll gärna på med kryss.

10. Hull – Birmingham 

Birmingham hade ingen lycka under inledningen. Precis innan uppehållet rätades skutan upp en aning men än finns vissa krokiga frågetecken kvar hos Lee Bowyer och gänget. Inte minst framåt där ingen av de stora namnen Jutkiewicz eller Deeney hittat riktigt rätt. Hull har vissa problem även de men är det någonstans värdarna normalt sett är att räkna med är det på egen matta där de fått sämre utdelning än förtjänat hittills. Ovisst. Med jämna streck helgarderar vi helst.

11. Middlesbrough – Millwall 

72-årige Neil Warnock har fått tacka för sig i Middlesbrough. En enligt rapporter något stökig uppsägning och det återstår att se om Chris Wilder kan gjuta olja på vågorna. Insatserna har inte varit något vidare denna säsong och mot Millwall kan värdarna inte motsvara det favoritskap de fått av folket. De tillresta håller allra minst samma nivå som Boro’ och faktum är att det notoriskt hemmastarka Millwall även förbättrat sig på resande fot. Blott två torsk de senaste bataljerna på bortabana är inte illa. Med värdet klart och tydligt till höger är det inget snack, X2 spelas.

12. Preston – Cardiff 

Preston besegrade Bournemouth samt Luton på ett bräde och det har gått få förbi. Männen från The North End åtnjuter ett skyhögt förtroende bland tipparna som inte alls beaktat det faktum att Preston därefter tog 0-3 i baken mot Nottingham efter en helt hädisk insats. Orimligt. Cardiff kommer närmast från en finfin 2-1-seger mot Huddersfield där Kieffer Moore, som även löste Wales kvittering mot Belgien under uppehållet, piskade in två kassar. Med honom i stekhet form finns väldigt goda poängchanser för gästerna. Ettan är ett givet avslag runt 60 procent. X2, tack.

13. Reading – Nottingham 

Derby är inget lag man vill ta rygg på i dessa dagar, men det är precis vad Reading gjort. Böckerna har putsats lite väl mycket och avdraget i poängkolumen, sex till antalet, är nu ett faktum. Hux flux är The Royals, som inte rosat marknaden i övrigt heller, till öronen insyltade i det bottenträsk som ett gryende Nottingham sedan ett tag tillbaka lämnat. Värdarna målas upp som stora favoriter trots det och då är det bara att tacka, bocka och skriva ner en lågt streckad tvåa.

Läktarens säkra: Manchester United

Watford är ett lag som passar United utmärkt för tillfället. Värdarna är för dåliga för att orka stå emot och tvåan spelas utan tvivel.

Läktarens skräll: Cardiff

Preston streckas stenhårt denna lördag. Det är svårt att förstå varför och då är det helt givet att sätta sig i Cardiff-båten med Kieffer Moore. Endast X2 är intressant.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus