Speltips

Match/event
Stryktipset - Lördag 24/4
Datum
24/04 - 2021
Matchstart
15:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. West Ham - Chelsea
2
2. Sheffield U - Brighton
2
3. Blackburn - Huddersf.
x2
4. Coventry - Preston
x2
5. Derby - Birmingham
1x2
6. Nottingham - Stoke
1
7. Watford - Millwall
1
8. Mboro - Sheffield W
2
9. Barnsley - Rotherham
1x2
10. Cardiff - Wycombe
12
11. QPR - Norwich
2
12. Charlton - Peterbor.
1x2
13. Lincoln - Hull
1x2
Rygga Spelet
Stryktipset

Stryktipset 24/4 » Tips & analys

Fotboll Speltips Stryktipset Topptipset
Joakim
Publicerad: 23 april, 2021

Veckans Stryktipskupong ser riktigt klurig ut där framförallt nio matcher i The Championship blir ett snår att ta sig igenom.  Med en jackpot på 14 miljoner kronor torde det bli riktigt fin utdelning av detta. I vår analys nedan ger vi bland annat våra främsta drag och spikar, häng med!

Andelar Stryktipset banner

Spelstopp: 15:59

1. West Ham – Chelsea 

West Ham har för ovanlighetens skull blandat sig in i toppstriden och gör bland andra Chelsea sällskap i jakten på den åtråvärda fjärdeplatsen vilket sannerligen kryddar på detta Londonderby. Endast målskillnad skiljer lagen åt där Chelsea för närvarande har övertagit och innehar den sista Champions League-platsen. Med det sagt målar svenska folket upp detta som ett vidöppet möte och där är vi inte eniga. Gästerna har förbättrats avsevärt under Thomas Tuchel och West Hams säsong i all ära men The Blues är i grund och botten det bättre laget. Tvåan singlas till riktigt fin procent.

2. Sheffield United – Brighton 

Så var det officiellt. Sheffield United kommer spela i The Championship kommande säsong. Värdskapet har förlorat åtta av de senaste nio omgångarna i ligaspelet och den negativa trenden lär fortsätta. Även Brighton riskerar att hamna under giljotinen även om The Seagulls torde undvika en nedflyttning. Graham Potters manskap är överlägsna övriga bottenlag rent spelmässigt och mot ett omotiverat The Blades ska tre poäng bara säkras. Även på Bramall Lane lämnas tvåan allena.

3. Blackburn – Huddersfield 

Undantaget kollapsen mot Norwich har vi fått se ett allt tryggare Huddersfield när det kommer till försvarsspelet. Josh Koroma, som rehabiliterat sedan december, gjorde även en efterlängtad comeback mot Barnsley senast och förhoppningsvis kan 22-åringen få fart på The Terriers offensiv. Blackburn har i sin tur haft en blytung vårsäsong och senast föll Rovers mot nästjumbon Sheffield Wednesday. Båda bör vara relativt belåtna med delad ära och vi utgår således därifrån men gardering krävs där tvåan prioriteras.

4. Coventry – Preston 

Med tolv poäng från de senaste fem omgångarna har Coventry praktiskt taget säkrat kontraktet. Med Matthew Godden tillbaka från sin skada har offensiven börjat leverera där bland andra Viktor Gyökeres visat fin form. Svensken blev matchhjälte i 3-2-viktorian mot Stoke senast då 22-åringen avgjorde i den 78:e matchminuten. Preston sitter i en liknande sits som sin motståndare där endast en pinne skiljer lagen åt. Det är med andra ord en till synes betydelselös tillställning som stundar på St. Andrew’s Stadium. Vi låter spelvärdet tala – X2!

5. Derby – Birmingham 

Birmingham har sannerligen fått igång maskineriet under nya tränaren Lee Bowyer. Fyra segrar, två oavgjorda och en förlust har det blivit sedan den före detta Charlton-tränaren tog över rodret för drygt en månad sedan. Blånäsorna har som följd ryckt sig bort från bottenträsket och ska inte behöva oroa sig över nedflyttningsstriden under de återstående omgångarna. Derby befinner sig i en allt mer prekär situation. Med fyra raka nederlag har The Rams misslyckats att åstadkomma det Birmingham gjort. Att Rotherham haft det lika tufft kan Wayne Rooneys manskap vara oerhört tacksamma för men det går knappast förlita sig på att det fyra poäng stora gapet håller sig säsongen ut. I synnerhet då Sheffield Wednesday och till viss mån även Wycombe dragits in i racet. Strecka från vänster och gärna hela vägen.

6. Nottingham – Stoke 

Vi hade klart högre förväntningar på Nottingham inför säsongen. Chris Hughton har dock inte fått ihop de offensiva pusselbitarna där varken Anthony Knockaert, Lewis Grabban eller Lyle Taylor visat sin fulla potential. Defensivt har Forest dock successivt blivit allt tryggare. Inlånade James Garner har dessutom spelat en nyckelroll i de framsteg som gjorts under våren och värdskapet tycks åtminstone säkra ett nytt kontrakt. Stoke har en hög kapacitet men The Potters, som befinner sig i mittens rike, tycks vara helt ointresserade av att avsluta säsongen starkt. Blott en poäng har inkasserats från de senaste fyra omgångarna där varken offensiven eller defensiven varit förtroendeingivande. Ettan spikas till rimlig procent.

Andelar Stryktipset banner

7. Watford – Millwall 

Två poäng från de återstående tre omgångarna. Det är vad Watford behöver samla ihop för att säkerställa en återkomst till Premier League efter den fina skalpen borta mot ligaledarna Norwich. Självklart ska ett lag av The Hornets kaliber klara av att lösa det och högst sannolikt redan här. Värdskapet är ligans i särklass bästa lag på hemmaplan med den ståtliga resultatraden 17-2-2 och målskillnaden 41-12 skojar man inte bort. Defensivt har de gulsvarta varit fenomenala hela säsongen och sedan Xisco tog över rodret i december har vi även fått se framsteg offensivt. Inte minst har den talangfulle senegalesen Ismaila Sarr frodats under spanjoren. Mot ett omotiverat Millwall får Watford anledning att fira. Etta!

8. Middlesbrough – Sheffield Wednesday 

Efter förra helgens välbehövliga seger hemma mot Blackburn har Sheffield Wednesday fått vittring på säker mark. Josh Windass har verkligen hittat formen under våren och drar i trådarna framåt. I övrigt lämnar The Owls offensiv dock mycket att önska. Middlesbrough är i grund och botten ett klart bättre lag men sedan hoppet om en playoff-plats försvann tycks spelarnas motivation sänkts avsevärt. Med ettan hårt streckad är tvåan en fräck chansspik i denna intrikata batalj.

9. Barnsley – Rotherham 

Barnsleys framgångssaga bara fortsätter och efter 1-0-viktorian mot Huddersfield är The Tykes mycket nära att säkra playoff-platsen. Vi vill dock höja ett varningens finger här då Rotherham stått för en klart stabilare vårsäsong än vad formkurvan ger sken av. Mot Middlesbrough föll The Millers snöpligt efter att Matt Crooks såg rött redan efter dryga kvarten spelad. Utöver detta har gästerna åkt på en rad snöpliga uddamålsförluster där bland andra ligaledarna Norwich och ett formstarkt Birmingham blivit hårt pressade av Paul Warnes manskap. Med kniven mot strupen kan Rotherham få med sig både en och tre poäng. Då ettan streckad upp till skyarna följer samtliga tecken med på kupongen.

10. Cardiff – Wycombe 

Wycombes kämparvilja är sannerligen beundransvärd. Med tio poäng från de senaste fem omgångarna har The Chairboys fortsatt en teoretisk chans att kliva upp till säker mark. Att så blir fallet är på sin höjd önsketänkande men räkna med att gästerna har fått sig en redig boost av att gapet upp till Derby har minskat kraftigt. Cardiff, som fick en smakstart under nya tränaren Mick McCarthy, har dessutom hamnat i en formsvacka och endast skrapat ihop en seger från de senaste nio omgångarna. Då walesarna inte har något anmärkningsvärt att spela för är tvåan ett självklart tecken på vår kupong. Gaffel (etta-tvåa) passar utmärkt då det är vinna eller försvinna som gäller för Wycombe.

11. QPR – Norwich 

Sedan Watford säkrade direktplatsen till Premier League har de gulgröna åkt på två raka nederlag. Noterbart att dessa kom mot ligans formstarkaste lag i form av Bournemouth samt tvåan Watford. Det ska även tilläggas att dessa hade betydligt mer att spela för än The Canaries, detsamma går knappast att säga här. Det går till och med att argumentera för att gästerna har mer att spela för då Daniel Farkes manskap säkerligen vill behålla förstaplatsen. Visst, QPR är i gott slag men här väntar en klart tuffare uppgift än vad procentfördelningen ger sken av. Tvåa!

12. Charlton – Peterborough

Vi kliver ner ytterligare i det engelska ligasystemet där två stekheta toppmöten från League One avrundar kupongen. Det var högst oklart huruvida Charlton skulle klara av att nå playoff-spelet när det stod klart att Lee Bowyer lämnade tränarrollen för att istället ta över rodret hos Birmingham. Men The Addicks har fått en smakstart under nya tränaren Nigel Adkins. I tisdags besegrades Plymouth med hela 6-0 vilket var värdskapets tionde raka utan nederlag, fem av dessa har kommit med Adkins vid rodret. Peterborough sitter relativt tryggt på andraplatsen och kommer med största sannolikhet säkra en direktplats till The Championship. Gästerna är betydligt tryggare i sin hemmaborg ska tilläggas och ska vi tilldela något lag favoritskapet blir det nog åt väst. Vi inleder därifrån men ser gärna samtliga tecken på kupongen.

13. Lincoln – Hull 

Bataljen på LNER stadium är definitionen av ett klurigt möte. Hull toppar ligan och med god marginal ner till playoff-klubbarna torde Tigrarna säkra en direktplats. Skulle Lincoln, som är den främsta utmanaren till de orangesvarta och tvåan Peterborough vinna detta möte börjar det dock bli riktigt spännande i toppskiktet. Så sent som i februari möttes dessa två gånger om i såväl ligaspelet som EFL Trophy. Det slutade då med delad ära två gånger om där båda matcherna spelades i Hull. Värdskapet lär inte vara lika tillfreds med ett oavgjort resultat här då The Imps behöver minska gapet för att ha en realistisk chans att nå andraplatsen. Saknas garderingsmöjligheter är spikettan intressant annars gör sig denna batalj bäst helgarderad.

Läktarens säkra: Watford

Rent värdemässigt vill vi framhäva även framhäva Chelsea som en strålande spik i skrivande stund. Watford, som varit urstarka i sin hemmaborg säkrar en återkomst till Premier League vid seger och vi har svårt att se ett omotiverat Millwall hota.

Läktarens skräll: Rotherham

Det är visserligen ingen slump att Rotherham drar det korta strået i majoriteten av de jämna matcherna. Att The Millers bland annat lyckats utmana Norwich, på bortaplan, är däremot ett rejält styrkebesked och med kniven mot strupen kan vi absolut se gästerna plocka tre oerhört viktiga poäng.

Andelar Stryktipset banner

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus