Speltips

Match/event
Sverige - Azerbajdzjan
Datum
27/03 - 2023
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Sverige gör mål i båda halvlekarna
Odds
1,79
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Sverige – Azerbajdzjan 27/3

Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 27 mars, 2023

Sverige har ännu en match innan klubbfotbollen drar igång igen och efter fredagens tunga förlust mot Belgien så blir denna extra viktig. Det är Azerbajdzjan som kommer på besök denna gång. De förlorade sin första match mot Österrike med 4-1. Azerbajdzjan är tillsammans med Estland de svagaste laget i denna grupp så detta bör bli en enkel match för Sverige som dessutom har hemmaplan. Viktiga poäng på spel!

Tung första match för Sverige

Sverige hade inte den start man hade hoppats på i detta EM-kval när man tog sig an Belgien i fredags. Givetvis kom man till matchen som underdogs men med hemmaplan så förväntade jag mig lite mer av Sverige. Belgien tog ledning efter 35 minuter via Lukaku som sedan gjorde två till och matchen slutade som vi vet 0-3 till Belgien.

Sverige hade sina chanser men 0-3 på hemmaplan är långt ifrån bra. Inför denna match mot ett svagt Azerbajdzjan så är man som väntat stora favoriter hos spelbolagen. Dessutom med hemmaborg så förväntar jag mig att Sverige löser detta utan problem.

Klasskillnad mellan lagen

Detta är en av matcherna som Sverige bara ska vinna och det vet man om på förhand. Efter förlusten mot Belgien blir denna match dessutom ännu viktigare. Gästerna förlorade också sin första match i kvalet mot Österrike där man föll med hela 4-1 på bortaplan. Starkt av dom ändå att få in en kasse men det var inget snack om saken om att det var Österrike som skulle vinna den matchen. Sverige är det klart bättre laget och jag tror att man tar revansch efter den tunga förlusten i fredags.

Speltipset

Sverige ska bara vinna denna matchen imorgon och jag spelar utefter att Sverige vinner och med marginal. Speltipset blir att Sverige gör mål i båda halvlekarna till 1,79 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x