Speltips

Match/event
Sverige - Belgien
Datum
24/03 - 2023
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
U4.5 mål, U12.5 hörnor & Sverige flest hörnor (4-0)
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Sverige – Belgien 24/3

Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 22 mars, 2023

EM-kvalet fortsätter även på fredagen där bland annat Sverige ska spela sin första kvalmatch. Det är Belgien man tar emot som numera har en ny förbundskapten i form av Domenico Tedesco som tidigare tränat RB Leipzig bland annat. Detta blir hans första match som tränare för Belgien och det återstår att se om han kan få detta stjärnspäckade laget på rätt spår. Viktig match!

Starka på papperet

Belgien hade inte ett lyckat VM då man förvånansvärt åkte ut ur sin grupp trots att man var favorit att vinna grupp F. Man drog igång mästerskapet med en vinst mot Kanada med 1-0 men efter det gick det bara utför och man gick mållösa i sina två kommande matcher. Efter den floppen så blev det klart att Roberto Martinez, efter sex och ett halvt år med Belgien, inte längre skulle fortsätta som förbundskapten.

Nu är det istället Domenico Tedesco som tagit över som förbundskapten och det ska bli intressant att se om han kan få detta Belgien på rätt spår. För en bra trupp har man absolut och inför kvalet står man även som favorit att vinna denna grupp.

Fick en tuff grupp

Sverige tog sig, som vi vet om, inte till VM som spelades nu i december. Nu är det nya tag och ett nytt mästerskap i sikte. Tyvärr för Sveriges del så fick man inte någon lätt grupp då man bortsett från Belgien även har Österrike i sin grupp. Trots att Österrike inte heller tog sig till förra årets VM så är det ett riktigt starkt lag som inte bör underskattas. På förhand så kommer det nog att stå mellan Sverige och Österrike om vem som tar andraplatsen bakom Belgien.

Inför denna första omgång mot Belgien så har Sverige absolut goda chanser att ta minst ett poäng. Det är ett Belgien som har en ny förbundskapten som ännu inte hunnit ha sin första match med sitt nya lag. Förhoppningsvis för Sverige så kan det påverka Belgien negativt och Sverige kan då dra nytta av det.

Speltipset

Tuff första match för Sverige när man tar sig an Belgien på Friends Arena. Sverige som kommer till matchen med fyra raka segrar, samtliga träningsmatcher, har absolut chans att ta poäng mot ett Belgien med ny förbundskapten. Speltipset jag valt sitter i Belgiens tre senaste matcher och även i Sveriges två senaste. Speltipset blir under under 4.5 mål, under 12.5 hörnor och Sverige får flest hörnor (3-vägshandicap 4-0) till 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x