Speltips

Match/event
Sverige - Japan - 3/2
Datum
03/02 - 2022
Matchstart
09:40
Spelbolag
Spel
Japan ML
Odds
2,20
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Sverige – Japan – 3/2

Ishockey OS Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 2 februari, 2022

Äntligen är det dags för OS när damernas ishockeyturnering startar under torsdagsmorgonen. Allra först ut är matcherna mellan Kanada – Schweiz och Tjeckien – Kina. Därefter vankas det fajt mellan vårt Sverige och Japan.

Tuff premiär

18 december spelade Sverige sin sista match inför 2022:s OS-turnering. I den fajten föll man med hela 0-5 mot Schweiz. Dessförinnan hade Damkronorna faktiskt segrat i sju raka matcher. Dock mötte man aldrig stornationerna Kanada, USA, Finland, Ryssland eller Tjeckien under segerperioden.

Under torsdagsmorgonen vankas det alltså premiärmatch för Sverige då tuffa Japan väntar. Damkronorna må, enligt spelbolagen, vara favoriter, men Japan skall inte räknas bort.

Damkronorna saknar fyra Covidsmittade spelare, bland annat Sara Grahn och Hanna Olsson.

Skrällpotential

Japan avslutade 2021:s sista matcher med att först besegra Tjeckien med uddamålet 3-2, för att därefter förlora mot Ryssland med 0-2. Det är såklart mycket starka papper, trots förlusten. För övrigt spelades matcherna i augusti, vilket är ett bra tag sedan.

Historiskt sett har Japan stått upp bra mot Sverige då man vunnit tre av nio inbördes möten. Lägg därtill att fyra av de sex förlustmatcherna kommit med uddamålet.

Ishockey-VM 2019 var det senaste mötet lagen emellan. Den fajten vann Japan med uddamålet 3-2 efter att man vänt ett 1-2-underläge under den sista halvan av den tredje perioden. De båda målen tillkom för övrigt i powerplay, där 3-2 prickades in av Ayaka Toko med 1.15 kvar av den ordinarie speltiden.

Dagens speltips

Japan ML – synas hos Hajper till 2,20.

Det blir alltid jämna matcher mellan dessa båda nationer och OS-premiären lär inte bli något undantag. Under den senare tiden har helt klart Japan imponerat mest och slog faktiskt ut Sverige under ishockey-VM 2019. Vidare saknar Damkronorna fyra spelare på grund av Covid-19. Trots förutsättningarna är Sverige, enligt spelbolagen, favoriter, vilket gör att spelvärdet finns på Japan.

Hajper
100% upp till 1000 kr + 10 Freespins
  • Snabba uttag
  • Stort utbud
  • Snygg design
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Hajper
Lanserat:
september, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Hajper grundades 2018 och var ett av de första spelbolagen på marknaden som kunde erbjuda betting utan konto. Snabba utbetalningar och enkla insättningar var ett av Hajpers signum. Nu är de en stor spelare på både betting och casino och erbjuder massvis med spel och odds.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr + 10 Freespins
Omsättningskrav: 6x