Speltips

Match/event
Sverige - Qatar 27/1
Datum
27/01 - 2021
Matchstart
20:30
Spelbolag
Spel
Gottfridsson över 3,5 mål / Sverige -4,5 AH
Odds
2.05 / 2.15
Rygga Spelet
Speltips handboll

Sverige – Qatar 27/1

Handboll Speltips
Joakim
Publicerad: 27 januari, 2021

Sverige har hittills haft ett fantastiskt handbolls-VM och har nu tagit sig hela vägen till kvartsfinal. Här väntar Qatar, som har haft ett VM med fina prestationer blandat med bottennapp. Sverige är obesegrade hittills och det är inte Qatar som kommer att ge oss den första förlusten.

Ett ungt Sverige ser lovande ut

Sverige gick in i VM, självklart med förhoppningar att nå så långt som möjligt. I princip alla experter och handbollsfans dömde dock ut Sveriges chanser till att nå en bra placering. Detta skulle vara ett mästerskap där debutanterna skulle få erfarenhet att ta med sig till deras vidare landslagskarriärer. Tji skulle dessa negativa experter och hobbytyckare få. Jag själv inkluderad. Det här svenska landslaget har visat oerhörda höjder och har spelat fantastiskt fin handboll.

Sverige tog sig lätt vidare från en ganska så lurig grupp och fortsatte sedan spela övertygande i mellanrundan. Nu senast mot “Ryssland” visade de ett väldigt fint flyt och fullkomligen krossade sina motståndare. Några avbräck har vi i laget där en av våra bästa målskyttar från gruppspelet Linus Persson  åkte på en hjärnskakning i matchen mot Slovenien. I övrigt har Sveriges vänsterkant sett vassast ut. Båda våra kantspringare på den positionen, Pellas och Wanne, har öst in mål. 

Qatar är för långsamma

Qatars väg till kvartsfinal har varit ganska märklig och besvärlig. De har tvingats förlita sig på andra nationers misstag. Vinsten mot Argentina i den sista matchen i mellanrundan tog dom till kvartsfinalen efter att Kroatien inte lyckades klara ett oavgjort resultat mot Danmark.

Till matchen mot Sverige har de också nu tappat sin förstamålvakt Danijel Saric som åkt på en axelskada. I det stora hela har Qatar en bra trupp men det är inte en trupp som passar mot Sverige. De är stora, tunga och ganska långsamma pjäser och det är något Sverige varit väldigt bra på att stoppa. Med Sveriges skickliga kontringsspel så kommer Qatar få det tufft. 

Dagens speltips

Det är alltid lurigt att spela på handboll, särskilt när det handlar om ett ungt och oerfaret Sverige. Men det kan också ge Sverige en extra krydda. Dessa grabbarna är helt orädda. VI har två spel som vi tycker ser intressanta ut. 

  • Gottfridsson att göra över 3.5 mål i matchen till 2.05 (3 units)
  • Sverige -4,5 asian handicap till 2.15 (3 units)

Gottfridsson är Sverige ledare, han tar ansvar, delar ut massvis av assists och denna matchen passar honom perfekt. Han stänker in minst 4 baljor idag. För det andra spelet ser vi Sverige som vinnare, 5-6 bollar kan det bli, vi satsar på -4,5.

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x