Speltips

Match/event
Sverige - Ryssland
Datum
13/11 - 2021
Matchstart
13:00
Spelbolag
Spel
Sverige FT
Odds
1,69
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Sverige – Ryssland – lördag 13/11

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 13 november, 2021

Under tidig lördagseftermiddag väntar ny match för Sverige i Karjala Tournement. Denna gång möter man Ryssland i Helsingfors, Finland, i klassiska Hartwall Arena.

Övertygande premiärvinst

Tre Kronor startade turneringen på bästa tänkbara vis då man lyckades städa av Tjeckien tämligen enkelt. Segersiffrorna skrevs till slut till 4-1 efter att Pontus Holmberg, Carl Klingberg, Jesper Olofsson och Anton Bengtsson noterats för Sveriges mål i matchen. Holmberg noterades även för en målgivande passning och blev poängbäst i Tre Kronor.

Idag är det dags för lagets andra gruppspelsmatch då man möter Ryssland. Denna gång lämnar man Saab Arena och Sverige för match i klassiska Hartwall Arena i Helsingfors, Finland.

Ryssland är ett motstånd som Sverige haft svårt att besegra under de senaste säsongerna. Faktum är att man förlorat fyra raka matcher. Då har dock förutsättningarna varit helt annorlunda än idag.

Svagt Ryssland

Ryssland öppnade Karjala Tournement med att förlora med 0-3 mot Finland. Finländarna dominerade matchen stundtals och segern var aldrig hotad.

Ryssarnas trupp är, för att vara dessa sammanhang, svag och det lär bli svårt att ta poäng även i kvällens fajt.

I premiärmatchen var man väldigt odisciplinerade och drog på sig många utvisningar. Det straffade sig rejält då Finland gjorde samtliga tre mål i numerärt överläge. Skall man ha en chans mot Tre Kronor i afton behöver Ryssland vara disciplinerade och noggranna.

Dagens speltips

Sverige inledde med en klar 4-1-vinst mot Tjeckien medan Ryssland föll mot Finland med 0-3. Det är således två lag som startat turneringen på helt olika vis. Tre Kronor har det bättre laget och ryssarna känns både svaga och oinspirerade. Det kommer inte bli någon lätt match för Sverige, men visst ska man slå detta Ryssland. Sverige FT finns till 1,69 hos Betsson.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x