Speltips

Match/event
Sverige - Ukraina
Datum
29/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Flertal
Odds
1.63 - 4.25
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Sverige – Ukraina 29/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 28 juni, 2021

Sveriges EM-resa fortsätter under tisdagen när Ukraina väntar i 8-delsfinalen. Ett Ukraina som tog sig vidare från gruppspelet som en av de bästa treorna men där spelet bjudit på både högt och lågt. Sverige går in till matchen som favoriter och med åtta raka matcher utan förlust så är känslan god inför tisdagens möte. Det svenska laget har betydligt mer kvalitet i spelartruppen och kan man jobba vidare på samarbetet mellan Isak, Kulusevski och Forsberg ska man ha goda chanser att ta sig vidare till kvartsfinal. Jag väljer att spela Sverige att ta sig vidare till runt 1.63 hos Expekt, vilket betyder att spelet rättas som vinst oavsett om Sverige vinner under ordinarie tid, förlängning eller straffar.

För att ta del av ett supererbjudande på matchen – Riskfritt spel – klicka här

Formstarkt Sverige har mer att ge

Känslan efter tre spelade gruppspelsmatcher är att Sverige fått med sig de resultat som önskats men att det fortfarande finns betydligt mer att ge sett till spelet på plan. Mot Spanien och Slovakien såg det mestadels krampaktigt ut och anfallsspelet gjorde inte många svenska supportrar glada. Mot Polen fick vi en glimt av hur bra detta svenska landslag kan spela på offensiv planhalva när Isak, Forsberg och Kulusevski är på plan samtidigt.

Speltips

Just Kulusevski är en spelare jag tror kommer spela en stor roll för Sverige och vårt fortsatta EM-äventyr. Juventusspelaren visade med en gång när han byttes in vilket driv han besitter med bollen och satte direkt press på Polens försvarare med sin snabbhet. Mot Ukraina, som jag håller som ett svagare lag än Polen, hoppas jag Sverige tar initiativet och vågar spela med samtliga tre ovan nämnda nyckelspelare från start. Sverige är det bättre laget och vill man ta sig vidare till kvartsfinal tycker jag också man ska visa det genom spelet på plan.

Ukraina med endast en seger

Ukraina lyckades endast plocka tre poäng under gruppspelet och var den sämst rankade trean av de tredjeplacerade lagen som gick vidare. Man förlorade mot både Nederländerna och Österrike samt kom in till sommarens mästerskap med en usel resultatrad. Kan Sverige se till att neutralisera spelare som Malinovskiy och Yarmolenko är mycket vunnet och man ska ha en god chans att vinna matchen. Ukraina är inte ett bättre lag än Polen och bara aningen vassare än Slovakien. Efter att ha getts en sådan fördelaktig väg till kvartsfinal så hoppas och tror jag att Sverige kommer kliva ut och ta vid där man avslutade senast mot Polen.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x