Speltips

Match/event
Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys
Datum
10/09 - 2021
Matchstart
02:20
Spelbolag
Spel
Flertal
Odds
2.02 - 2.55
Rygga Spelet
Speltips NFL

Tampa Bay Buccaneers vs Dallas Cowboys

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 9 september, 2021

NFL premiären är äntligen här och det börjar med en Thursday night football match mellan förra årets mästare, Buccaneers, samt Cowboys som missade slutspel. Cowboys är nu favoriter att vinna sin division och ta sig till slutspel samtidigt som Tampa Bay fortfarande är en av topp kandidaterna till att vinna Super Bowl.

Tampa Bay med 22/22 starters kvar!

Det är ett otroligt bra arbete av Tampa Bay att lyckas hålla kvar alla sina startspelare på både offensiven och defensiven. Detta har de lyckats gjort trots att cap’en har gått ner närmare 15 miljoner för alla lag. Tom Brady är en utav många spelare som valt att gå ner i lön, för att de ska ha kvar tillräckligt med spelare för att vinna återigen.

Förra året fick de endast elva vinster under ordinarie säsongen men förlorade tidigt en hel del matcher. När Brady väl börjat känna igen sig i laget och fått tillbaka hans gamla receiver Brown, började han hitta rätt. De förlorade båda mötena mot Saints tidigt i säsongen och hade även tuffa matcher mot Rams samt Chiefs som de förlorade. En flukeförlust mot Chicago under den tiden också och deras i deras bye-week hade de ett resultat på 7-5. Efter det gick de och vann fyra raka matcher i ordinarie säsongen och ytterligare 4 i slutspelet. Deras sista matcher i grundsäsongen var det relativt dålig kvalité på och vinsterna kom relativt enkelt.

Detta år har de på förhand ett mycket enklare schema samt att de är heta på gröten direkt vilket gör dem väldigt farliga för #1 i NFC.

Kan Prescott ta Dallas till slutspel iår?

De hade en väldigt tuff start till året trots att de hade monstersiffror på offensiven. I sina första fem matcher snittade de 37 poäng. Deras defensiv gav dem dock inte chansen att vinna tillräckligt med matcher och när Dak blev skadad i match 5, slutade deras offensiv vara extremt bra. Det var inte bara deras poäng som var bra utan de ledde även passade yards med hög marginal efter fyra matcher. Nu har de även fått in en hel del spelare igen. Trots att de har en väldigt tuff premiär, har de stor chans att ta sig till slutspel då deras divisionen är under all kritik.

De har fortfarande en hel del skickliga spelare i Elliot, Ceedee Lamb, Amari Cooper sant Gallup. Deras O-line var dock inte överdrivet bra men de har fått tillbaka två utav deras bästa från skador till detta år. Även defensiven var svag förra året men att de lagt in Keanu Neal samt sitt första draftpick Micah Parsons kan göra väldigt mycket för laget.

Mot just Tampa Bay kan det bli svårt att få en vinst, men en bra start är ändå viktigt då har divisionsmatcher vecka 3 & 5 samt att motstånden i vecka 2 & 4 är svagare än många andra i ligan.

Dagens speltips

Att Tampa Bay vinner matchen är väldigt troligt och handikapps linjen är -8 för tillfället. Det är mycket poäng för att inte ens dubbla pengarna så jag har valt att skippa just ett vinnarspel. Att det blir mycket poäng är däremot något jag tror starkt på då båda lagen är offensivt lagda! Även en hel del skickliga spelare i båda lagen vilket gör att jag lutar mot ett par touchdowngörare, men har endast valt en.

Därför väljer jag att spela på att Tampy Bay Buccaneers vinner BÅDA halvorna till oddset 2.55 hos William Hill (2units) samt

Att det blir över 52.5 poäng i matchen inklusive förlängning till oddset 2.02 hos William Hill (2units) samt

Att Amari Cooper gör en touchdown i matchen till oddset 2.65 hos William Hill (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x