Speltips

Match/event
Thiem - Isner
Datum
07/05 - 2021
Matchstart
13:00
Spelbolag
Spel
Över 23.5 games
Odds
1.92
Rygga Spelet
Speltips tennis

Thiem – Isner

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 7 maj, 2021

Hallå där! Äntligen fredag och vi har ännu en tennisrek att presentera. 4/6 gröna denna vecka får anses som helt okej. Nu är vi framme i kvartsfinal i Madrid och första matchen på centercourten spelas mellan Thiem och Isner. Häng med nedan får du ett speltips som är riktigt bra enligt mig!

Svag inledning på 2021

Dominic Thiem är topp fem i världen och varit det ettag nu. Född och bosatt i Österrike är Thiem. Inledningen på 2021 har varit en ganska stor besvikelse för Thiem då han endast har 7-4 i matchstatistik, varav dom två senaste vinsterna kom här i Madrid. Thiem är annars en väldigt sevärd spelare ute på banan då han har enormt fina grundslag. Forehandsidan sticker ut mest men han har även en ganska fin enhandsbackhand. Serven är bra, på grus är den riktigt bra, för att han kickar serven extremt mycket på gruset.

Thiem stod över första rundan då han är tredje seedad i tävlingen. I runda två städade han av Giron från USA väldigt enkelt efter mindre än timmen spelad. I andra rundan dammade Thiem av De Minaur efter två väldigt tuffa set, 7-6, 6-4. Har fått en ganska fin lottning och vägen till kvarten har varit ganska enkel för Thiem, möter nu en Isner som sett riktigt fin ut i sina inledande matcher.

Servat sig igenom tre rundor

John Isner som jag presenterat tre dagar i följd nu, har sett riktigt bra ut, framförallt i egen serve. Isner är som sagt en jätte, då han både väger över 100 pannor och mäter över 2 meter. Han har ramlat ner till en 39e plats på rankingen, mycket tack vare att han inte lirat så mycket under 2021. Han har varit topp 10 som bäst, åtta närmare bestämt.

John Isner har vunnit tre matcher i Madrid, tre jättefina skalper. I runda ett slog han Kecmanovic i två raka, följde upp det med att slå Bautista-Agut efter tre tuffa set. Slog i går en formtoppad Rublev med 7-6 i avgörande set. Trots att Isner stått på banan många timmar senaste dagarna ser han långt ifrån sliten ut. Har spelat hur bra som helst i egen serve förutom i andra set igår mot Rublev där han var en besvikelse, annars har han inte i närheten av att bli breakad. Servar Isner som han gjort i 7/8 set kommer han ha chansen att vinna även mot Thiem.

Dagens speltips

1.29 på Thiem är lågt, tycker Isner för tillfället är en bättre spelare än Thiem. Spelar dock ingen roll vem som står på andra sidan när Isner servat som han gjort. Över 23.5 games är ett riktigt bra spel även här, speciellt när det nästan betalar två gånger degen. Isner har prickat in 89 serveess på tre matcher vilket ger ett sjukt bra snitt. Två tiebreak så är saken biff, gasa Isner! Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x