Speltips

Match/event
Timrå IK - Malmö Redhawks
Datum
25/02 - 2023
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Timrå FT
Odds
1,71
Rygga Spelet
Speltips SHL

Timrå – Malmö – 25/2

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 25 februari, 2023

Vi hade otur senast då mötet mellan Brynäs – Malmö slutade på fem mål, när vi satt på Ö5,5. Under lördagen väntar full omgång i SHL, där vi siktar på revansch. Återigen i en Malmö-match, denna gång borta mot Timrå.

Jagar kvartsfinal

Inför dagens match ligger Timrå på en fin åttondeplats efter att ha spelat in 69 poäng på 46 matcher. Med den poängnoteringen är man endast tre poäng ifrån den sjätte- och sista kvartsfinalplatsen, vilket man självklart siktar på att försöka knipa.

För tillfället är formen svag då man endast vunnit en av sina fem senaste matcher. Dock har förlustmatcherna kommit mot svåra motståndare i form av ettan Skellefteå, trean Färjestad, sexan Örebro och pånyttfödda Luleå.

När det kommer till hemmaspelet har Timrå spelat bra under en längre period och vunnit fyra av sina sju senaste hemmamatcher. När seriens i särklass sämsta lag, Malmö, kommer på besök skall Timrå såklart ses med mycket goda chanser till en ny vinst.

Kvalet ”klart”

Malmö ligger, som man gjort under en längre tid, fortsatt sist i SHL och nu är det mer eller mindre helt klart att man kommer hamna där också, när serien summeras. Skåningarna har nämligen tio (!) poäng upp till närmaste lag med sex omgångar kvar.

Formen är inget vidare då man endast vunnit en av sina fyra senaste matcher. Allra senast, i ödesmatchen mot Brynäs, föll man på bortaplan med 1-4. I och med det nederlaget försvann i praktiken lagets sista chans att undvika det negativa kvalet.

På bortaplan har man lyckats besegra Örebro och Färjestad under den senare tiden, men sett till de 13 senaste fajterna på resande skridsko har elva slutat med förlust. Det är såklart under all kritik.

Dagens speltips

Timrå FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 1,71. Insats: 3,5 units.

Trots att Timrå har tveksam form skall man ses med en ypperlig chans till tre poäng i eftermiddag när SHL:s jumbo och usla bortalag, Malmö, kommer på besök. Allt annat vore såklart en skräll. Vi får 1,71 på hemmavinst, vilket känns fint. Gästernas sista luft lär ha gått ut mot Brynäs senast. Timrå har vunnit samtliga möten mot Malmö under säsongen bland annat med 3-0 och 7-0. Känslan är att Timrå tar tre enkla pinnar.

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x