Speltips

Match/event
Tjeckien - Portugal
Datum
24/09 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Tjeckien U10.5 skott
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tjeckien – Portugal 24/9

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 23 september, 2022

I grupp A2 så ska Tjeckien ta emot Portugal i den femte omgången. Både Tjeckien och Portugal har teoretiskt sett chans att vinna denna grupp, dock är dom chanserna ganska små för Tjeckiens del. Men Portugal kommer definitivt att vilja vinna denna match inför den sista omgången då man möter Spanien. Intressant match väntar!

Mer att spela för

Denna grupp har varit väldigt jämn hittills, Spanien leder gruppen med åtta poäng och har Portugal bakom sig med sju. Sen även kampen om den sista platsen är jämn med Schweiz som ligger sist med tre poäng och Tjeckien över sig med fyra. Så denna grupp kommer att avgöras på dessa två sista omgångar och både Portugal och Tjeckien har något kvar att spela för.

Dock så är det en större motivation för Portugals del då man har chans att vinna denna grupp. Portugal har dessutom ett VM som väntar om ungefär två månader så man vill garanterat att göra två bra matcher här mot Tjeckien och Spanien för att höja självförtroendet. 

Klar seger sist

Sist dessa två möttes så vann Portugal med 2-0 och man var klart bättre under hela matchen. Tjeckien fick endast två skott på mål medan Portugal hade hela sju stycken. Man saknade dock Patrik Schick under dom första omgångarna, men nu kommer han troligtvis att spela. Men det räcker inte med en bra spelare mot ett så bra lag som Portugal. På papperet så har man ett av de bästa lagen i hela världen enligt mig så det kommer verkligen att vara intressant att följa dom under VM.

Men först så behövs det en vinst här mot Tjeckien för Portugal för att ha goda chanser att vinna denna grupp. Vinner man här så väntar en gruppfinal mot Spanien i den sista omgången som man kryssade mot i de första mötet.

Speltipset

Viktig match för Portugal som gärna vill ha samtliga tre poäng här inför sista omgången mot Spanien. Första mötet vann man enkelt med 2-0 och man står även som favoriter här. Speltipset blir Tjeckien under 10.5 skott till 1,72 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x