Speltips

Match/event
Topptipset - Måndag 13/12
Datum
13/12 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Roma - Spezia
1x2
2. Sheffield U - QPR
1x2
3. Cádiz - Granada
x2
4. Mirandés - Sociedad B
1
5. Toulouse - Rodez
x2
6. Arouca - Vizela
2
7. Estrela - Casa Pia
1x2
8. Wehen - Hallescher
1
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 13/12 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 13 december, 2021

En ramträff nekade Lazio en poäng mot Sassuolo och oss på 13 rätt på gårdagens Europatips-system. Riktigt surt, men förhoppningsvis kunde vi hjälpa någon på traven med flera riktigt fina drag då. Nya tag denna vecka och redan under måndagen bjuds vi på magiskt spelvärde. Mot åtta rätt!

Spelstopp: 18:59

1. Roma – Spezia

Roma får ögonbrynshöjande högt förtroende från svenska folket, trots att formkurvan är nedåtgående och en handfull nyckelspelare är otillgängliga. Spezias bortafacit är visserligen oroväckande och de defensiva bristerna är inte särskilt förtroendeingivande. Thiago Mottas manskap har alltjämt visat sig fullt kapabla till att störa toppklubbar som Juventus och Milan under säsongens gång. På Stadio Olimpico finns det bättre förutsättningar och när arrangörerna då streckas upp mot 90 procent riktas vårt prio bort från ettan. Det spelvärda krysset inleder.

2. Sheffield United – QPR LOTTAS!

Mötet på Bramall Lane har blivit uppskjuten på grund av corona. Lottning blir istället utslagsgivande på kupongen där fördelningen i skrivande stund inte har blivit offentlig. Håll ett öga på detta under dagen och lägg prio vart spelvärdet än landar.

3. Cádiz – Granada 

Efter en svag höst har Granada börjat närma sig den nivå som spelartruppen besitter. Tre viktiga poäng säkrades i slutskedet mot Alaves senast och dessförinnan löste Nazaríes en svårplockad poäng borta mot Athletic Bilbao. Cádiz har i vår mening ligans svagaste trupp och det kommer inte som någon större överraskning att värdskapet befinner sig på fel sida av nedflyttningsstrecket. Piraterna är fortsatt segerlösa hemma på Estadio Nuevo Mirandilla och vi tror så är fallet även efter denna batalj. X2 är ett lås.

4. Mirandés – Real Sociedad B

Real Sociedads B-lag har det inte enkelt i den spanska andradivisionen. Föreningens främsta talanger slussas tidigt upp till A-laget där spelare som Jon Pacheco, Robert Navarro och Benat Turrientes endast gjort ett fåtal framträdanden för reservlaget. Mirandés har visserligen inte motsvarat förväntningarna under höstsäsongen men besitter ett högre kunnande än sin kombattant. Fint läge att bryta den negativa trenden – vi utgår från vänster.

5. Toulouse – Rodez Aveyron

Procentfördelningen på Stadium Municipal är anmärkningsvärt skevt fördelad. Topptippade Toulouse är inne i en tung period och har endast vunnit två av de senaste åtta ligamatcherna. Värdskapet är onekligen svårspelade i sin hemmaborg men för alldeles för högt förtroende mot ett formstarkt Rodez Averyon. Gästerna har vunnit fyra av de senaste fem omgångarna och är med det ligans näst formstarkaste klubb bakom Paris FC. Till rådande streckning är X2 ett fräckt drag.

6. Arouca – Vizela 

På Estádio Municipal de Arouca stundar en vidöppen kamp mellan två nykomlingar. Vizela har i flera aspekter imponerat under hösten men detta har helt överskuggats av gästernas ineffektivitet på offensiv tredjedel. Något som har resulterat i att hela sju av tolv bataljer har slutat med delad ära. Även Arouca har bjudit på ett antal solida insatser under hösten och är i synnerhet svårspelade på hemmafronten. Likt fjolårets två inbördes avgörs detta troligtvis på marginaler och i dagsläget är den spelvärda tvåan mest tilltalande. Chansspik?

7. Estrela – Casa Pia

Casa Pia har varit en positiv överraskning under hösten och placerar sig för närvarande på en imponerande andraplats. Det är främst i hemmaborgen där framgångarna har skördats där gästerna har vunnit samtliga av de inledande sex hemmamatcherna. Här väntar ett fysiskt Estrela som varit väl hetlevrade på senare tid. Ett högt kunnande finns dock hos arrangörerna där inte minst Diogo Pinto och formstarke Paulinho håller en hög nivå. Vi utesluter varken en eller tre pinnar för nykomlingarna. Helgardera!

8. Wehen – Hallescher

Kupongen avrundas i den tyska tredjedivisionen där såväl Wehen som Hallescher har underpresterat. Värdskapet kommer dock från en rad fina insatser där 2-1-viktorian borta mot Braunschweig i synnerhet var imponerande. Offensivt har Falkenberg-produkten Gustaf Nilsson stått för en fin höstsäsong och nytillskottet Maximilian Thiel besitter ett högt kunnande. Hallescher får i sin tur inte spelet på resande fot att stämma där de senaste prestationerna mot tabelljumbon TSV Havelse samt Viktoria Köln var undermåliga. Vi tar ställning åt väst.

Läktarens säkra: Wehen

Wehen besitter en högre kapacitet än vad tabellen indikerar och det har sett allt bättre ut spelmässigt. Här finns goda förutsättningar mot ett Hallescher som inte alls får det att stämma på resande fot. Fin värdespik!

Läktarens skräll: Rodez Aveyron

Formstarka Rodez Aveyron får chockerande lågt förtroende mot ett Toulouse som inte nått upp till sin höga standard den senaste månaden. En tuff uppgift stundar onekligen på Stadium Municipal men rådande streckning är extremt missvisande. Sagolikt spelvärde på tvåan!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus