Speltips

Match/event
Topptipset - Tisdag 14/12
Datum
14/12 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Halmstad - Helsingborg
1
2. Brentford - Man United
1x2
3. Man City - Leeds
1
4. Norwich - Aston Villa
1x2
5. Wolfsburg - Köln
1x
6. Mainz - Hertha Berlin
1x2
7. Bielefeld - Bochum
1
8. Oostende - Kortrijk
1x2
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 14/12 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset

Ett smaskigt Topptips ligger framför oss. Här ska det kvalas till Allsvenskan, spelas ovissa Premier League-kamper och stångas i Tyskland. Även en svårsiad dust från Belgien behöver sättas innan åttlingen är klar. 250 000 kronor i extrapengar finns adderat som extra krydd till en redan härlig bong. Vamos!

Spelstopp: 18:59

1. Halmstad – Helsingborg

Örjans Vall kommer knappast bjuda på klang och jubel-boll under tisdagen. Här blir det kamp, vilja och en stor portion flyt som avgör dessa båda klubbars öde. HBK sitter i gott förarsäte efter 1-0 på Olympia. En jämn match i Skåne där ett effektivt Halmstad kunde resa hem glada. I Halland är Bollklubben extremt svåra att ha att göra med. Bara två torsk i Allsvenskan finns hittills noterad här. Ettan kan gott singlas hela vägen upp till 55-60 procent men därefter behövs ett inte alltför orimligt kryss få sin plats. 

2. Brentford – Manchester United LOTTAS!

Manchester United har drabbats av corona vilket gör att denna match kommer att lottas. Bollfördelningen är 3-4-9 vilket i procent motsvarar cirka 19-25-56. Här gäller det att ha koll på procenten närmare spelstopp och se var värdet finns. 

3. Manchester City – Leeds 

Kupongens enklaste singeltecken hittas på Etihad i Manchester. Leeds har en mörk höst att blicka tillbaka på och fjolårets form är på intet sätt bevarad. Bielsa kommer som det ser ut också få spela denna otroligt svåra bortafajt utan Phillips, Bamford och Cooper vilket givetvis är förödande. City kan mönstra på med klass på mer eller mindre varje position. The Cityzens har totalt tre insläppta mål hemmavid i ligaspelet och släpper mer eller mindre ingen över bron. Inte heller Leeds. Ettan är bara banka av.

4. Norwich – Aston Villa 

Norwich bjuder på ett anfallsspel av sämre art. 0,5 mål i snitt är överlägset sämst och att Kanariefåglarna skulle noteras för en nolla hemma mot Manchester United i helgen var knappast någon högoddsare. Med detta sagt måste ändå nykomlingen hyllas. Värdarna var ytterst nära att trycka in en kvittering på slutet och nu finns bra möjligheter att få med sig ett bättre resultat. Aston Villa är nämligen utsatta för en del skador och sjukdomar som definitivt kommer störa på Carrow Road. Ettan är ett kanontecken som måste få tidig plats. Garderingarna ska därefter byggas på i rask takt med start från mitten.

5. Wolfsburg – Köln 

Formsvagt värre hos Wolfsburg. Förlusterna står som spön i backen och gubbar som Weghorst samt Nmecha är inte i närheten av fjolårsformen. Köln hemma i bilstaden ska ändå vara en tämligen passande uppgift. Gästerna har sin förstakeeper Horn skadad och även Uth får finna sig i att ligga i rehabrummet. På resande fot är dessutom Köln utan vinst i Bundesliga. Ettan är, trots bra värde, väldigt tuff att lämna allena. Krysset bör åtminstone ackompanjera i tidigt skede. 

6. Mainz – Hertha Berlin 

Spännande möte i Mainz. Hemmalaget störde så sent som i lördags Bayern München på Allianz men fick ge sig trots 1-0-ledning. Värdklubben mår bra för tillfället och ynglingen Burkardt visar att Quaison inte varit oersättlig. Hertha å sin sida har trampat igång helt okej på sistone. Jovetic gick i bräschen för gästerna vid 2-0-segern mot Bielfeld häromsistens. Mainz är bra men knappast ostoppbara. Måla på med 1X2 där vi håller en extra tumme eller två för en knall från österled.  

7. Arminia Bielefeld – Bochum

Bielfeld har en vinst på 15 ligaförsök och en klappkass offensiv. Att Jocke Nilsson och hans polare i hemmatröjan därmed hittas i botten med bara Greuther Fürth bakom sig är givet. Bra läge för Arminia att lösa en andra seger. Bochum är mediokra överlag på resande tass och har därtill både sjukdomar och skador i truppen som påverkar. Genom åren har därtill Bielefeld haft ganska enkelt för Bochum på Schüco Arena vilket gör ettan ännu trevligare. Värdespik deluxe.  

8. Oostende – Kortrijk 

Kupongens sista strid är också den kanske mest svårtippade. Belgisk möte på den nedre halvan av Jupiler League-tabellen tar vid. Oostende har haft svårt att knyta till sig segrar på sistone där offensivt mer eller mindre allting har kretsat kring frontmannen Gueye (tio mål på 17 matcher). Utan senegalesen i slag har förlusterna trillat in. Kortrijk är dock inte mycket bättre. Gästerna vann visserligen mot Leuven i föregående omgång men dessförinnan hade laget inte vunnit sedan oktober i ligan. Ingen idé att chansa. 1X2.  

Läktarens säkra: Manchester City

Peps armé jobbar på. Hemma är City mer eller mindre omöjliga att ha att göra med och Leeds kommer få smaka på en magnifik offensiv av kvalité. Given etta. 

Läktarens skräll: Hertha Berlin

Hertha Berlin är i grunden likvärdiga som Mainz vilket inte riktigt syns på vare sig odds eller streck. Tvåan ska därför med ögonaböj. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus