Speltips

Match/event
Topptipset - Måndag 15/3
Datum
15/03 - 2021
Matchstart
19:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Wolves - Liverpool
x2
2. Barcelona - Huesca
1x
3. Gent - Club Brugge
2
4. Famalicao - Braga
1x2
5. Pisa - SPAL
x2
6. St. Pauli - Paderborn
12
7. Caen - Le Havre
1
8. NEC - Volendam
2
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 15/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset

Riktigt fint spelvärde på flera fronter gör måndagens Topptips högintressant. I Portugal hittar vi en sagolik kupongrensare och de främsta spikarna hämtas från Belgien samt Nederländerna. Mot åtta rätt!

Topptipset banner

Spelstopp: 19:59

1. Wolverhampton – Liverpool 

Tunga skadebekymmer har lagt grunden till Liverpools svaga säsong men det går knappast att skylla allt på detta. Självförtroendet tycks helt vara borta hos de offensiva pjäserna där The Reds har lämnat mållösa från åtta av de senaste 13 ligamatcherna. Det skulle således inte förvåna om Jürgen Klopps manskap misslyckas luckra upp ett defensivt kompakt Wolverhampton. Värdskapet har endast förlorat en av de senaste sju och detta var mot ligaledarna Manchester City. Krysset är en vettig utgång.

2. Barcelona – Huesca 

Huesca ligger sist i La Liga men har radat upp fina prestationer de senaste månaderna. Poäng har plockats mot bland andra Villarreal och Granada samtidigt som Sevilla samt Real Madrid fick svettas för sina segrar. Barcelona på Camp Nou blir onekligen en tuff uppgift men å andra sidan är Blaugrana inte vad de en gång var. Underbarnet Ansu Fati saknas fortfarande och så även Philippe Coutinho samt Gerard Pique. Att ettan överstiger 90 procent är väl högt och krysset följer med snarast.

3. Gent – Club Brugge 

Gent var den främsta utmanaren till Club Brugge i fjol men det skiljde alltjämt 15 poäng lagen emellan när säsongen avbröts. Denna säsong har gått desto tyngre för De Buffalo’s som riskerar att missa vårens playoff-spel helt och hållet. Blauw-Zwart gick i sin tur mot sin elfte raka ligaseger borta mot Charleroi men fick nöja sig med delad ära efter en sen kvittering från Shamar Nicholson. Gästerna har varit helt överlägsna även denna säsong och baserat på det fokus som Philippe Clements manskap visat upp är det för oss en självklarhet att de blåsvarta återigen står som mästare. Trolig tvåa.

4. Famalicao – Braga 

Bataljen på Estadio Municipal de Famalicao är knappast så ensidig som spelarpoolen antyder. Att Famalicao inte håller samma nivå som i fjol är det inte tu tal om. Offensivt har värdskapet av förklarliga skäl haft det problematiskt utan bland andra Pedro Goncalves, som numera briljerar hos Sporting. Defensivt är Famalicao desto tryggare och de vitklädda har hållit nollan intakt i tre av de senaste fyra matcherna. Braga går en stenhård kamp om en plats till kommande säsongs upplaga av Champions League. Fyra av lagets fem nederlag har dock kommit på resande fot och här streckas tvåan absurt högt. 1X är ett måste på kupongen – vi helgarderar.

Topptipset banner

5. Pisa – SPAL 

Ett sexpoängsmöte i jakten på en playoff-plats är det som väntar på Stadio Romeo Anconetani. Såväl Pisa som SPAL är extremt kryssbenägna och det är med andra ord en rimlig utgång i detta intrikata möte. Gästerna håller vi snäppet högre med spelare som Alberto Paloschi och Mattia Valoti. De blåvita vann höstens inbördes med hela 4-0 även om det inte riktigt återspeglade matchbilden, som var betydligt jämnare. Det går absolut att ta ställning med ett spikkryss och vid gardering prioriteras tvåan.

6. St. Pauli – Paderborn

St. Pauli stod för en riktigt blek höstsäsong i nytillskottet Guido Burgstallers skadefrånvaro. 31-åringen blev dock kvitt sina skadebekymmer strax efter årsskiftet och värdskapet har gått urstarkt sedan dess. Österrikaren bildar en stekhet offensiv trio tillsammans med Wolfsburg-lånet Omar Marmoush samt Daniel-Kofi Kyereh. Paderborn är dock inga slagpåsar och får aningen lågt förtroende som följd. Dennis Srbeny och Chris Führich håller en hög nivå och kan absolut föra gästerna till en seger. Gaffel (etta-tvåa) passar utmärkt.

7. Caen – Le Havre 

Le Havre var med och slogs om en uppflyttning i fjol där Timo Kadewere i princip bar de blåklädda på sina axlar. Numera spelar den före detta Djurgården-anfallaren för Lyon och det kommer knappast som någon överraskning att “Le club doyen” har det kämpigt utan fjolårets skytteligavinnare. Caen har skrapat ihop samma poängskörd som ifjol då ligan avbröts efter 28 spelade omgångar. Blott tre nederlag hemma på Stade Michel d’Ornano är starkt och goda möjligheter finns att förbättra hemmastatistiken ytterligare. Spännande etta.

8. NEC Nijmegen – Volendam 

Kupongen avrundas i holländska Eerste Divisie där dessa två i praktiken har säkrat en playoff-plats. NEC Nijmegen kommer med fyra övertygande segrar i bagaget men motståndet har inte varit det tuffaste. Här blir det tuffare och även om värdskapet ligger före i tabellen håller vi Volendam snäppet högre. Gästerna slutade trea i fjol och till denna säsong har Inters superlöfte Samuele Mulattieri lånats in och 20-åringen är i strålande form. NEC Nijmegen vann överraskande höstens inbördes med 3-1 men resultatet återspeglade knappast matchbilden där de orangesvarta dominerade stora delar av matchen. Fint läge att revanschera sig och tvåan erbjuder strålande spelvärde – för oss är spiktvåan given.

Läktarens säkra: Club Brugge

Club Brugge löper ingen större risk att tappa sin markanta ligaledning och av formen att döma dröjer det inte särskilt länge innan det står klart att de blåsvarta försvarar sin titel. Gent har kapaciteten att störa men en tvåa som understiger 55 procent spikar vi mer än gärna.

Läktarens skräll: Famalicao

Braga har haft en del bekymmer på resande fot denna säsong och streckas på tok för högt av svenska folket. Värdskapet må ha sina bekymmer framåt men ser allt tryggare ut i försvarsspelet. Riktigt fint spelvärde riktas åt väst och ska självfallet synas.

Topptipset banner

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus