Speltips

Match/event
Topptipset - Onsdag 15/6
Datum
15/06 - 2022
Matchstart
21:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Banfield - Central Córdoba
1x
2. Atlético Tucumán - Lanús
1x2
3. Ceará - Atlético MG
2
4. Bragantino - Coritiba
1x2
5. Goiás - Internacional
2
6. América MG - Fluminense
x2
7. Paranaense - Corinthians
x
8. New England - Orlando
1x2
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 15/6 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 15 juni, 2022

En Topptips-kupong för den som är kvällspigg. Sydamerikansk toppboll är vad som gäller mer eller mindre hela vägen in i mål där endast en MLS-batalj mellan New England Revolution och Orlando bryter av. En genomgående svårsiad bong där en fullträff med stor sannolikhet kommer generera rikligt betalt. Skrällar dunkar vi in både i Braganca Paulista likväl som i Boston. Allt är klart – nu kör vi! 

Spelstopp: 21:29

1. Banfield – Central Córdoba

Den argentinska ligan är bara två matcher ung men Banfields start har varit tveksam och sett till vårens alla tävlingsmatcher i stort finns anledning till att vara en aning orolig. Córdoba är ändå ett passande byte i jakten på säsongens första ligavinst. Besökarna har en hög med gubbar antingen osäkra till spel eller helt out. Bland annat ska Rosario-förvärvet Riano inte kunna delta. Besökarna vann dessutom endast en bortamatch i ligaspelet i fjol. Ettan är given att utgå från även om krysset mycket väl kan få ackompanjera.   

2. Atlético Tucumán – Lanús

Lanús har öppnat upp den argentinska ligan med dubbla kryss (1-1 och 0-0). Sett till matchernas helhet ska det ändå anses tämligen svagt av Jorge Almiron och hans manskap att inte vinna åtminstone en av fajterna då både Rosario Central och Defensa y Justicia dragit på sig röda kort. Tucumán borta blir ingen lätt resa men motståndet är i allra högsta grad passande. Värdklubben har visserligen sex raka tävlingsmatcher utan förlust men inbördes mot Granate, som besökarna kallas, är det mäktig bortadominans och arrangörerna har inte en seger noterad inbördes i modern tid. X2 först men med tanke på Tucumáns fina form får ändå ettan åka med på lite större systembyggen.    

3. Ceará – Atlético MG 

Vi traskar över till Brasilien och slår oss ner i Fortaleza inledningsvis. Ceará flyger fram för tillfället och kunde skörda en fin poäng borta mot Goiás i föregående omgång trots Bruno Pachecos utvisning. Backen är därmed avstängd nu och så är också keepern Ricardo Riedi. Lägg därtill en del trötta skador och värdklubben kommer få bekymmer att låta sin trend om tio raka utan torsk leva vidare. Atlético är regerande mästare men har inte riktigt fått igång sin lagmaskin i år på samma sätt som i fjol. Med evigt unge Hulk på topp och flera andra brasse-stjärnor finns ändå nycklarna för att vinna matcher och mot ett hemmalag med flera viktiga spelare vid sidan talar mycket för tvåan. Spika.

4. Bragantino – Coritiba 

En av kupongens allra bästa skrällchanser letar vi in på Estádio Nabi Abi Chedid. Bragantinos vår är allt annat än bra. Red Bull-klubben har skördat en seger på elva raka försök i alla tävlingar och kommer närmast från en tämligen tursam poäng (1-1) borta mot Cuiaba. Noterbart är också duon Helinho och Aderlan som är avstängda.  Coritiba visar upp poäng eller vinster vid fyra av sex matcher sedan mitten av maj. Igor Paixao är vass framåt och med Léo Gamalho troligen borta behöver “00:an” ta ett större ansvar i anfallet. Med en skenande etta är det inget snack. Det här är en fajt där X2 är av yttersta vikt att få med. Skrälläge deluxe. 

5. Goiás – Internacional 

Internacional flyger fram för tillfället. Gästerna har sedan premiärförlusten mot Atlético MG löst poäng i alla matcher och 3-1-skalpen mot Flamengo i förra omgången imponerar stort. Wanderson pressade in två mål tidigt i senaste mötet där dessvärre Taison och Carlos de Pena fick varsitt gult kort och missar därmed bataljen på Estádio da Serrinha. Positivt för besökarna är Edenilsons återkomst från just avstängning och han kan rakt av ersätta de Pena. På det stora hela är besökarna en nivå upp just nu och tvåan är ett rimligt spikdrag.  

6. América MG – Fluminense 

Fluminenses form är tveksam. Storklubben från Rio de Janeiro visar nederlag vid tre av de fyra senaste tillfällena och får därtill lösa uppgiften under natten mot torsdag utan David Braz som är avstängd. Även André och Jhon Arias kommer missa fajten på Estádio Raimundo Sampaio. Som helhet är ändå Rio-klubben bra och i detta fall överskattas América. Hemmalaget visar två raka nederlag och har en hel hög med skador att ta hänsyn till. Fem av de sex senaste inbördes har också slutat med åtminstone poäng för bortalaget. Ettan till en bit över 45 procent är ett sista tecken att plita ner. 

7. Paranaense – Corinthians 

Jättefin brasse-fajt avslutar resan i Sydamerika. Corinthians har en andraplats att försvara i och med bortamatchen mot Paranaense. Hemma i Sao Paulo gjorde Vítor Pereiras mannar en kanonbra insats mot Juventude nyligen där första halvlek stack ut och var fenomenal. Paranaense har å sin sida sju raka utan nederlag inkluderat gruppspelet i Copa Libertadores. Till denna kamp är dessutom lagets hetaste målskytt Pablo tillbaka i spel efter avstängning. Är det någonstans på bongen som det riktigt stinker kryss så är det här. Runt 30 procent är mittentecknet ett spännande spikval.     

8. New England – Orlando 

Säcken snöras ihop i Boston. New England var otroligt bra i grundserie-spelet i fjol men har inte kommit upp på samma höga höjd i år. Som tröttsam grädde på moset är dessutom lagets kanske bästa spelare i Adam Buksa såld till Lens och spelar också landslagsboll med Polen för tillfället. Även keepern Matt Turner är med USa:s landslag. Orlando finns ett par poäng före i tabellen och har varit lysande på resande tass under våren med bara en noterad förlust. Läge därmed att tidigt kladda på med 1X2 och jobba in högersidan för finfint kupongrens. 

Läktarens säkra: Atlético MG

Fjolårets ligamästare i Brasilien har varit en aning ojämna under våren men får en bra resa till tre poäng i och med Ceará borta. Tvåan är en väldigt fin värdespik. 

Läktarens skräll: Orlando

Orlando är en av östra konferensens bästa bortalag och mot ett något vingklippt New England finns bra chans för de lilaklädda att överraska. Spännande skrälldrag. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus