Speltips

Match/event
Topptipset - Måndag 20/12
Datum
20/12 - 2021
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Fulham - Sheffield U.
1x2
2. Levante - Valencia
1x
3. Lugo - Almería
1x2
4. Lecce - Vicenza
1x2
5. Trofense - Feirense
2
6. Jong Ajax - Helmond
1
7. Jong Utrecht - De Graaf.
2
8. Jong AZ - Den Bosch
1x
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 20/12 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 20 december, 2021

Det saknas då inte spelvärde på måndagens Topptips. Med riktigt fina skrällbud från Craven Cottage och Stadio Via del Mare finns det goda förhoppningar om en utdelning av den högre graden. Mot åtta rätt!

Spelstopp: 19:59

1. Fulham – Sheffield United 

Sheffield United har i grund och botten en väldigt stark spelartrupp och på senare tid även presterat i linje med detta. Morgan Gibbs-White var briljant i vändningen borta mot Cardiff senast vilket var The Blades tredje raka viktoria. En tuff uppgift stundar mot ligaledarna Fulham men arrangörerna har inte riktigt varit att känna igen på sistone. För fjärde matchen i följd fick The Cottagers nöja sig med delad ära i bortamötet mot Luton för drygt en vecka sedan. Vi utesluter inte ytterligare poängtapp – gardera frikostigt.

2. Levante – Valencia 

Estadi Ciutat de València rustar upp för “Derby del Turia”. Ett möte som har haft en markant hemmafördel under det senaste decenniet och Levantes svaga höst till trots skulle vi nog tilldela arrangörerna favoritskapet om vi tvingades välja sida. Valencia har inte alls sett lika övertygande ut på resande fot som hemma på Mestalla och noterbart är att gästerna saknar flera tongivande spelare. Bland dessa tillhör Daniel Wass och Maximiliano Gomez som är avstängda. Fint läge för Levante att bryta sin negativa trend. På mindre system är det inte fel att ta ställning åt väst.

3. Lugo – Almería LOTTAS!

På grund av corona i Lugo är denna match inställd och kommer således att lottas. Lottfördelningen är 28-28-44. Invänta spelstopp och se var spelvärdet finns. 

4. Lecce – Vicenza 

Hur Vicenza endast står på sju pinnar är för oss en gåta. Spelmässigt gör gästerna det betydligt mycket bättre än vad den bristande poängskörden indikerar där topplag som Brescia och Benevento har ställts på prov. Lecce kan mycket väl få sig en omgång de också och med lite medvind ska de rödvita kunna få med sig både en och tre poäng från Stadio Via del Mare. Värdskapet fina höst i all ära men här får “I Salentini” på tok för högt förtroende av svenska folket. X2 prioriteras till makalöst fint värde.

5. Trofense – Feirense 

Estádio do Clube Desportivo Trofense ser ut att bjuda på en väldigt fin värdespik. Feirense besitter ett klart högre kunnande än måndagens kombattant. Gästerna är i vanlig ordning med och slåss i toppstriden och kliver upp till en andraplats vid seger här. Tonåringen Kerwin Vargas har imponerat under hösten och tillsammans med formstarka Steven Petkov har “Azuis da Feira” ett riktigt intressant anfallspar. Trofense kommer förvisso stärkta av tre raka segrar i bagaget men detta mot behagligt motstånd. Här får nykomlingarna det tuffare och en tvåa som understiger 45 procent är mumma.

6. Jong Ajax – Helmond Sport

Årets upplaga av Jong Ajax ser riktigt slagkraftigt ut. Naci Unuvar och Youri Regeer är i synnerhet två spelare att hålla ett extra öga på framöver. Bådadera belönades för sin fina form under hösten genom att debutera för A-laget i cupmötet mot Barendrecht för knappt en vecka sedan. Helmond Sport har fått med sig fina resultat mot såväl Volendam som De Graafschap senast men övertygar inte spelmässigt. Här blir det återigen att förlita sig på defensiven. Stark etta.

7. Jong Utrecht – De Graafschap 

De Graafschap slarvade bort direktplatsen till Eredivisie i fjol och som följd lämnade nyckelspelarna Daryl van Mieghem och Ralf Seuntjens för att testa lyckan på annat håll. Tveksamt om gästerna kan utmana i den absoluta toppen denna säsong där fokus istället får riktas till att bibehålla en playoff-plats. Jong Utrecht krigade i bottenträsket i fjol och vi håller arrangörerna inte särskilt högt heller denna säsong även om vissa framsteg gjorts. Insatsen borta mot Venlo senast var klart godkänd och mer av samma vara krävs om det ska finnas någon chans här. Tvåan är ett fint spikalternativ hela vägen upp till 60 procent.

8. Jong AZ Alkmaar – Den Bosch 

Jong AZ Alkmaar befinner sig i en rejäl formsvacka och har lämnat segerlösa från de senaste tio omgångarna. Här finns dock goda förutsättningar att bryta den negativa trenden mot ett Den Bosch som varit undermåliga på resande fot. Endast tabelljumbon Dordrecht har en lägre poängskörd på bortamark än gästernas sju pinnar. Defensiven är inte det minsta pålitlig och från de senaste tre omgångarna har Drakarna släppt in elva strutar. Ettan inleder men bör inte lämnas allena.

Läktarens säkra: Almería

Almería har vunnit de senaste två inbördes här på Estadio Anxo Carro och det komfortabelt. Med tanke på hur starka gästerna har varit under hösten ser vi ingen anledning på att tvivla. Särskilt inte när tvåan i dagsläget erbjuder fint värde.

Läktarens skräll: Vicenza

Vicenza håller en betydligt högre nivå än vad tabellen indikerar och har visat sig fullt kapabla till att störa ligans toppklubbar. Här får de rödvita på tok för lågt förtroende från svenska folket där tvåan i skrivande stund är ett rån på öppen gata.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus