Speltips

Match/event
Topptipset - Måndag 20/6
Datum
20/06 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Hammarby TFF - Täby
x2
2. São Paulo - Palmeiras
1x2
3. Godoy Cruz - Defensa
2
4. Gimnasia - Racing Club
1x2
5. Newell’s - Arg.Juniors
2
6. Fram Reyk. - Vestmanna.
x2
7. Stjarnan - KR Reykjavik
2
8. Breidablik - KA Akureyrar
1x2
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 20/6 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 20 juni, 2022

Måndagens Topptips erbjuder sagolikt spelvärde där spelarpoolen är ute och cyklar på flera bidrag. Här finns det sannerligen potential för hög utdelning och förhoppningsvis kan vi vägleda er mot åtta rätt, häng med!

Spelstopp: 18:59

1. Hammarby TFF – Täby FK 

Nog för att Hammarby TFF ska råda som favoriter hemma mot Täby FK men något markant övertag har de grönvita inte. Arrangörerna var illa ute mot tabelljumbon Team TG senast men lyckades avgöra i matchens slutskede. Tre raka uddamålssegrar gör att Bajens talangfabrik får spelarnas förtroende. Täby FK har varit undermåliga på hemmafronten men gjort det desto bättre på resande fot. Tvåan Gefle besegrades på Gavlevallen i april och nyligen löste de blåsvarta delad kompott på Umeå Energi Arena. Till rådande streckning kan vi tänka oss avstå från ettan – X2 prioriteras.

2. São Paulo – Palmeiras 

São Paulo är erkänt svårslagna hemma på Estádio do Morumbi och förlorade blott tre av 19 hemmamatcher i fjol trots att säsongen i sin helhet var en besvikelse. Under säsongsupptakten har 13 poäng inkasserats av 15 möjliga men här väntar en rejäl värdemätare i form av ligaledarna Palmeiras. Gästerna lyser av självförtroende för stunden och kliver in till detta möte med en 18 matcher lång förlustfri svit. Gustavo Scarpa skiner i Raphael Veigas skadefrånvaro samtidigt som Rony är i målform. Med det i åtanke utgår vi från öst men understöd krävs.

3. Godoy Cruz – Defensa y Justicia 

Defensa y Justicia har under de senaste säsongerna etablerat sig som ett topplag i Liga Profesional och knep andraplatsen bakom River Plate i fjol. Denna säsong har Örnarna inlett trevande men med anfallsstjärnan Francisco Pizzini tillbaka från avstängning finns relativt goda förutsättningar att bryta den negativa trenden. Godoy Cruz är visserligen svårslagna i sin hemmaborg men i detta intrikata möte låter vi spelvärdet tala. Tvåan är en fräck chansspik.

4. Gimnasia La Plata – Racing Club 

Gimnasia La Plata är trygga i sitt försvarsspel och trots att motståndet varit tufft under de inledande omgångarna är arrangörerna fortsatt obesegrade. På hemmafronten lämnar Vargarna sällan tomhänta och förtjänar på så vis uppbackning till rimlig procent. Racing Club spelar å andra sidan attraktiv fotboll för stunden men bristen av en pålitlig målskytt har varit påtaglig under våren. Vi utgår från väst men ser gärna att detta streckas hela vägen då tvåan erbjuds till fint spelvärde.

5. Newell’s Old Boys – Argentinos Juniors 

Defensivt orienterade Newell’s Old Boys är trygga i sitt försvarsspel och har visat prov på detta under säsongsupptakten. På offensiv väg har arrangörerna dock inte skapat mycket men Juan Garcia och Ramiro Sordo har hittills varit effektiva. Argentinos Juniors är mer bolltrygga än sin kombattant och torde på så vis vara spelförande. Noterbart är att Gabriel Militos manskap har vunnit de senaste tre inbördes och här finns bättre förutsättningar att förlänga sviten än vad procentfördelningen indikerar. Vi tar ställning åt öst.

6. Fram Reykjavik – Vestmannaeyjar 

Två nykomlingar drabbar samman på Laugardalsvöllur denna afton. Fram Reykjavik har onekligen inlett säsongen bäst och kan i mångt och mycket tacka en glödhet Gudmundur Magnusson för detta. Vestmannaeyjar blir dock underskattade av svenska folket på grund av gästernas glesa poängskörd. Rent spelmässigt finns det mycket positivt att bygga vidare på. De regerande mästarna Vikingur Reykjavik blev bland annat tillbakapressade stundtals i onsdags. Här finns magiskt spelvärde att hämta i österled – X2!

7. Stjarnan – KR Reykjavik 

Stjarnan var något av en besvikelse i fjol där offensiven i synnerhet lämnade mycket att önska. Så har inte varit fallet under upptakten av årets upplaga där Emil Atlason hittar nätmaskorna som aldrig förr. Även KR Reykjavik är i gott slag och för knappt en månad sedan besegrade gästerna de blåvita med hela 3-0 här på Stjörnuvöllur i den inhemska cupen. Det var för övrigt KR:s fjärde raka utan förlust på denna arena. I grund och botten håller vi besökarna något högre – tvåan spikas till fin procent.

8. Breidablik – KA Akureyrar 

Kupongen avrundas med ett spännande toppmöte på Kópavogsvöllur. Breidablik har fått en smakstart på säsongen med 24 poäng av 27 möjliga där i stort sett allt har studsat arrangörernas väg. Några dominanta insatser har vi däremot inte fått se från “Blikar” vare sig det är Vikingur Reykjavik eller Leiknir som stått för motståndet. Även KA Akureyrar briljerade inledningsvis med sin fenomenala defensiv men kliver in till detta möte med tre raka utan seger. Är det något lag som kan stoppa Breidabliks sylvassa offensiv så är det dock måndagens kombattant. Helgardera!

Läktarens säkra: KR Reykjavik

För knappt en månad sedan besegrade KR Reykjavik måndagens motstånd här på Stjörnuvöllur med övertygande 3-0. Goda förutsättningar för att utfallet blir detsamma nu och då tvåan i skrivande stund erbjuds till fint spelvärde tvekar vi inte på att spika.

Läktarens skräll: Täby FK

I grund och botten håller dessa kombattanter en jämlik nivå. Fjolårets två inbördes var vidöppna där Täby FK drog det längsta strået i totalen med fyra poäng av sex möjliga. Här stirrar svenska folket blint på Hammarby TFF:s uppåtgående formkurva och då går vi åt motsatt håll.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus