Speltips

Match/event
Topptipset - Måndag 21/6
Datum
21/06 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Ukraina - Österrike
x
2. Nordmak. - Nederl.
x2
3. Ryssland - Danmark
2
4. Finland - Belgien
x2
5. Uruguay - Chile
1x2
6. Argentina - Paraguay
1x2
7. Sundsvall - Västerås
1x2
8. Eskilstuna - Linköping
2
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 21/6 » Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset

Vi trampar vidare med europamästerskap och Copa América. Förutom dessa tävlingar ska även svenska matcher från Superettan och Damallsvenskan få utrymme. Ett par ruggigt fina spikdrag och även topptopp-skrällar står på schemat. Allt är klappat och klart, vi kör!  

Spelstopp: 17:59

1. Ukraina – Österrike 

Ett minst sagt intrikat möte stundar på Arena Nationala i en kamp om andraplatsen. Ukraina stod upp väl mot Nederländerna i premiären och följde upp detta med en solid insats mot Nordmakedonien. Roman Yaremchuk har imponerat i synnerhet och varit direkt delaktig i tre av de blågulas fyra strutar så här långt. Österrike gjorde jobbet mot nyss nämnda balkan-nation men kunde inte ge Oranje en match på Amsterdam Arena och föll med 0-2. Läget är rätt behagligt trots allt. Troligen räcker det med en pinne var för att båda länderna ska kliva vidare i mästerskapet. Krysset har därför stuckit iväg till att bli en smått osannolikt bra spik. Upp till 45-50 prollar är det faktiskt solklart läge att singla av mittentecknet.   

2. Nordmakedonien – Nederländerna 

Det råder klasskillnad på Johan Cruijff Arena och även om Frank de Boer sannolikt kommer lufta truppen ska Nederländerna råda som klara favoriter. Noterbart är dock att en poäng räcker för att säkra förstaplatsen och i jakten på högre utdelning blir krysset ett givet streck på kupongen. Nordmakedonien har visserligen lämnat poänglösa från de inledande två matcherna men stod upp väl mot såväl Österrike som Ukraina. X2 är ett lås.

3. Ryssland – Danmark 

Trots noll poäng från de inledande två omgångarna har Danmark faktiskt fortsatt relativt goda möjligheter att sluta tvåa i Grupp B. En dansk seger samtidigt som Finland förlorar skulle resultera i att andraplatsen avgörs på målskillnad vilket i de flesta scenarion är till de rödvitas favör. Spelmässigt har danskarna gjort det väldigt bra och kan Kasper Hjulmands manskap bara bli effektivare i offensivt straffområde tror vi på seger hemma på Parken. Tvåan spikas till fin procent.

4. Finland – Belgien 

Finland är säkerligen belåtna med hur gruppspelet har utspelat sig så här långt. En pinne skulle med största sannolikhet säkra avancemang till åttondelen och med tanke på att Belgien redan är slutspelsklara är detta ingen orimlig uppgift om än en tuff sådan. Roberto Martinez kommer säkerligen lufta truppen där en och annan kommer vara sugen på att ge sin förbundskapten en tankeställare till de kommande knock out-rundorna. X2 är en sund lösning på Gazprom Arena.

5. Uruguay – Chile 

Arena Pantanal i Cuiabá huserar ett riktigt fint möte i Copa América dagen till ära. Chile kryssade i sin öppning mot Argentina (1-1). Sett till matchbilden ska nog chilenarna tacka sin lyckliga stjärna då Messi och hans kamrater stundtals forsade fram i attacker. Bolivia kunde därefter ganska stabilt läggas på rygg via 1-0. Uruguay har bara lirat en match hittills. Mot just Argentina. Det blev förlust för Luis Suárez och gänget med matchens enda mål och nu har ändå “hemmalaget” en viss press på sig. Svårsiat. Kanske bäst att panga på med hela brickan. 1X2 testas. 

6. Argentina – Paraguay 

Från en svängig 1-1-match mot Chile till ett riktigt sömnpiller (1-0) mot Uruguay. Det blandas och ges en hel del när det kommer till Argentina som ställer ett ruggigt bra lag (på pappret) på banan i Brasilien. Paraguay är näst på tur att face:a Lionel Scalonis herrskap. Ett paraguayanskt lagbygge med en bredd som fullkomligt spelade ut Bolivia över 90 minuter där 3-1 kunde varit betydligt mer än så. Att tvåan lämnas kvar i den streckmässiga källaren känns inte alls rätt. Här är det precis som i föregående match läge att vidga sina vyer. Alla tecken spelas där X2 kommer sätta fin fart på utdelningen.  

7. GIF Sundsvall – Västerås 

Kupongen avrundas med två inhemska bidrag då vi inleder med att besöka Superettan och närmare bestämt NP3 Arena. GIF Sundsvall har ett högre kunnande där offensiven i synnerhet håller riktigt hög kvalitet. Giffarna har, tillsammans med Jönköping Södra, producerat flest strutar under säsongsinledningen där målsprutan Pontus Engblom och tonåringen Johan Bengtsson har stått för majoriteten av lagets 16 baljor. Med det sagt så är det ett svårslaget Västerås som kommer på besök och faktum är att endast ligaledarna Landskrona har förlorat färre matcher än de två nederlag VSK har noterats för under upptakten. Utgångsettan står med andra ord inte särskilt trygg på egna ben.

8. Eskilstuna United – Linköping 

Linköping har under flera års tid varit en av de stora klubbarna när det kommer till kampen om det allsvenska damguldet. Sedan senaste pokal-lyftet 2017 har det däremot varit tungrott men möjligen finns nu chansen att åter utmana. Lejonen från Östergötland har  dock en problematik under våren när det kommer till att vinna matcher. Fyra raka kryss finns nämligen på kontot men nu finns chansen att åter hoppa på segertåget. Eskilstuna är inte alls att känna igen och värdklubben är utan seger sedan 25:e april. Tvåan kan möjligen stanna strax under 50 procent och då är det bara plocka fram spikpistolen.   

Läktarens säkra: Danmark

Efter två raka förluster är det nu dags för Danmark. Retroaktiv utdelning borde vara på sin plats och chansen till topp 2 lever därmed. Ryssland får hålla i hatten!

Läktarens skräll: Paraguay

Paraguay hade en stor kväll i premiären av Copa América då Bolivia tämligen enkelt las på rygg. Nya möjligheter för poäng då ett något vingligt skrytbygge med argentinska tröjor står på schemat. Tvåan till smaskig procent ska såklart få utrymme.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus