Speltips

Match/event
Topptipset - Onsdag 26/10
Datum
26/10 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Barcelona - B.München
1x2
2. Ajax - Liverpool
1x2
3. Tottenham - Sporting
1
4. Napoli - Rangers
1
5. A.Madrid - Leverkusen
12
6. Frankfurt - Marseille
1
7. Sheffield W - Bristol R
1x2
8. Banfield - Tall.Córdoba
x2
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 26/10 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 26 oktober, 2022

Den där Champions står återigen för underhållningen denna onsdag. Sex matcher från finrummet tar plats på kvällens Topptips som fylls upp med en League One-match från England samt en argentinsk cup-semi. Som vanligt jagar vi spelvänliga drag som kan få upp utdelningen. Häng med på analysen nedan! 

Spelstopp: 20:59

1. Barcelona – Bayern München 

Barcelona har inte haft marginalerna på sin sida under detta gruppspel och kommer med stor sannolikhet inte avancera till slutspelet. Skulle Inter besegra Viktoria Plzen ikväll är andraplatsen inte längre en möjlighet och då italienarnas match avgörs innan spelstopp vore det klokt att hålla ett öga på utfallet där. Bayern München har gått desto starkare med fyra raka segrar och kan säkerställa förstaplatsen denna afton. Vi reserverar en helgardering men detta kan alltså komma att förändras.

2. Ajax – Liverpool 

Liverpool var bedrövliga i premiäromgången mot Napoli men har därefter radat upp solida prestationer i detta Champions League-gruppspel. Ajax hade inte mycket att säga till om på Anfield trots att resultatet indikerar på en jämn historia. Med det sagt är tre pinnar ett måste om Alfred Schreuders manskap ska drömma vidare om avancemang. Truppen besitter onekligen ett tillräckligt högt kunnande för att kunna störa Merseysideklubben som bland annat föll mot Premier League-nykomlingen tillika tabelljumbon Nottingham i lördags. Tvåan inleder, gardera utifrån plånbokens storlek.

3. Tottenham – Sporting 

Tottenham har skaffat sig ett fint utgångsläge i detta gruppspel och toppar Grupp D efter fyra spelade omgångar. Vid seger är avancemang säkrat och med tanke på att Spurs ställs mot Marseille på Stade Vélodrome i den avslutande omgången hade det varit en lättnad. Sporting gick visserligen segrandes ur det vändande mötet som var en öppen historia men portugiserna har varit bedrövliga i de efterföljande två omgångarna, bådadera mot Marseille. En klart högre nivå krävs om de grönvita ska störa Tottenham i London. Trolig etta.

4. Napoli – Rangers 

Napoli har presterat på en ruskigt hög nivå under hösten och tog sin elfte raka viktoria då Roma besegrades tämligen komfortabelt på Stadio Olimpico i söndags. Goda förutsättningar finns att förlänga segersviten denna afton när gruppens slagpåse i form av Rangers kommer på besök. Skottarna står noterade för fyra raka nederlag i detta gruppspel men har med det sagt fortfarande tredjeplatsen på sin radar. Ettan ska med det sagt ses som högst trolig.

5. Atlético Madrid – Bayer Leverkusen 

Att Atlético Madrid och Bayer Leverkusen huserar på gruppens undre halva efter fyra spelade omgångar kommer som en överraskning. Delad ära lär således vara ointressant för båda parter. Diego Simeones adepter har visat uppåtgående form i ligaspelet och är generellt sett svårspelade i sin hemmaborg. Spanjorerna ska således råda som klara favoriter mot ett “Die Werkself” som har det tufft för stunden. Med den kapacitet tyskarna besitter vill vi med det sagt inte utesluta en bortaseger. Gaffeln (etta-tvåa) faller oss i smaken.

6. Eintracht Frankfurt – Marseille 

Marseille har inte visat upp någon vidare kontinuitet under hösten. Prestationerna mot Sporting var som ovan nämnt övertygande men Igor Tudors manskap har alldeles för sällan nått upp till önskad nivå. Fransoserna har noterats för tre raka nederlag i ligaspelet och har lämnat mållösa från de senaste två. Bättre krävs mot ett formstarkt Eintracht Frankfurt: Tyskarna vann det vändande mötet på Stade Vélodrome och har varit väldigt solida i sin hemmaborg. Vi tar ställning åt väst.

7. Sheffield Wednesday – Bristol Rovers 

Sheffield Wednesday föll i playoff-semin i fjol men ska ses med goda förutsättningar att revanschera sig denna säsong. “Ugglorna” har i synnerhet ett starkt mittfält där Will Vaulks, Barry Bannan och Josh Windass har övertygat. Bristol Rovers är ett kunnigt motstånd där arrangören behöver hålla ett extra öga på Aaron Collins som har varit glödhet. Gästernas defensiv är däremot sårbar vilket har resulterat i en placering på den undre halvan. Formen är med det sagt uppåtgående och utgångsettan ska helst inte lämnas allena.

8. Banfield – Talleres de Córdoba 

Kupongen avrundas i Argentina där det vankas semifinal i Copa Argentina. Liga Profesional har just avrundats där arrangören slutade på en blek 24:e plats. “El Talardos” offensiv har varit under all kritik på senare tid där de grönvita har lämnat mållösa från fyra av de senaste fem matcherna. Talleres de Córdoba besitter ett högre kunnande och är därtill i gott slag. Detta möte spelas för övrigt på neutral mark. Vi tror “La T” löser en finalplats där utgångstvåan är given till fin procent.

Läktarens säkra: Napoli

Napoli har varit höstens stora positiva överraskning i den europeiska toppfotbollen då de kört över både CL och Serie A. Nu väntar tacksamt motstånd i slagpåsen Rangers. Mycket trolig etta. 

Läktarens skräll: Bayer Leverkusen

Såväl Atlético Madrid som Bayer Leverkusen befinner sig i ett prekärt läge och är bådadera i behov av en fullpoängare. Tyskarna har inte nått upp till önskad nivå så här långt men besitter i grunden ett högt kunnande. Till fin procent passar en gaffel (etta-tvåa) utmärkt och skrälljobb.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus