Speltips

Match/event
Topptipset - Fredag 26/2
Datum
26/02 - 2021
Matchstart
20:29
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 26/2 » Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 26 februari, 2021

Fin fredagsmix på Topptipset där sju fajter från sju olika länder ska spelas. Även den tilltänkta matchen Torino – Sassuolo finns med på ett hörn men på grund av coronaviruset är det dessvärre inställt på Olympiastadion och matchen lottas. Ett par tunga favoriter blir till synes hårt åtgångna och då är vi där och hugger på andra sidan. Derby – Nottingham står för kvällens första underhållning. Nu drar vi igång!

Spelstopp: 20:29

1. Derby – Nottingham

2-0 till Derby i mötet med Huddersfield innebär att Rooney och gänget nu segrat vid sex av åtta matcher på slutet. Ruggigt starkt av The Rams som ser ut att ha lämnat bottenstriden bakom sig. Nottingham å sin sida var starka borta mot Viktor Johanssons Rotherham. 1-0-vinsten på bortaplan var Forest andra seger på kort tid och de rödklädda ser generellt rätt bra ut även om en lirare som Lewis Grabban varit out på sistone. Ettan först på Pride Park men gardera gärna på större system.  

2. Levante – Athletic Bilbao 

Detta blir den första av två högintressanta fajter lagen emellan. Båda lagen är i mycket gott slag och har varit rejält på hugget under en längre tid. Hemmalaget från Valencia löste 2-0 borta mot Atlético Madrid i förra omgången medan Bilbao spelade 1-1 mot svåra Villarreal. Dessa herrskap slåss dessutom om en plats i en kommande Copa del Rey-final där första kampen lagen emellan slutade 1-1 i Baskien. Lite skador finns framförallt i hemmalägret att ta hänsyn till. Melero, Bardi, Radoja och Postigo är bland annat out något som absolut kan påverka utfallet något. Tvåan går först och till tämligen fördelaktig streckning är det inget fel med att chansspika gästerna.

3. Werder Bremen – Eintracht Frankfurt 

Frankfurt går som tåget i Bundesliga. Hütters Örnar visar upp sig från sin allra bästa sida just nu och har prenumererat på en plats bland topp 4 en längre tid. Werder Bremen står på agendan denna dag och det är ett hemmalag som framförallt på Westerstadion är stabila för tillfället. Augustinsson finns inte med då svensken är skadad men i övrigt ser Bremen ut att kunna matcha en fin elva. Tvåan kommer värdemässigt bli riktigt trött och även om Eintracht kan få vara med på ett hörn är det av största vikt att få med vänstersidan i tidigt skede för värde.  

4. Torino – Sassuolo – LOTTAS

Matchen i Turin kommer lottas med bollarna 6-5-5. Det innebär i procent 37,5 – 31,25 – 31,25. Håll koll på procent samt värde framåt spelstopp och strecka därefter. 

5. Rennes – Nice 

På fransk mark är det knappast klackarna i taket vare sig i Rennes- eller Nice-lägret. Värdarna har vunnit en av nio tävlingsmatcher på slutet och spelade huvudlöst mot Montpellier i föregående omgång. Trots stort spelövertag blev det förlust med 1-2 efter en första halvlek laget troligen vill glömma. Nice rullar in till Roazhon Park med tre raka uddamålsförluster och när dessa gäng duellerade i höstas löste Kim Källströms gamla gäng en 1-0-viktoria vid medelhavskusten. Ettan får gå först nu men med tanke på hemmalagets segerlösa rad är det inte fel att printa ner ett kryss tämligen snabbt också.      

6. Charleroi – Genk 

Det skakar lite i fogarna hos Genk. Tre förluster på fyra försök är knappast speciellt vanligt när det kommer till de belgiska Smurfarna. Målkungen Onuachu är fortsatt i galen form och har pumpat på med 23 mål på 27 ligamatcher. En herre som mycket väl kan bli tungan på vågen här. Charleroi hittas något längre ner i tabellen men det är otroligt tajt mellan trean Oostende och värdarna på plats elva där en trepoängare förändrar läget i tabellen radikalt. Jämnt så det förslår. Både odds- och streckmässigt. Alla tecken är att rekommendera.

7. Guimarães – Boavista 

Senaste tiden har varit kämpig för Guimarães. Segrarna har uteblivit och därmed har möjligheten att nå Europa försvunnit allt längre bort. Oscar Estupinan är alltid ett hot framåt men bakom colombianen är det sämre med framträdande gubbar. Boavista tog en blytung skalp då Moreirense besegrades med 1-0 nyligen. Vinsten innebar att besökarna tar sig allt närmare säker mark och laget med Elis, Gomes och Nuno Santos är inte så tokiga. En etta som tar sig upp över 60 prollar är i ett första skede tämligen ointressant. Här är det faktiskt läge att helt och hållet gå för den gästande skrällen. Börja med X2.     

8. Empoli – Venezia 

Gigantmöte i Serie B avslutar och det är ingen högoddsare att dessa båda lag kommer vara med länge i kampen om direktplatser till det italienska finrummet. Empoli har varit brutalt stabila genom hela säsongen. En förlust på 24 matcher är något som bekräftar detta. Framåt är Mancuso och La Mantia kanske hela ligans bästa anfallspar. Venezia blir dock en nöt att knäcka för serieledarna. Gästerna har fyra raka vinster i bagaget men på bortaplan har laget endast vunnit fyra gånger på tolv försök. Ettan till stabil procent spikas därför.

Läktarens säkra: Empoli

Serie B:s bästa lag har inte förlorat på hemmaplan hittills och ska, trots tufft motstånd nu, kunna hålla den trenden vid liv. Bra spikdrag.

Läktarens skräll: Boavista

Guimarães är formlösa och blir på tok för betrodda nu. Tvåan till låg procent är ett givet inslag från första stund.  

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus