Speltips

Match/event
Topptipset - 26/3
Datum
26/03 - 2021
Matchstart
18:45
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Sporting Gijón - Alcorcón
1x2
2. Castellón - Espanyol
1x2
3. Dundalk - Finn Harps
1
4. Waterford - Sligo Rovers
2
5. Oxford United - Lincoln
1
6. Maastricht - Almere City
2
7. FC Eindhoven - FC Oss
1x2
8. Estoril - Oliveirense
1x
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 26/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 26 mars, 2021

De lägre divisionerna har invaderat även fredagens Topptips. Inte oss emot då strålande spelvärde är en självklarhet på dessa kuponger. Detta går att utnyttja genom att läsa på noggrant och vi har hittat ett par dunderspikar samt fina kupongrensare. Mot åtta rätt!

Topptipset banner

Spelstopp: 18:44

1. Sporting Gijón – Alcorcón 

Uros Djurdjević har verkligen hittat toppformen denna säsong och är en bidragande orsak till att Sporting Gijón utmanar i toppskiktet. 27-åringens fina form har belönats med en plats till Montenegros landslagssamling och han kommer således vara otillgänglig här. Blytungt med tanke på att Djurdjević stått för makalösa 20 av värdskapets 33 baljor i ligaspelet. Något nedflyttningshotade Alcorcón absolut kan dra nytta av och hämta högst nödvändiga poäng. Gästerna är i gott slag och med tio poäng från de senaste sex omgångarna har Los Alfareros vittring på säker mark. Krysset inleder men gardera gärna upp med båda flanker.

2. Castellón – Espanyol 

Klasskillnad råder på Estadio Municipal de Castalia när nykomlingarna Castellón tar emot Espanyol, som i fjol huserade i La Liga. Katalanerna har inga planer på att göra vistelsen i andradivisionen långvarig och ligger för närvarande på en andraplats. Det är dock oklart huruvida stjärnan Raúl de Tomás är tillgänglig och utöver det finns är ett antal spelare ute på landslagssamling. Castellón må sakna den höga kapacitet gästerna har men med ett hårt jobbande försvarsspel har värdskapet lämnat segerlösa från de senaste fyra omgångarna. En målsnål tillställning är sannolik, i synnerhet om de Tomás saknas. Utgångstvåan bör garderas och gärna med samtliga tecken.

3. Dundalk – Finn Harps 

Dundalk har möblerat om rejält efter fjolårets misslyckande där inte minst Sam Stanton är ett spännande tillskott. Vi förväntar oss att värdskapet kommer vara med och utmana om ligatiteln denna säsong och detsamma går knappast att säga om dagens motståndare. Finn Harps har varit så när att återvända till Division 1 de senaste två säsongerna. Gästerna inledde visserligen med en 1-0-viktoria i premiärmötet mot Bohemians men prestationen övertygade inte och ännu en nedflyttningsstrid är högst sannolik. Bergetta!

4. Waterford – Sligo Rovers 

Även Sligo Rovers har varit aktiva på marknaden och hämtat in flera spännande talanger. Men det är inte bara framtidsnamn som anlänt utan även rutinerade Greg Bolger, som plockades in från de regerande mästarna Shamrock Rovers. Gästerna stod för en lovande insats i premiären mot giganten Dundalk där det var “The Bit O’Red som tryckte på för ett avgörande i vad som slutade 1-1. Waterford föll i sin tur mot nykomlingarna Drogheda där inlånade Cameron Evans blev syndabock i sin debut. Flera motgångar är att vänta under säsongens gång. Tvåan spikas.

Topptipset banner

5. Oxford United – Lincoln 

Trepoängarna måste börja radas upp för Oxford United om värdskapet ska ha någon chans att nå en playoff-plats. Mot ett lamslaget Lincoln, med blott en viktoria från de senaste åtta omgångarna och flera spelare borta, finns alla möjligheter att börja minska gapet. Den defensiva stabilitet som gästerna visade upp under hösten har inte synts till de senaste månaderna. Fint läge för Matt Taylor att bygga upp sitt självförtroende. Vi tar ställning åt väst i detta intrikata möte.

6. Maastricht – Almere City 

Almere City är den främsta utmanaren till Graafschap om en direktplats. Med tre raka segrar i bagaget skiljer det endast två poäng mellan ovan nämnda klubbar och säsongsavslutningen kommer att bli en riktig rysare. Maastricht är i gott slag där fyra segrar på de senaste fem omgångarna sett MVV klättrat i tabellen. Defensiven har dock fortsatt stora bekymmer, vilket inte minst syntes mot Jong Ajax senast. Något som Almere City bör exponera och en tvåa som understiger 60 procent spikas.

7. FC Eindhoven – FC Oss 

FC Oss vände och vann hemma mot Nijmegen senast, trots att Lorenzo Piqué såg rött vid ställning 1-0. Ett styrkebesked som heter duga där Roda-lånet Mart Remans fortsätter att imponera. Den långa skadelistan väcker fortsatt ett frågetecken och det underlättar inte att ovan nämnda Piqué är avstängd. FC Eindhoven är i bedrövlig form och kommer till detta möte med en 13 matcher lång segerlös svit. Värdskapet har dock en hög kapacitet, något som visades under hösten då Blauw-witten bland annat besegrade FC Oss på resande fot. Ovisst är bara förnamnet och detta möte gör sig bäst helgarderat.

8. Estoril – Oliveirense 

Kupongen avrundas i den portugisiska andradivisionen där dominanta Estoril tar emot ett nedflyttningshotat Oliveirense. Med sex raka segrar i bagaget har värdskapet praktiskt taget säkrat en plats till Primeira Liga. Med det sagt streckas ettan väl högt mot ett defensivt kompakt Oliveirense. Istället är det gästernas bedrövliga offensiv som satt käppar i hjulet denna säsong. En målsnål historia är att vänta och det spelvärda krysset är ett givet komplement till ettan.

Läktarens säkra: Sligo Rovers

Årets upplaga av Sligo Rovers ser spännande ut och premiärmötet såg riktigt lovande ut mot giganten Dundalk. En, på förhand, betydligt enklare uppgift väntar här och med fint spelvärde riktat åt öst är spiken solklar.

Läktarens skräll: UD Oliveirense

Det är krysset vi hänvisar till här ska tilläggas. UD Oliveirense stod för en imponerande insats när lagen möttes på Estadio Carlos Osorio i höstas men som så många gånger förr blev den bristande skärpan Unionistas fall. En målsnål historia är att vänta och kanske rent av mållös. Fenomenalt spelvärde finns att hämta i mitten!

Topptipset banner

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus