Speltips

Match/event
Topptipset - Tisdag 29/6
Datum
29/06 - 2021
Matchstart
17:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Sverige - Ukraina
1x2
2. England - Tyskland
1x
3. Trosa - Arameisk-Syr.
x2
4. Confianca - Coritiba
1x2
5. CRB AL - Náutico
1
6. Remo - Sampaio Corr.
1
7. Hudiksvall - Piteå
1
8. Tromsö - Kristiansund
1x2
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 29/6 » Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset

Ett mycket svårtippat Topptips ska avhandlas under tisdagen. Två matcher från EM-slutspelet finns självfallet med där Sveriges öde ska avgöras i Glasgow. Förutom det europeiska mästerskapet ska vi bekanta oss med både Trosa Vagnhärad likväl som Club do Remo från Brasilien. För att dra ihop säcken tar vi oss till Nordnorge där Tromsö och Ugglorna från Kristiansund duellerar. Som krydda på moset finns 500 000 kronor i extrapengar adderat vilket gör spelvärdet än bättre. Analyserat och klart, här är idéerna som ska leda till åtta smaskiga rätt! 

Spelstopp: 17:59

1. Sverige – Ukraina 

Sverige kunde inte önskat sig en bättre motståndare i en åttondelsfinal men något tydligt favoritskap ska Blågult inte ha. Andriy Shevchenkos manskap visade prov på en hög kapacitet i gruppspelet där bland annat Nederländerna sattes på prov i premiäromgången. Det finns gott om rutin hos ukrainarna och offensivt har östeuropeérna gott om hot där formstarke Roman Yaremchuk är en spelare att hålla ett extra öga på. Då svenska folket spelar med hjärtat och streckar upp ettan i högsta laget riktar vi prio åt öst även om en helgardering är att föredra.

2. England – Tyskland 

På Wembley hittar vi ett mycket intrikat möte mellan England och Tyskland. På pappret ser “The Three Lions” oerhört vassa ut men vi ställer oss frågandes kring huruvida britterna kan nå hela vägen redan detta mästerskap. De skyhöga förväntningarna som ställs utifrån påverkar och har gjort så otaliga gånger genom historien. Tyskland klev i sin tur in till mästerskapet med en hel del frågetecken men Joachim Löws manskap har stått för en klart godkänd inledning. Rutinen som Manuel Neuer Toni Kroos med flera har i dessa sammanhang ska inte heller underskattas. Svårtippat till tusen där möjligen värdet pekar något till vänster.

3. Trosa Vagnhärad – Arameisk-Syrianska 

Arameisk-Syrianska följde upp 1-0-vinsten mot Huddinge hemmavid förra veckan med att under söndagen lägga Fanna BK på rygg med 6-0 i Svenska Cupen. Med andra ord har gästerna kanske hittat in med en liten formtopp såhär strax efter midsommarfesten. Trosa Vagnhärad har två tämligen lätta matcher i ryggen då mediokra Tyresö fick se sig besegrade i någon form av back-to-back-fajt. Två jämna lag i grund och botten där värdet finns i österled. X2 ska duga gott.

4. Confianca – Coritiba 

Från svensk fotboll till brasiliansk. Série B-spelet är i full gång och för nedflyttade Coritiba är återtåget mot finrummet startat. Gästerna har inledningsvis börjat bra och vunnit fyra av sex matcher. En av de stora anledningarna till att Coxa, som gästerna kallas, hade det problematiskt i fjol var just spelet utanför Estádio Couto Pereira. På denna nivå har Gustavo Morínigos mannar visat att det även går att fira triumfer på bortabana och kommer till Aracaju med två raka segrar på resande fot och dessutom nollan intakt bakåt. Confianca är ett lag som slogs i botten i fjol och kommer få vara med och kriga i de nedre kvarteren även denna gång. Hemma kan dock värdarna stjäla poäng från mer eller mindre alla lag och med troligen fint värde på ettan känns det inte mer än rätt att täcka upp denna batalj hela vägen över.     

5. CRB AL – Náutico 

Överraskande nog leder Náutico den fortsatt unga Série B-tabellen efter sju spelade omgångar. Mycket imponerande såklart men nog finns det fog för att tro på en dipp snart. CRB är i grunden ett tämligen stabilt gäng på denna nivå och slutade i fjol på tionde plats i ligan med åtta poängs försprång till de “Vitörade Pungdjuren” som besökarna kallas. Tilläggas bör också att trion Gum, Jean Patrick samt Diego Torres ska kunna spela igen efter att nyligen varit ur spelbart skick. Ettan till finfint värde är en riktigt smaskig och spännande spik.     

6. Remo – Sampaio Correa 

Club Do Remo är nykomlingen som mer eller mindre vägrar att förlora. Fem av sex inledande bataljer har slutat med minst poäng för Paulo Bonamigos mannar som dessutom var ytterst nära att snuva tabellettan Náutico på hela konfekten, men ett sent kvitteringsmål förstörde den möjligheten. Sampaio Correa är inte heller någon slagpåse i ligaspelet men gillar, precis som de flesta brasilianska lag, att spela hemma kontra jobbiga bortamatcher som i detta fall någonstans i Amazonas ytterdelar. Ettan till riktigt spännande procent lämnas ensam. 

7. Hudiksvalls FF – Piteå 

Piteå fick med sig ett drömresultat i nattmatchen mot Luleå. 0-0 blev till 3-0 med drygt 20 minuter kvar. Sett till matchbilden var det dock långt ifrån rättvist då Luleå var laget som dominerade stora delar av matchen. Till bortamötet mot Hudiksvall är viktige Millbert tillbaka från avstängning vilket är ett plus. HuFF har varit väldigt ojämna inledningsvis. Tre inledande förluster byttes mot tre raka segrar för att därefter åter torska tre i rad. Inför denna nykomlingsbatalj har Benny Dahlins herrskap åter stabiliserat sitt spel och matat på med fyra raka utan förlust. Här kommer den femte! Ettan med, till synes, riktigt fint spelvärde är en potentiell spik.  

8. Tromsö – Kristiansund 

Från Hudik och mitten av Sverige till nordligaste delarna av Norge. Tromsö är till denna vår nykomlingar i Eliteserien efter en kortare period i OBOS-ligaen. Spel- och även poängmässigt finns massa mer att önska av värdarna som hittills inte vunnit på hemmaplan. Kristiansund är inte så tokiga. Ugglorna hakar på i toppen efter 16 inspelade poäng på nio matcher och har på bortaplan både besegrat Sarpsborg likväl som Vålerengen. Ettan ser ut att landa strax över 50 procent och det känns spontant som en aning för högt. Mata på med 1X2 och håll en extra tumme för en högersida som kan rensa på rätt fint.  

Läktarens säkra: CRB AL

Det här är ingen supersäker spik på något sätt. Clube de Regatas Brasil är däremot ett vettigt singeldrag och bör också landa som en värdemässig monsterspik. Den testas med skön känsla i kroppen!

Läktarens skräll: Kristiansund

KBK har vunnit fem av de sju senaste matcherna och spelar en trevlig fotboll för tillfället. Tromsö är fortsatt segerlösa hemmavid och målas upp för högt här. Kul tvåa.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus