Speltips

Match/event
Topptipset - Måndag 3/1
Datum
03/01 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Man United - Wolves
1x
2. Nottingham - Barnsley
x2
3. Reading - Derby
1x2
4. Stoke - Preston
2
5. Villarreal - Levante
1x2
6. Osasuna - A.Bilbao
x
7. Cádiz - Sevilla
1x2
8. Tondela - Moreirense
1
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 3/1 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset

Första måndagen i januari är här. Flera trevliga tillställningar synas i sömmarna och vi får grotta ner oss i allt från Premier League-boll till spansk La Liga. Därutöver ger vi oss i kast med The Championship-möten från bland annat Stoke-on-Trent men också ett hett streckmöte i botten av den portugisiska ligan. Med allt analyserat och klart finns hopp om både åtta gröna bockar likväl som god utdelning. Vamos!    

Spelstopp: 15:59

1. Manchester United – Wolverhampton 

“Professorn” Ralf Rangnick basar numera över United. Alla som har någorlunda insikt när det kommer till den tyske tränarens cv vet att här finns en man som kan trolla med lag och spelartrupper. Frågan är dock om Manchester-klubben har ingredienserna för att 63-åringen ska lyckas. Formen är dock förvånansvärt god inför mötet med Wolves. Ett besökande gulsvart herrskap som inte spelat fotboll på två veckor. Vargarna är defensivt skickliga och har ett bakåtlutat bygge utan större defensiva brister. Att fajten på Drömmarnas teater kan ticka målsnålt och möjligen 0-0 hela vägen in i kaklet är faktiskt ingen högoddsare. Gardera därför ettan med ett kryss tämligen omgående.  

2. Nottingham – Barnsley LOTTAS!

Coronaviruset fortsätter ställa till med bekymmer. Nottingham har ett antal sjuka spelare i covid-19 och därmed kommer matchen mot Barnsley lottas. Som alltid följer vi streckfördelningen och streckar där värdet finns framåt spelstopp. Lotten faller enligt siffrorna 56-26-18. 

3. Reading – Derby 

Wayne Rooney och hans Derby är ute på omöjligt uppdrag! Förbundets bestraffning om 21 minuspoäng ska försöka käkas in och det är sannerligen en uppförsbacke som heter duga. Baggarna är dock i gott slag. Tre raka vinster har det blivit för Lawrence, Kazim-Richards och gänget som denna gång ställs mot Reading på Madejski. Ett hemmalag som under egentligen hela säsongen varit hårt ansatta av sjukdomar och skador. Läget är dock något bättre på denna sidan det nya året. Värdklubben har fått en återhämtningsperiod på över tre veckor och vila, rehab samt julstök kan mycket väl gjort The Royals gott. Värdemässigt ser ettan därför ut att bjuda på helt ok värde, även om magkänslan säger alla tecken.   

4. Stoke – Preston 

Stoke gjorde en storstilad insats borta mot Queens Park Rangers för ungefär en månad sedan. Därefter har det inte varit samma fina Potters. 0-0-mötet mot Middlesbrough innan jul var en tröttsam historia och under mellandagarna var Derby mycket bättre på bet365 Stadium och vann med rättvisa 2-1. En match där Stoke egentligen skapade noll framåt. Preston har inte spelat på länge men laget tog tidig julsemester med en 2-1-skalp i ryggen efter att Barnsley kunde läggas på rygg. Skade- och sjukdomssituationen ser ut att vara tämligen angenäm hos besökarna och vid de tio senaste inbördes matcherna har gästerna löst poäng eller seger vid nio tillfällen. Tvåan till strax under 20 procent är ett smått otroligt tecken. Är det någonstans på bongen som en chansspik deluxe ska testas så är det här!  

5. Villarreal – Levante

Från brittisk boll till iberiska halvön. La Liga bjussar på ett par sköna fajter. Första anhalt blir Villarreal och ett derby från Valencia-regionen. Levante är slagpåsen nummer 1 i år. Gästerna har på 18 försök inte lyckats vinna en enda ligamatch och i “derby del Turia” mot Valencia i förra omgången lyckades laget tappa en 2-0-ledning till förlust samt dra på sig kort som innebär att både Pepelu och Soldado är avstängda på Estadio De La Cerámica. De gulklädda värdarna är i kalasform framåt samtidigt som försvaret mot bland annat Alavés i förra omgången såg en aning darrigt ut. Hemmalaget är givetvis stora favoriter men det är knappast försvarbart att singla Unai Emerys mannar över 70-75 procent. Här vill vi såklart jobba knall så det står härliga till. Gardera med start från mitten och gärna hela vägen över.

6. Osasuna – Athletic Bilbao 

Det har fullkomligt osat covid över båda lagen men lyckligtvis är läget just nu något bättre. Bilbao har tillbaka Simón, Martínez och Berenguer från nylig karantän samtidigt som det ändå är en hel hög med herrar som ännu är sjuka eller skadade. Osasuna å sin sida kommer med största sannolikhet få lösa uppgiften utan bland annat Chimy Ávila och Manu Sánchez. Kännbara tapp såklart. På det hela taget en duell med oviss utgång där krysset ligger klart närmast till hands. Utgå från mitten.      

7. Cádiz – Sevilla 

Utomordentligt fint skrälläge i Cádiz. Sevilla är, precis som många andra klubbar, hårt drabbade av corona. Under nyårsdagen bekräftade klubben ytterligare fall av sjukdomen vilket innebär att, om ingen av de tidigare positivt testade spelarna är åter, så har gästerna minst sju spelare i karantän. Lopetegui har därmed ett ruskigt knivigt uppdrag att få ihop ett slagkraftig lag. Cádiz har också haft både spelare borta på grund av skador och sjukdomar. Cala är därtill avstängd. På det hela taget ska ändå värdarna kunna mönstra en okej elva som det ser ut och därtill borde självförtroendet vara fint påfyllt efter 0-0 borta mot Real Madrid i förra omgången. Hela och jobba in en blågul knall.  

8. Tondela – Moreirense 

Sista stoppet för kvällen. Estádio João Cardoso ståtar med en otroligt viktig kamp i botten av den portugisiska förstaligan. Båda lagen ligger på samma poäng där gästerna hittills är segerlösa på bortabana och därtill endast mäktat med att pilla in fyra futtiga strutar framåt i ligaspelet på resande tass. Tondela är inte mycket bättre men har ändå en trygghet i spelet hemmavid. Lag som Famalicao, Santa Clara och Maritimo har fått resa hem med svansen mellan benen. Ny seger för Pako Ayestarán och hans mannar är att vänta. Bra etta.

Läktarens säkra: Tondela

Tondela är tämligen stabila på egen matta. Framförallt mot överkomligt motstånd som Moreirense. Ettan kan absolut testas allena.

Läktarens skräll: Cádiz

Med ett rejält stukat Sevilla på besök har Cádiz god chans att roffa åt sig både poäng och en skrällseger. Ettan är riktigt spännande. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus