Speltips

Match/event
Topptipset - Torsdag 31/3
Datum
31/03 - 2022
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Wolfsburg - Arsenal
1x2
2. Lyon - Juventus
1
3. Esbjerg - Hobro
1x2
4. Colo Colo - Unión La Calera
1x
5. Häcken - Hammarby
1
6. IFK Kalmar - AIK
1x2
7. Dyn.Dresden - Schalke
12
8. Ingolstadt - Erzgebirge Aue
2
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 31/1 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset

Det är tydligt att spelarpoolen är ur sin komfortzon på torsdagens Topptips. För den väl pålästa tipparen finns det spelvärde att hämta från de allra flesta bidragen och vi ger våra bästa drag i analysen nedan, häng med!

Spelstopp: 17:59

1. Wolfsburg – Arsenal 

Wolfsburg var så när att få med sig ett 1-0-resultat till denna retur men en sen kvittering från Arsenals Carlotte Wubben-Moy gör att detta möte fortsatt är vidöppet. Vi håller tyskorna något högre men någon avsevärd nivåskillnad är det inte mellan dessa klubbarna och The Gunners ska absolut inte ses utan chans. Bethany Mead saknas visserligen på grund av avstängning men det saknas knappast offensiva hot hos gästerna där bland andra Stina Blackstenius och Vivianne Miedema finns att tillgå. Ovisst möte som gör sig bäst helgarderat.

2. Lyon – Juventus

Lyon hade full kontroll på det första mötet fram tills att Ellie Carpenter såg rött efter dryga timmen spelad. Av förklarliga skäl förändrades matchbilden därefter och Juventus lyckades i slutändan vända 1-0-underläget till en 2-1-viktoria. På Parc Olympique Stadium råder inga tvivel om att värdinnorna kommer dominera matchbilden, i synnerhet då det faller gästerna i smaken att ligga lågt och försvara sin ledning. Något som exempelvis visade sig väldigt framgångsrikt borta mot Chelsea tidigare under turneringens gång. Till rådande streckning är ettan dock ett spikalternativ där krysset får ses som en lyxvara på större system.

3. Esbjerg – Hobro 

Hobro har visat strålande form sedan ligan återupptogs och har plockat tio poäng av tolv möjliga sedan dess. Nytillskottet Muamer Brajanac har varit en frisk fläkt och noterades bland annat för ett hattrick då Vendsyssel besegrades med 3-0. Esbjerg är dock ett motstånd som gästerna har svårt för och anmärkningsvärt är att de blåvita har gått segrandes ur de senaste fyra inbördes. Här på Blue Water Park är arrangörerna svårspelade men visst väcker den svaga formen frågetecken. Strecka från vänster.

4. Colo Colo – Unión La Calera

Två klubbar som har för vana att utmana i toppen av Primera Division. Colo Colo kommer från en fin fjolårssäsong och var inte alls långt borta från att bryta Universidad Cátolicas titelsvit. Värdskapet har fortsatt på inslaget spår under säsongsupptakten och kommer närmast från en 5-0-viktoria borta mot Palestino. Unión La Calera har haft det desto tyngre där gästernas offensiv har lämnat mycket att önska. Bakåt är Cementeros desto tryggare och anmärkningsvärt är att fyra av de senaste fem inbördes har slutat med delad ära. 1X!

5. Häcken – Hammarby

Det råder kvalitetsskillnad på Bravida Arena där fjolårstvåan Häcken välkomnar Hammarby. Häcken har som bekant tappat sin anfallsstjärna Stina Blackstenius inför denna säsong och 26-åringen lämnar stora skor att fylla. Truppen som helhet håller alltjämt hög nivå där Johanna Rytting Kaneryd har visat strålande form under försäsongen. 25-åringen avgjorde bland annat cupmötet mot just Hammarby. Stockholmsklubben har visserligen kvalitet i truppen där Madelen Janogy blir att hålla ett extra öga på men de grönvita måste täppa till luckorna bakåt som tenderar att exponeras när motståndet höjs. Trolig etta.

6. IFK Kalmar – AIK 

Att AIK ska råda som favoriter på Guldfågeln Arena ser vi som väldigt tveksamt. Gästerna var bedrövliga på resande fot i fjol och lyckades endast skrapa ihop fem poäng utanför Solna då. Nykomlingarna IFK Kalmar är onekligen en överkomlig uppgift men småländskorna är trygga i sin hemmaborg. Anmärkningsvärt är att de gulsvarta endast har vunnit ett av fyra inbördes på bortamark när dessa kombattanter stångades i Elitettan. Till rådande streckning ska 1X prioriteras.

7. Dynamo Dresden – Schalke 

Schalke har inga planer på att göra vistelsen i 2. Bundesliga långvarig och för att uppnå detta värvade Die Königsblauen in målsprutan Simon Terodde. 34-åringen har vunnit skytteligan vid tre tillfällen och var så när att utöka detta med Hamburger ifjol. 19 baljor har det blivit denna säsong vilket är två fler än Guido Burgstaller på en andraplats. Dynamo Dresden krigar i sin tur om överlevnad men är inte ofarliga här på Rudolf-Harbig-Stadion där bland andra tabelltvåan Werder Bremen har fått se sig besegrade. Med strålande spelvärde riktat västerut är en gaffel (etta-tvåa) ett klokt val.

8. Ingolstadt – Erzgebirge Aue 

Kupongen avrundas med ett ångestladdat bottenmöte på Audi Sportpark. Nykomlingarna Ingolstadt är i praktiken redan uträknade och kommer återvända till 3. Liga kommande säsong. Även för Erzgebirge Aue ser det dystert ut men en seger här skulle inge visst hopp för Veilchen att knappa in på konkurrenterna ovan. Gästerna har visat fin form mot slutet och nuvarande nivå ska vara tillräckligt mot ett oinspirerat Ingolstadt. Vi tar ställning åt öst.

Läktarens säkra: Häcken

Hammarby har ett högt offensivt kunnande men är oerhört sårbara bakåt. Mot tuffare motstånd har de grönvita det tufft och borta mot fjolårstvåan Häcken får Stockolmsklubben sannolikt resa hem tomhänta. 

Läktarens skräll: Dynamo Dresden

Viktiga poäng står på spel för såväl Dynamo Dresden som Schalke. Arrangörerna krigar om överlevnad och gör det allt som oftast bra i sin hemmaborg. Trepoängarna har uteblivit under det nya kalenderåret men när segertorkan väl bryts inträffar det troligtvis på Rudolf-Harbig-Stadion. Till strålande spelvärde är ettan ett utmärkt komplement till tvåan.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus