Speltips

Match/event
Topptipset - Måndag 31/5
Datum
31/05 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Nederl. U21 - Frank. U21
1x2
2. Spa. U21 - Kroat. U21
x2
3. Dan. U21 - Tysk. U21
1x2
4. Port. U21 - Italien U21
1
5. Västerås - Brage
x2
6. Qviding - Utsikten
2
7. KFUM Oslo - Ull/Kisa
1
8. Turkiet - Guinea
1x2
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 31/5 » Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset

Vi hittar flera guldkorn på måndagens Topptips där vi bland annat behöver slå huvudet på spiken i samtliga fyra kvartsfinaler av EM-slutspelet för U21-landslagen. Med flera fina kupongrensare finns goda förutsättningar att ta del av en utdelning av den högre graden. Våra drag hittar ni här nedan, häng med!

Spelstopp: 17:59

1. Nederländerna U21 – Frankrike U21 

Ett spännande kvartsfinalmöte stundar på Bozsik Aréna där båda dessa klubbar har en riktigt hög kapacitet. Frankrike i synnerhet där såväl kvalitet som kvantitet håller högsta klass. Liverpools senaste tillskott i form av Ibrahima Konaté, Dayot Upamecano, Houssem Aouar och Eduardo Camavinga finns att tillgå för att bara nämna några namn. Nederländerna blir inte på något vis en enkel uppgift där Jong Oranje i synnerhet har en välutrustad offensiv med namn som Justin Kluivert, Cody Gakpo och Brian Brobbey. Tvåan inleder men det är knappast fel att plocka fram garderingspennan.

2. Spanien U21 – Kroatien U21 

Bataljen på Ljudski vrt är inte alls så pass ensidig som svenska folket indikerar. Att det finns kvalitet hos Spanien kommer inte som någon större överraskning men jämfört med den upplaga som vann för två år sedan kan detta La Rojita knappast mäta sig med. Kroatien har en spännande trupp likaså och säkrade avancemang i en grupp tillhörande Portugal, England samt Schweiz. Till rådande streckning finns det absolut fog för att undvika den gravt överstreckade ettan helt och hållet – X2!

3. Danmark U21 – Tyskland U21 

Danmark var, tillsammans med Portugal, de enda nationerna som gick igenom gruppspelet med full pott. En imponerande bedrift från vård sydvästra grannland med tanke på att favorittippade Frankrike var en del av den gruppen. De rödvitas kompakta försvarsspel ska inte underskattas och kommer spela en nyckelfaktor här. Kan danskarna avlägsna stjärnan Lukas Nmecha är mycket vunnet och en etta som understiger 20 procent är för oss ett givet streck på kupongen. En helgardering är ett klokt val på MOL Arena Sosto.

4. Portugal U21 – Italien U21 

Som ovan nämnt vann även Portugal samtliga tre gruppspelsmöten, trots en relativt klurig grupp. Rui Jorge har en riktigt spännande trupp till sitt förfogande och det skulle knappast förvåna om Esperancas når hela vägen till en finalplats. Att italienarna skulle göra så är inte alls lika troligt där Gli Azzurrini sannerligen har haft både en och annan upplaga med ett betydligt högre kunnande. Trots det har de blåvita inte nått hela vägen sedan 2004 då italienarna vann. Ettan spikas!

5. Västerås – Brage 

Västerås har visat fin form med elva poäng från de senaste fem omgångarna. Till stor del tack vare ett uppoffrande försvarsspel och faktum är att endast ligaledarna Värnamo har släppt in färre mål än VSK:s fyra till antalet. Mittbacken Gustaf Lagerbielke har dessutom noterats för tre strutar inledningsvis men i övrigt har värdskapet lämnat mycket att önska när det kommer till offensiven. Brage är likt sin motståndare täta bakåt och en målsnål historia skulle knappast komma som någon större överraskning. IKB, som överlag haft en tung inledning, har ryckt upp sig de senaste omgångarna och får lågt förtroende av spelarpoolen som följd. Det ska utnyttjas – X2 prioriteras.

6. Qviding – Utsikten 

En stark säsongsavslutning resulterade i ett nytt kontrakt för Qviding i fjol och värdskapet har fortsatt på inslaget spår under säsongsupptakten. Sedan premiärförlusten mot Skövde AIK har arrangörerna gått obesegrade genom de efterföljande sju omgångarna och klättrat upp till en solid femteplats. Med det sagt är fjolårstrean Utsikten i grund och botten det bättre laget och med Ylli Podrimcaku samt Lucas Hedlund i gott slag ska gästerna ses med klart bättre förutsättningar än vad procentfördelningen indikerar. Tvåan singlas till ypperligt spelvärde!

7. KFUM Oslo – Ull/Kisa 

Ett ångestladdat bottenmöte stundar på KFUM Arena. Med blott en poäng vardera från de inledande tre omgångarna placerar sig dessa klubbar i seriens absoluta bottenträsk. I sin hemmaborg är KFUM Oslo alltjämt svårspelade och mot ett bortasvagt Ull/Kisa, som endast samlade på sig åtta poäng på resande fot i fjol ska värdskapet ses med goda förutsättningar. Finns resurser att plocka med krysset är det ett vettigt komplement, annars är ettan ett fullt godkänt spikalternativ.

8. Turkiet – Guinea 

Det ska bli väldigt intressant att följa detta Turkiet i EM-slutspelet. De rödvita har en riktigt spännande trupp med högt kunnande. Caglar Söyüncü, Merih Demiral och Yusuf Yazici är inte bara framtidsnamn utan håller även riktigt hög klass för närvarande. Utöver det finns rutin i Burak Yilmaz, som tillsammans med ovan nämnda Yazici tog hem den franska ligatiteln med Lille, samt Milan-stjärnan Hakan Calhanoglu. Här tycker vi dock att de rödvita streckas väl högt i en träningsmatch mot ett talangfyllt Guinea. Det är med andra ord inte fel att öppna upp plånboken i hopp om en kupongrensare. Vi helgarderar!

Läktarens säkra: Portugal U21

Portugal har helt klart ett högre kunnande av de två och får, i vår mening, lågt förtroende av svenska folket mot ett relativt blekt Italien. Det tackar vi för!

Läktarens skräll: Brage

Riktigt fint spelvärde erbjuds åt öst i en någorlunda öppen och sannolikt målsnål historia på Iver Arena. Tvåan är med andra ord ett givet streck på kupongen.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus