Speltips

Match/event
Topptipset - Onsdag 4/5
Datum
04/05 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Real Madrid - Man City
1x2
2. Queen’s Park - Dunfermline
x2
3. Cincinnati - Toronto
2
4. Tall. de Córdoba - Flamengo
1x2
5. Deportivo Cali - Corinthians
1x2
6. Always Ready - Boca Juniors
x2
7. Dep.Tolima - Inde. del Valle
2
8. Sp.Cristal - Uni.Católica
2
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 4/5 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 4 maj, 2022

Strålkastarljuset riktas onekligen mot Santiago Bernabéu-stadion denna onsdag där en biljett till Champions League-finalen står på spel. I övrigt täcker sydamerikas motsvarighet Copa Libertadores upp majoriteten av bidragen och strålande spelvärde finns att hämta därifrån. Mot åtta rätt!

Spelstopp: 20:44

1. Real Madrid – Manchester City 

Real Madrid visade prov på mental styrka då Marängerna behöll fokus trots ett tidigt 2-0-underläge på Etihad Stadium. Manchester City vann slutligen med uddamålet vilket gör detta returmöte vidöppet. Tongivande Casemiro, som missade det föregående mötet, förväntas vara tillbaka vilket är en boost. Därtill hade Carlo Ancelotti förmånen att rotera kraftigt under lördagens batalj mot Espanyol då ligatiteln redan är säkrad. Så är inte fallet för The Citizens även om Kevin de Bruyne fick välbehövlig vila i 4-0-viktorian mot Leeds. Trots spelövertaget av de ljusblå hemma i Manchester så vågar vi knappast hålla gästerna i handen här. Vidöppet där alla tecken smakar bäst. 

2. Queen’s Park FC – Dunfermline 

Queen’s Park FC gör ingen märkvärdig säsong i den skotska tredjedivisionen League One men är svårslagna i sin hemmaborg. Arrangörerna kommer med största sannolikhet behöva ett övertag till returmötet för att ha någon som helst möjlighet att avancera till playoff-finalen men detta är knappast någon självklarhet. Dunfermline har haft sina problem på resande fot under säsongens gång men har i grunden ett högre kunnande vilket gör rådande procentfördelning rent ut sagt absurd. Överstiger ettan 40 procent behöver den inte ens övervägas – X2 prioriteras hur som helst. 

3. Cincinnati – Toronto 

Cincinnati debuterade i MLS så sent som 2019 och anmärkningsvärt är att arrangörerna har slutat sist i Eastern Conference under samtliga tre säsonger. Några större framsteg lär vi inte få se heller denna säsong även om det finns kvalitet i duon Luciano Acosta och Brandon Vazquez. Toronto har å andra sidan påbörjat ett generationsbyte och hade som följd svårigheter i fjol. I Jesus Jimenez har gästerna dock fått in ett spännande tillskott denna säsong som tillsammans med landsmannen Alejandro Pozuelo ska vägleda denna unga spelartrupp. Noterbart är att Cincinnati drog det längsta strået i lördagens inbördes som utspelades i Toronto men de orangeblåa har knappast något markant övertag här. Tvåan är en fräck chansspik till strålande spelvärde.

4. Talleres de Córdoba – Flamengo 

Gruppfavoriten Flamengo toppar föga förvånande Grupp H med tre raka segrar i bagaget och säkrar avancemang vid seger här. Talleres de Córdoba är dock den främsta utmanaren till den brasilianska giganten och bjöd de rödsvarta upp till dans när lagen möttes i Rio de Janeiro tidigare under gruppspelet. Självfallet ska gästerna råda som klara favoriter där spelare som David Luiz, Giorgian De Arrascaeta och Gabriel Barbosa finns att tillgå men till rådande streckning gör sig detta möte bäst helgarderat.

5. Deportivo Cali – Corinthians 

Grupp E är fortsatt vidöppen där det endast skiljer tre poäng mellan ettan Corinthians och fyran Boca Juniors. Likt ovan nämnda Flamengo har gästerna en namnkunnig trupp där bland andra Paulinho och Willian har återvänt till hemlandet med ett imponerande CV. Deportivo Cali är dock svårspelade här på Estadio Deportivo Cali vilket den argentinska giganten Boca Juniors blev varse om i premiäromgången. Tvåan är alltjämt en given utgång men garderingar välkomnas tidigast möjligt.

6. Always Ready – Boca Juniors 

Always Ready var chanslösa när bolivianerna begav sig till Buenos Aires tidigare under gruppspelet. Klart bättre förutsättningar här ska tilläggas på så vis att La Paz höga höjder är något som tenderar orsaka problem för motståndet. Corinthians lämnade exempelvis tomhänta i premiäromgången medan Deportivo Cali fick nöja sig med delad ära i den föregående omgången. Med det sagt har Boca Juniors presterat på en betydligt högre nivå än vad tabellen indikerar och med kniven mot strupen tror vi att Xeneizes får utdelning. X2!

7. Deportes Tolima – Independiente del Valle 

Deportes Tolima överraskade Independiente del Valle med sitt effektiva omställningsspel tidigare under gruppspelet. Colombianerna var på god väg att säkra tre pinnar innan José Maya blev tilldelad sin andra ostskiva i den 45:e matchminuten. Värt att tillägga var att de blåsvarta dominerade matchbilden även före utvisningen och rimligtvis kommer ecuadorianerna vara bättre förberedda kring värdskapets styrkor inför detta möte. Tvåan är en värdespik svår att motstå.

8. Sporting Cristal – Universidad Católica 

Sporting Cristal har presterat på en högre nivå än vad tabellen indikerar men har helt saknat skärpan framför mål och endast producerat en balja på de inledande tre omgångarna. Ur den aspekten har Universidad Católica ett klart övertag med målsprutan Fernando Zampedri i spetsen. 34-åringen stal rubrikerna senast lagen möttes då han avgjorde från straffpunkten och ska självfallet ses som en potentiell matchvinnare även här. Öppet möte men till rådande streckning är tvåan en fullt rimlig spik.

Läktarens säkra: Independiente del Valle

Våra tre spikalternativ går samtliga in under kategorin värdespikar vilket är ett mer passande begrepp för just denna omgång. Den som sticker ut mest i våra ögon är Independiente del Valle som har imponerat under detta gruppspel och är fortsatt obesegrade. Gästerna hade svårigheter att handskas med Deportes Tolimas omställningar senast men hittar Renato Alves en lösning på detta tror vi de blåsvarta segrar.

Läktarens skräll: Talleres de Córdoba

Talleres de Córdoba har imponerat under detta gruppspel och var inte på något vis chanslösa när lagen möttes i Rio de Janeiro för knappt en månad sedan. Framför hemmafansen är argentinarna svårspelade och håller värdskapet en liknande nivå som tidigare kan de blåvita mycket väl kriga till sig såväl en som tre pinnar. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus