Speltips

Match/event
Topptipset - Måndag 8/11
Datum
08/11 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Tenerife - Girona
1x
2. Helsingör - Fredericia
1x2
3. Nacional - Chaves
2
4. Académico - Feirense
1x2
5. Dag & Red - Salford City
x
6. Würzburger - Braunschweig
1x2
7. Newell’s - Unión de Santa Fe
2
8. Huracán - Argentinos Juniors
x2
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 8/11 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 8 november, 2021

I väntan på de nagelbitande landskamperna gör de lägre divisionerna oss sällskap på kupongen på måndagens Topptips. Inte oss emot då det bjuds på alldeles strålande spelvärde. Mer om detta finner ni i analysen nedan, häng med!

Spelstopp: 18:59

1. Tenerife – Girona 

Efter en trevande inledning har Girona visat uppåtgående form. Till stor del tack vare Cristhian Stuani som varit glödhet i offensivt straffområde. 35-åringen noterades för ett hattrick mot Alcorcon senast. Det var tredje matchen i följd som uruguayanen hittade in i målprotokollet. Tyvärr för gästerna är den gamle skyttekungen dock avstängd här tillsammans med viktige Diaz. På det finns en rad skador i truppen, vilket gör den väldigt tunn. Tenerife har presterat på en genomgående hög nivå denna säsong med sitt solida försvar. Därtill har unge Samuel Shashoua haft en strålande höst. Med tanke på gästerna tunga avbräck, samt hemmafördel och fin form för Tenerife så streckar vi från vänster. Garderingar är dock ändå välkomna om ettan landar högt över 50 procent. 

2. Helsingör – Fredericia

Toppmöte i den danska andradivisionen där eventuell segrare kliver upp som tabelletta. Helsingör har tappat gnistan efter en formidabel säsongsinledning och endast vunnit en av de senaste fem. Fredericias formkurva pekar åt motsatt håll med tre raka segrar i bagaget. Kvalitetsmässigt skiljer inget större lagen åt och visst ska gästerna ses med bättre möjligheter än vad procentfördelningen indikerar. X2 prioriteras på Helsingør Stadion i jakten på högre utdelning.

3. Nacional – Chaves

Att Chaves endast lyckats skrapa ihop två pinnar från de inledande fem bortamatcherna väcker frågetecken. Tar vi en tillbakablick till fjolårssäsongen så var gästerna dock bland ligans främsta lag på resande fot och det väger tyngre än denna säsongs lilla exemplar. I synnerhet då det fortsatt funnits positiva aspekter rent spelmässigt. Nacional kommer närmast från det portugisiska finrummet men har inte nått upp till önskad nivå inledningsvis. Värdskapet tappade föga förvånande flera tongivande spelare inför säsongen där i synnerhet offensiven blev lidande. Dundervärde åt öst!

4. Académico de Viseu – Feirense 

Det är ett segertörstande Académico de Viseu som tar emot Feirense på Estádio do Fontelo. Med blott två poäng från de inledande tio omgångarna springer de svartklädda redan i uppförsbacke och det en brant sådan. Prestationerna i hemmaborgen är dock en av få ljusglimtar under hösten där värdskapet gjort sig förtjänta av en klart högre poängskörd. Feirense har högst kunnande av de två och inledde säsongen strålande. Från de senaste tre omgångarna har gästerna dock endast samlat ihop en pinne. Fint läge att studsa tillbaka nu men tvåan garderas omgående.

5. Dag & Red – Salford City

Salford City har gjort stora sportsliga framsteg sedan “Class of 92” tog över klubben 2014. Under hösten har Manchester-klubben dock stött på en del motgångar där spelet på resande fot rent ut sagt varit bedrövligt. Dag & Red har i sin tur inlett säsongen över förväntan och placerar sig på en sjundeplats i den engelska femtedivisionen National League. I sin hemmaborg är värdskapet svårspelade och nog ska Daggers åtminstone kunna ordna fram ett returmöte. Krysset är en tänkbar chansspik.

6. Würzburger Kickers – Eintracht Braunschweig

Würzburger Kickers tycks slutligen ha återhämtat sig från baksmällan från i fjol. Värdskapet kommer närmast från en fin skalp borta mot Kaiserlautern vilket var Rothosens tredje raka utan nederlag. Eintracht Braunschweig hanterade nedflyttningen från 2. Bundesliga betydligt bättre där flera nytillskott har visat framfötterna. Det skulle förvåna om gästerna inte gör upp i toppstriden denna säsong, detsamma går ännu inte att konstatera om arrangörerna. Strecka från höger.

7. Newell’s Old Boys – Unión de Santa Fe 

Det har varit en tuff säsong för Newell’s Old Boys som befinner sig bland bottenträsket av argentinska Liga Professional. Senast lyckades värdskapet bryta sin negativa trend genom att besegra Independiente här på Estadio Marcelo Bielsa med 1-0. Någon enastående insats var det däremot inte från de rödsvarta och det krävs förmodligen att Nicolas Castro hittar tillbaka till formtoppen som 21-åringen visade under säsongsupptakten för att förändra detta. Unión de Santa Fe har i sin tur gått från klarhet till klarhet under säsongens gång. Gaston Gonzalez har varit enastående den senaste månaden och är en potentiell matchvinnare här. Vi tar ställning åt öst.

8. Huracán – Argentinos Juniors 

Det vill sig inte riktigt för Argentinos Juniors för tillfället. Gästerna har förlorat fyra av de senaste fem i ligaspelet och så sent som i torsdags blev “El Bhico” utskickade ur Copa Argentina. I grund och botten håller vi dock de rödvita något högre än Huracán. “Globo” är visserligen solida bakåt och inbördes möten har en tendens att bli händelsefattiga. En målsnål historia är således att vänta och vi köper inte det höga förtroendet som spelarpoolen ger värdskapet. Krysset är en given utgång där tvåan ligger närmast till hands vid gardering.

Läktarens säkra: Unión de Santa Fe

Gaston Gonzalez lyser av självförtroende för tillfället och mot ett uddlöst Newell’s Old Boys ska 20-åringen spela en framträdande roll. Den spelvärda tvåan sticker ut bland mängden på måndagens Topptips.

Läktarens skräll: Fredericia

Helsingör är inne i en tyngre period och det ska ett formstarkt Fredericia kunna utnyttja. Gästerna kommer närmast från en övertygande 4-0-viktoria mot Vensyssel, vilket var de rödkläddas tredje raka seger i ligaspelet. Tvåan är solklar till fantastiskt spelvärde.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus