Speltips

Match/event
Topptipset - Tisdag 8/6
Datum
08/06 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. GAIS - Landskrona
1
2. Polen - Island
1x
3. Ungern - Irland
1x
4. Tjeckien - Albanien
1x2
5. Frankrike - Bulgarien
1
6. Colombia - Argentina
1x2
7. Paraguay - Brasilien
1x2
8. Venezuela - Uruguay
2
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 8/6 » Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset

Sju av åtta matcher på Topptipset tisdag är landslagsfotboll i olika dess former. Förutom fyra landskamper i Europa finns även tre bataljer från VM-kvalet i Sydamerika representerat. Vi kliver dock igång med en Superettan-fajt från Göteborg. Skrällar finns att jobba in, spikar finns att banka ner och 250 000 kronor i extrapengar är adderat från Svenska Spel. Nu kör vi!

Spelstopp: 17:59

1. GAIS – Landskrona 

Malkolm Moenza är en av alla trevliga nyförvärv som GAIS kunnat stoltsera med inför säsongen. Tyvärr är den nygamle liraren avstängd nu efter ett rött kort. Även utan Dalkurd-förvärvet ska gaisarna kunna göra avtryck nu. Landskrona må vara bra men har ändå lite gubbar borta (Filip Olsson är avstängd efter fyra gula kort och Robin Hofsö tog ett rött kort senast) och bör få bekymmer inför hemmapubliken i Göteborg. Ettan snurrar stabilt i krokarna runt 40-45 procent och då plockar vi fram spikpistolen.   

2. Polen – Island 

Island gör en slätstruken träningsturné för tillfället. Förlust i USA mot Mexiko följdes upp av en mindre imponerande 1-0-vinst på Färöarna. Vulkanöns fotbollskrigare till dessa bataljer är av något sämre kvalité än vad vi är vana vid. Sigurdsson, Finnbogason är bara några av de mer rutinerade pjäserna som är hemma i Reykjavik istället för att resa runt med landslaget. Polen lät Lewandowski vila hela matchen senast mot Ryssland men vi kan nog räkna med att München-stjärnan får speltid i någon form nu. Ettan är svår att snacka bort men med en trolig streckning upp mot 70 är det av tidig vikt att få med åtminstone krysset i Poznan.  

3. Ungern – Irland 

Ungern ska spela slutspelsfotboll i sommar men när väl lottningen var klar satte de flesta ungrare i vrångstrupen. “Dödens grupp” med Tyskland, Frankrike och Portugal står nämligen på schemat. Tufft till tusen såklart och vad passar inte då bättre än en fin uppvärmning mot Irland. Gulásci ska absolut kunna spika igen mot den gröna öns armé och framåt finns stor chans att en het Szalai kan hitta nätet. 1X på ungersk mark känns som en bra väg att gå då känslan är att Marco Rossi och hans mannar vill unna sig en vinst innan äventyret i sommar tar vid. Pennan från vänster.

4. Tjeckien – Albanien 

Det blev ingen lyckad tur till Bologna för Tjeckien i förra veckan (0-4 mot Italien). Hemma i Prag bör nu värdnationen starta med stjärnor som Schick och Soucek. Två herrar som är ledande i sina respektive klubblag men som matchades sparsamt mot Gli Azzurri. Albanien på tur och det är ett gästande landslag med ett exempelvis inslag från Serie A. Nationen lyckades lösa 0-0 mot Wales borta häromsistens där en stabil defensiv stack ut. En fullträff nu så kan Djimsiti, Abrashi och company absolut hota i Prag. Helgarderingen passar fint.

5. Frankrike – Bulgarien 

Enkelriktat lär det bli över 90 minuter i Paris. Frankrike är en av de stora huvudfavoriterna i detta EM och med en ledande trio i Griezmann, Mbappé och Benzema är det enkelt att förstå varför. Bulgarien gör ingen speciellt glad just nu och har haft stora bekymmer att finna en identitet de senaste åren. Bulgarerna åkte på en 0-1-torsk mot Ryssland i förra veckan men sett till spelbilden får det anses som ett rätt smickrande resultat för bulgarerna. Detta blir sju resor värre. Ettan på Stade de France är bara banka in med klubba. 

6. Colombia – Argentina 

VM-kval i Sydamerika där Colombia fick en perfekt start med sina nye tränare Reinaldo Rueda vid rodret. 3-0 mot Peru borta sköt upp nationen på en sjätteplats och nu är det bara målskillnad som skiljer nationen från en plats bland de fyra främsta. Zapata och company får nu bekänna rikligt med färg. Argentina rullar till Metropolitano Roberto Meléndez, Barranquilla med ett världslag. Di María, Messi, Correa, Ocampos, Paredes och många fler. Gästnationen är fortsatt obesegrade i kvalet men detta blir otroligt jämnt. Ta fram det stora säkerhetsbältet, 1X2.  

7. Paraguay – Brasilien 

Brasiliens start på VM-kvalet är fenomenalt. Fem raka vinster och 14-2 i målskillnad sätter brassarna i en finfin sits och Neymar tillsammans med sina landsmän gjorde en perfekt match mot Ecuador i förra veckan (2-0). Paraguay är svårspelade och är faktiskt också utan torsk i kvalet. Problematiken för Berizzo och hans mannar att det kryssas en aning för mycket. På hemmaplan brukar ändå värdnationen bjuda upp när det väntas brasiliansk samba och fyra raka matcher i hemlandet har slutat med minst oavgjort inbördes. Även här är det bara panga på med helgarderingen från start.

8. Venezuela – Uruguay 

Sista stoppet sker i Caracas. Uruguay är inne i en lite otäck trend och trots världsstjärnor som Suaréz, Bentancur och Valverde på banan blev det “bara” 0-0 mot Paraguay hemma häromsistens. Venezuela är ett hårt jobbande kollektiv som inte brukar vika ner sig när det kommer till matcher inom landets gränser. Sett till spelare för spelare är det däremot inget snack och när vi nu verkar kunna få lira tvåan till väldigt fin streckprocent är det läge att återigen våga trycka på singelknappen. Tvåa.  

Läktarens säkra: Frankrike

Pogba och hans lagkompisar är en av de stora favoriterna i sommarens EM. Att Bulgarien ska kunna störa uppvärmningen i Paris är inte det minsta troligt. Bank.

Läktarens skräll: Paraguay

Svårforcerade Paraguay blir ingen lek för Brasilien. Ettan i krokarna runt 15 prollar är ett tidigt och givet inslag på kupongen. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus