Speltips

Match/event
Topptipset - Fredag 9/9
Datum
09/09 - 2022
Matchstart
20:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Burnley - Norwich
1x2
2. Girona - Valladolid
x2
3. W.Bremen - Augsburg
1
4. Lens - Troyes
1x2
5. Sint-Truiden - St.Liège
1
6. Guimarães - Santa Clara
1x
7. Las Palmas - Leganés
1x2
8. Palermo - Genoa
2
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 9/9 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 9 september, 2022

Fredagens fotbollsunderhållning faller inte alla i smaken men spelvärdet på Topptipset gör denna bong väldigt attraktiv. Kupongrensarna på Stade Bollaert-Delelis och Estadio de Gran Canaria ger förhoppningar om en utdelning av den högre graden. Mot åtta rätt!

Spelstopp: 20:29

1. Burnley – Norwich LOTTAS!

På grund av drottningens bortgång så är fredagens matcher i The Championship inställda. Matchen kommer således att lottas med fördelningen 42-28-32. 

2. Girona – Valladolid 

Viktiga poäng står på spel mellan två klubbar som förväntas kriga om överlevnad. Bådadera står på fyra poäng vardera efter lika många matcher spelade. Valladolid har dock haft ett betydligt tuffare spelschema och kliver därtill in till detta möte utan skadebekymmer. Så är inte fallet hos Girona som bland annat saknar sin målspruta Cristhian Stuani. 35-åringen förväntas vara otillgänglig i cirka en månad och hans frånvaro kommer säkerligen vara påtaglig. Strecka från höger.

3. Werder Bremen – Augsburg 

Werder Bremen är nykomlingar i Bundesliga men har banne mej inte uppträtt som om så vore fallet. Arrangören har bjudit på underhållande fotboll och med en glödhet Niclas Füllkrug i spetsen har “Die Werderaner” inkasserat åtta pinnar vilket placerar de grönvita på den övre halvan. Goda förutsättningar finns givetvis när ett uddlöst Augsburg kommer på besök. Gästerna har lämnat tomhänta från fyra av de inledande fem omgångarna och hade sannerligen marginalerna på sin sida då Bayer Leverkusen besegrades med uddamålet. Ettan singlas trots hård streckning.

4. Lens – Troyes 

Vi förväntar oss en underhållande tillställning på Stade Bollaert-Delelis mellan två målglada klubbar. Lens har gjort stor succé i Ligue 1 sedan de gulröda tog klivet upp till högstadivisionen inför säsongen 2020/21. “Les Sang et Or” har redan etablerat sig på den övre halvan och aspirerar nu om en Europaplats. Med 14 poäng från de inledande sex omgångarna ligger värdskapet trea i den unga tabellen. Med det sagt är Troyes på uppgång efter en trevande inledning och kommer till detta möte med fina prestationer mot Monaco och Rennes i bagaget. Med ettan gravt överstreckad ska ännu en skalp inte uteslutas. En gaffel (etta-tvåa) prioriteras sett till den förväntade matchbilden, helgardera om möjligt.

5. Sint-Truiden – Standard Liège 

Dessa kombattanter står på tio poäng vardera inför detta möte. Sint-Truiden besitter i grunden ett högre kunnande och värdarna har därtill ett tydligt mentalt övertag sett till inbördes möten. Standard Liège har nämligen inte besegrat “De Kanaries” på de senaste sju försöken och har lämnat tomhänta från de senaste fyra. Så sent som i april vann de blågula fjolårets motsvarighet med 3-0. Här ska Sint-Truiden ses med bättre förutsättningar än vad procentfördelningen indikerar. Vi tar således ställning åt väst.

6. Guimarães – Santa Clara 

Guimarães inledde säsongen med två raka segrar men har lämnat tomhänta från de efterföljande tre omgångarna. Här finns goda förutsättningar att studsa tillbaka mot ett minst sagt uddlöst Santa Clara. Gästerna tog en efterlängtad viktoria hemma mot tabelljumbon Maritimo senast men prestationen i sig lämnade mycket att önska. En klar förbättring krävs om “Os Acoreanos” ska ha något att säga till om på ett svårspelat Estádio D. Afonso Henriques. 1X räcker långt.

7. Las Palmas – Leganés 

Las Palmas var i högsta grad med och utmanade om en biljett till La Liga i fjol men lyckades inte hålla nerverna i styr när det väl gällde. “La Unión Deportiva” har inlett årets upplaga positivt med åtta poäng av tolv möjliga. Försvarsspelet sitter och på offensiv väg har nytillskottet Marc Cardona Rovira övertygat med fyra strutar på lika många matcher. Desto tyngre har det gått för Leganés men det ska inte glömmas bort att gästerna slutade trea i Segunda División förrförra säsongen. Då som nu besitter “Los pepineros” ett högt defensivt kunnande och Madridklubben brukar trivas väl i Las Palmas sällskap. Med ettan gravt överstreckad ska det garderas frikostigt på Estadio de Gran Canaria.

8. Palermo – Genoa 

Genoa har inga planer att göra vistelsen i Serie B långvarig. Bland andra Stefan Ilsanker och Kevin Strootman har anslutit för att möjliggöra detta och gästerna har motsvarat förväntningarna inledningsvis med fyra raka utan nederlag. Palermo vann i sin tur premiärmötet hemma mot Perugia men har endast skrapat ihop en pinne från de efterföljande tre omgångarna då kvaliteten på motståndet har ökat. Inte blir det enklare här och understiger tvåan 55 procent är spiken ett faktum.

Läktarens säkra: Werder Bremen

Werder Bremen har varit en positiv överraskning med sin sprudlande offensiv. Här ska formstarke Niclas Füllkrug göra slarvsylta av ett blekt Augsburg. Mycket trolig etta.

Läktarens skräll: Troyes

Troyes stod för en mäkta imponerande prestation borta mot Monaco för drygt en vecka sedan och följde upp detta med en krigarinsats mot Rennes som resulterade i delad ära. Formstarka Lens blir ingen enkel uppgift men här blir “Les Sang et Or” alldeles för hårt betrodda. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus