Speltips

Match/event
Toronto - NY Islanders - 22/11
Datum
22/11 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Toronto FT
Odds
1,91
Rygga Spelet
Speltips NHL

Toronto – NY Islanders – 22/11

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 21 november, 2022

Vi hade sannerligen inte marginalerna med oss under helgen. Vi bryter ihop och kommer igen. Under kommande natt stunder tio nya NHL-fajter. I vanlig ordning riktar vi in oss lite extra på en av dem.

Toppen för att stanna

Toronto har under den senare tiden växlat upp och avancerat uppåt i tabellen. I skrivande stund ligger man på en finfin tredjeplats i Eastern Conference, efter att man spelat in 24 poäng på 19 matcher. Nu är kanadensarna i toppen för att stanna.

Allra senast tog det stjärnspäckade laget en fin 5-2-vinst hemma mot Buffalo. William Nylander blev tvåmålsskytt i matchen medan John Tavares noterades för tre poäng (1+2). Segern senast var lagets tredje på de fyra senaste. Enda förlusten kom efter förlängning mot urstarka New Jersey.

Under den senare tiden har Toronto haft lite problem på hemmais. Det är inte riktigt likt dem. I natt har man god chans att knipa sin andra raka hemmaviktoria då NY Islanders kommer på besök.

Försvarsproblem

NY Islanders startade säsongen svagt, men har verkligen spelat upp sig under den senare tiden. För tillfället ligger man på en sjundeplats i tabellen med 22 pinnar på kontot. Dock är man endast en poäng före nian Pittsburgh. Eastern är väldigt jämn.

Den senare tiden har ”Isles” fått grus i maskineriet då man förlorat två raka matcher på resande skridsko och släppt in hela tio mål under fajterna. Först fem mot Nashville och sedan lika många mot Dallas. Försvaret har således haft problem på slutet.

Det finns mycket kunnande i NY Islanders, men lagets längsta nivå är alldeles för låg. Det har man stundtals visat under säsongen. Är det något som måste fungera borta mot stjärnspäckade Toronto så är det ett bra försvarsspel.

Dagens speltips

Toronto FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 1,91 gånger pengarna. Insats: 2 units.

Synar man spelare för spelare är Toronto det bättre laget. Klart bättre, enligt mig. NY Islanders är dock ett bra kollektiv. Eller åtminstone oftast. Just nu känns ”Isles” inte riktigt stabila då man förlorat två raka matcher och släppt in tio mål på dessa. Toronto å sin tur har segrat i tre av sina fyra senaste fajter och stjärnorna har verkligen levererat under den senare tid. Det kanadensiska laget skall ses med goda chanser till nya framgångar i natt. På hemmaplan brukar man trivas mot nattens gästande lag. Faktum är att man besegrat ”Isles” i två raka hemmamatcher och i sex av de sju senaste. Vi håller tummarna för en ny hemmaviktoria!

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x