Speltips

Match/event
Tottenham - Arsenal
Datum
12/05 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Arsenal vinner (börjar 0-3), får flest hörnor (börjar 0-4) & mellan 1 och 4 mål i matchen
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tottenham – Arsenal 12/5

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 11 maj, 2022

Det är dags för ett riktigt hett och avgörande derby i kampen om fjärdeplatsen i Premier League. Det handlar om Tottenham som ligger på 5:e plats som tar emot Arsenal som i nuläget besitter fjärdeplatsen med bara fyra poäng vilket innebär att Tottenham verkligen behöver en vinst här. Intressant derby minst sagt med mycket som står på spel!

Allt eller inget för Tottenham

Tottenham har just nu 62 inspelade poäng och ligger då fyra poäng bakom Arsenal som har 66 poäng. Detta blir den tredje sista matchen för båda lagen vilket innebär att Tottenham verkligen skulle behöva samtliga tre poäng imorgon. Skulle Tottenham förlora denna match så är det helt kört för dom att sluta 4:a ifall att Chelsea inte förlorar samtliga matcher dom har kvar. Så det innebär att det är allt eller inget för Tottenham i denna match.

Tottenham kommer dock till denna match med bara en enda vinst på sina fyra senaste matcher och har tappat rejält med poäng på sistone. Man kryssade dock mot Liverpool på bortaplan i sin senaste match vilket var minst sagt imponerande. Men det kommer att vara denna match som kommer avgöra Tottenhams kommande säsong så det spelar mindre roll hur formen är.

Gäller att inte förlora för Arsenal

Arsenal kan som bäst sluta trea vilket vore extremt bra för dom om man skulle gå om Chelsea som legat trea nu i princip hela säsongen. Och att sluta trea denna säsong vore verkligen inte dåligt. Men den primära uppgiften för Arsenal kommer att vara att inte förlora imorgon, för gör man det så kan Tottenham då gå om Arsenal i de två sista omgångarna.

Arsenal kommer till skillnad från Tottenham till denna match i fin form då man vunnit fyra raka matcher mot bland annat Chelsea och Manchester United. Så Arsenal är i riktig toppform inför detta möte och jag ser dom som lite större favoriter än Tottenham. Dock så kommer pressen att ligga på Arsenal då dom riskerar att förlora fjärdeplatsen medan Tottenham inte har något att förlora.

Speltipset

Extremt intressant och spännande möte mellan dessa två Londonlag som slåss om fjärdeplatsen. Arsenals uppgift blir att inte förlora medan Tottenham måste vinna för att ha chans att sluta topp fyra denna säsong. Speltipset blir att Arsenal vinner när man börjar 0-3, får flest hörnor när man börjar 0-4, över 0.5 och under 4.5 till 1,61 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x