Speltips

Match/event
Tottenham - Arsenal
Datum
15/01 - 2023
Matchstart
17:30
Spelbolag
Spel
Arsenal flest hörnor (3-vägsh 0-2) & U12.5 hörnor i matchen
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tottenham – Arsenal 15/1

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 13 januari, 2023

Vi har ännu ett toppmöte i helgen i form av North London Derby mellan Tottenham och serieledaren Arsenal. Extremt viktiga poäng på spel även här för båda lagen då Tottenham med en vinst kan klättra upp på fjärdeplats medan Arsenal vill fortsätta bibehålla sin fem poängs serieledning. Speltipset till derbyt blir att Arsenal får flest hörnor när man börjar med 0-2 och att det blir under 12.5 hörnor i matchen till 1,64 hos Expekt.

Viktiga poäng på spel

Ett derby är alltid ett derby och denna gång så är det dessutom otroligt viktiga poäng på spel för båda lagen. Arsenal sitter fortfarande på förstaplats i tabellen och har City fem poäng bakom sig. Precis som en själv så har City också ett riktigt tufft möte i helgen mot Man United på bortaplan som spelas på lördagen. Så i bästa fall för Arsenal så tappar City poäng i den matchen vilket minskar pressen på Arsenal med ett snäpp.

För hemmalagets del så kan man klättra upp på fjärdeplats och i bästa fall tredjeplats vid en vinst, förutsatt att både United och Newcastle kryssar eller förlorar sina matcher. Man har dock redan inför mötet en match mer spelad än samtliga lag över sig. 

Arsenal vann senast

Detta blir andra och sista mötet mellan lagen i ligaspelet för denna säsong då det första spelades i oktober förra året. Den gången var det serieledaren Arsenal som tog samtliga poäng efter en 3-1 vinst. Man var det klart bättre laget matchen igenom och förtjänade att vinna. Nu är det hemmaborg för Tottenham och sist man spelade på Tottenham Hotspur Stadium så vann Tottenham med 3-0 vilket var förra året maj. 

Men Tottenham har inte sett superbra ut på sistone förutom i deras 0-4 vinst mot Crystal Palace för ungefär tio dagar sen. Nu senast så vann man med bara 1-0 mot ett League One lag där man bör vunnit med betydligt större marginal.

Speltipset

Otroligt viktiga poäng som står på spel i detta derby. Tottenham har två raka ligasegrar när man spelat på hemmaborg mot Arsenal samtidigt som Arsenal har tre raka hemmasegrar. Jag väljer att bygga ihop ett hörnspel till denna match som suttit i de fem senaste inbördes mötena. Speltipset är att Arsenal får flest hörnor när dom börjar med 0-2 och att det blir under 12.5 hörnor i matchen till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x