Speltips

Match/event
Tottenham - Chelsea
Datum
26/02 - 2023
Matchstart
14:30
Spelbolag
Spel
Chelsea Ö9.5 skott & Ö7.5 hörnor i matchen
Odds
1,70
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tottenham – Chelsea 26/2

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 24 februari, 2023

På söndagen har vi ett London derby framför oss när Tottenham tar emot rivalen Chelsea hemma på Tottenham Hotspur Stadium. Ett riktigt svagt Chelsea som kommer på besök som bara har en vinst på deras tio senaste matcher. Tottenham har en vinst i bagaget från sin senaste match mot West Ham som man slog med 2-0. Spännande derby!

Kryss senaste inbördes mötet

Tottenham och Chelsea möttes förra året i augusti redan i den andra omgången. 2-2 slutade den matchen efter att Harry Kane gav hans Tottenham ett poäng med ett mål i den 96:e matchminuten. I den matchen hade Chelsea Tuchel som tränare men så är inte fallet nu. 

Mot Tottenham har man dock ett bra facit och har fyra vinster på de fem senaste och har bara förlorat en av de 12 senaste inbördes mötena vilket är väldigt imponerande. Inför denna matchen har jag dock Tottenham som favoriter med tanke på hur tungt det går för Chelsea just nu.

Svaga formen fortsätter för Chelsea

Potter har inte haft det lätt hittills i Chelsea och deras svaga form fortsätter än. Man åkte senast på en förlust mot Southampton på hemmaplan vilket var väldigt oväntat och matchen innan det så torskade man mot Dortmund i Champions League. Inför denna match så har man bara en enda vinst på deras tio senaste matcher och bara en vinst på deras åtta senaste ligamatcher.

Tottenham kommer till denna match med en vinst i sin senaste match mot West Ham, även den på hemmaborg där man även slog Man City i den näst senaste ligamatchen. Tottenham tog poäng på Stamford Bridge och jag tror även att man lyckas göra det här också på hemmaborg.

Speltipset

Otroligt viktiga poäng som står på spel i detta London derby när två lag som behöver tre pinnar ska mötas. Tottenham har klättrat upp på topp fyra platserna men har en match mer spelad än Newcastle som man gick om. Chelsea sitter fortfarande på 10:e plats och måste verkligen börja vinna matcher om man vill ta sig till Europaspel nästa säsong. Speltipset till detta derby blir Chelsea över 9.5 skott och att det blir över 7.5 hörnor i matchen till 1,70 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x