Speltips

Match/event
Tottenham - Liverpool
Datum
28/01 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Kombination: Över 2.5 mål och båda lagen gör mål
Odds
1.90
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tottenham – Liverpool 28/1

Fotboll Premier League Speltips
Joakim
Publicerad: 28 januari, 2021

Det är ett oerhört intressant möte som väntar i Premier League på torsdagskvällen. Kampen om en plats i titelstriden och om platserna i topp 4 är stenhård denna säsongen och det är dags för Tottenham och Liverpool att slåss om tre viktiga pinnar. 

Tottenhams dynamiska duo

Det har väl knappast undgått någon att Kane och Son har haft ett fantastiskt samarbete denna säsongen ger varandra assists och gör mål om vartannat. I omställningsspelet framför allt har Tottenham varit otroligt effektiva. De spelar på ett sätt som kan liknas med hur Leicester spelade under säsongen 2015/16 när de spelade hem guldet.

Bra försvarsspel och snabbt och bra kontringsspel mot de bättre lagen och för sedan matcherna mycket när de möter de lite sämre lagen. Visst har de haft sina ups and downs denna säsongen men om de vinner matchen de har till godo och även ikväll så är detta en säsong som Tottenham kan sätta ordentligt tryck på övriga lag. 

Liverpool skapar mycket

Det var längesedan vi såg Liverpool göra så lite mål som de gjort de senaste 5 matcherna. Det syns även på resultatraden, 2 förluster och 3 oavgjorda på de sista 5. Vad som inte syns på reslutatraden är den ofantliga mängd chanser laget har skapat. Att bollen inte har gått in är ytterst märkligt, tillfälligheter eller oskärpa.

Vad det är, är svårt att sia om men det känns som att när det väl lossnar så lossnar det ordentligt. Salah, Mané, Firmino och övriga har inte riktigt hållit samma kvalitet som de haft tidigare under säsongen och visst märker man av alla skadebekymmer i backlinjen. Frågan är om det är i matchen mot Tottenham det lossnar?

Dagens speltips

Om jag tittar in i framtiden ser jag en match där Liverpool styr matchen, med Thiago som spelfördelare. Detta passar Tottenham utmärkt så länge de ska stå emot att släppa in mål. Sons snabbhet, Kanes styrka och Ndombeles nytändning kan komma att göra det väldigt svårt för Liverpool att försvara sig i omställningarna. Jag lägger ett kombinationsspel på denna matchen. Över 2,5 mål och båda lagen att göra mål. Den finns under fliken Pre-packs hos William Hill. För den som vill spela lite mer säkert går det så klart lika bra att lägga två singelspel. Lycka till!

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x