Speltips

Match/event
Stefanos Tsitsipas-John Isner
Datum
04/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Över 1.5 tiebreak
Odds
3.15
Rygga Spelet
Speltips tennis

Tsitsipas – Isner » Fredag 4/6

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 4 juni, 2021

Hallå där! Franska öppna är i full rulle och vi är redan framme i omgång tre. Har hittat ett ruggigt bra spel i matchen mellan Tsitsipas och Isner där troligen speciella omständigheter kommer hända. Häng med nedan för lite mer info, nu gasar vi!

Topp fem för första gången!

Stefanos Tsitsipas är nu framme i tredje rundan och Franska Öppna och har den bästa rankingen någonsin, en femte plats. Greken har gjort ett riktigt bra år och står noterad för 33-8 i matchstatistik vilket får anses som mer än godkänt. Grussäsongen har varit bra, förra veckan tog han en titel i Lyon. Masterstävlingarna i Rom och Madrid gjorde han inga bra insatser, åkte ur ganska tidigt mot Ruud respektive Djokovic. Grustävlingen i Barcelona torskade han en stenhård final mot Nadal, och veckan innan Barcelona tog han hem titeln i Monte Carlo. Greken är riktigt bra för tillfället och hittar vinnare från både sin forehandsida men även sin fina enhandsbackhand.

Tsitsipas har gått igenom två rundor utan att tappa set, var dock nära i första matchen mot Chardy, där han fick rädda setboll i första set. Senast mot spanjoren Martinez gjorde greken en riktigt bra insats och vann enkelt i tre raka. I senaste fighten mot Martinez vann greken hela 26/27 bollar när han var framme på nät. Möter nu en Isner som han har 3-2 i inbördes på.

Stabila rundor av amerikanen!

Över till bjässen John Isner, har skrivit massor om honom senaste veckorna. Killen är ett hus, över två meter och över 100 pannor vilket gör honom till ostoppbar i sin egen serve. Isner är 34 på världsrankingen, har dock varit många placeringar bättre, 8 som bäst. Har bara lirat en tävling på grus innan denna, i Madrid, där han fick ge sig mot Thiem i kvarten. Isner har sett riktigt bra ut senaste veckorna, rör sig bättre och har hittat en otroligt bra stil på gruset. Servar inte riktigt 100% utan kickar serven lite mer, inte lika många serveess som tidigare men får straffspark på slaget efter. Är riktigt stabil även på andraserven numera.

John Isner har vunnit två raka matcher i Paris, utan att tappa set, dock har 3/6 set gått till Tiebreak. Gjorde processen kort i första rundan mot sin landsman i Sam Querrey. I andra rundan var det inte många som trodde att den gode John skulle ta sig förbi den skicklige Filip Krajinovic. Isner gjorde en fantastisk insats och vann tre raka. Har vunnit 83% samt 91% när han sätter sin förstaserve, vilket tyder på att han knappast kan bli bruten. Har inte blivit bruten på två matcher och endast släppt till fyra breakchanser.

Dagens speltips

Tsitsipas är storfavorit här om matchen spelas i 24 grader och sol. Nu ska det regna hela dagen i Paris och troligtvis kommer allt spel ställas in. Utom på centercourten som har tak, där denna fight kommer spelas. När taket är stängt går det bra mycket snabbare i spelet och då är det stor fördel Isner. Vågar dock inte spela rak på amerikanen, utan har hittat över 1.5 tiebreak som betalar över tre gånger degen!!! 3.15 på över 1.5 tiebreak är ett riktigt bra spel. Killarna har sammanlagt spelat 11 set mot varandra, sju av dom har blivit tiebreak. Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x