Speltips

Match/event
Tyskland - Japan
Datum
23/11 - 2022
Matchstart
14:00
Spelbolag
Spel
Tyskland U3.5 mål, Japan U1.5 mål & U12.5 hörnor i matchen
Odds
1,82
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Tyskland – Japan 23/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 22 november, 2022

Grupp E kommer minst sagt att vara spännande att följa då vi hittar både Tyskland och Spanien i den gruppen. Men även Tysklands motståndare i den första omgången, Japan, som man absolut inte ska underskatta. Tyskland kommer såklart att ha lite extra press på sig inför detta VM efter att ha åkt ut ur gruppen i det senaste VM år 2018. Och denna match kommer minst sagt vara otroligt viktig för att Tyskland ska ha bra förutsättningar inför de resterande matcherna!

Ingen lätt grupp

Grupp E kommer att bli väldigt intressant att följa då båda stora nationerna, Tyskland och Spanien, befinner sig i den gruppen. Sedan har vi Japan och Costa Rica som verkligen drog nitlotten och hamnade i denna tuffa grupp. Costa Rica har enligt mig på förhand noll chans att ta sig vidare till slutspel men Japan kan i mina ögon skrälla. Dock kommer det givetvis att krävas en hel del för att dom ska ta poäng mot antingen Tyskland eller Spanien men chansen finns.

Dessutom så har Japan ingen press på sig alls medan Tyskland har en enorm press på sig, speciellt efter att man inte tog sig vidare till slutspelet i förra VM. Så inför denna match tror jag att det kan gå lite hur som även fast jag har Tyskland som klara favoriter. Man har en riktigt bra trupp med sig men det ska även funka på banan för att det ska gå vägen och det återstår att se om det kommer att göra det.

Vinst i genrepet för Tyskland

Både Tyskland och Japan har spelat varsin match nu inför VM. Tyskland mötte Oman som jag på förhand trodde man skulle köra över men matchens enda mål kom efter 80 spelade minuter av Fullkrug. Tyskland var dock det överlägset bättre laget hela matchen och Oman hade inte ens ett skott på mål. 

För Japans del så tog man sig an ett Kanada som också ska spela VM vilket kanske gjorde den matchen lite tuffare då båda lagen ville göra en bra match. Det började väldigt bra för Japan då man tog ledning efter bara nio minuter men sedan var det Kanada som tog över matchen och vände efter ett sent vinnarmål i den 95:e minuten. Japan kommer alltså med en förlust till denna tuffa första match mot Tyskland vilket såklart inte gör den lättare.

Speltipset

Tyskland med enorm press på sig inför detta mästerskap efter att man inte tog sig vidare ur gruppen förra VM. Japan ska man definitivt inte underskatta och denna grupp kommer bli rolig att följa. Inför matchen har jag Tyskland som favoriter men tror inte att vi kommer få se någon överkörning. Speltipset blir Tyskland under 3.5 mål, Japan under 1.5 mål och under 12.5 hörnor i matchen till 1,82 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x