Speltips

Match/event
Tyson Fury vs Dillian Whyte
Datum
23/04 - 2022
Matchstart
23:30
Spelbolag
Spel
Tyson Fury vinner via avslut (KO,TKO eller diskvalificering)
Odds
1,75
Rygga Spelet
Box

Tyson Fury vs Dillian Whyte 23/4

Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 22 april, 2022

Det är äntligen dags för Tyson Fury att slåss igen, denna gång är det inte mot Deontay Wilder igen utan nu kommer Dillian Whyte stå mitt emot honom i ringen. Whyte som inte slagits sedan mars 2021 då han mötte och vann mot Alexander Povetkin via TKO. Tyson Fury kommer till denna fight med två raka vinster mot Deontay Wilder där han avslutade båda matcherna som någon aldrig hade gjort mot Wilder innan. Riktigt spännande och intressant heavyweight fight vi har framför oss!

Whyte 1-1 i sina två senaste matcher

Dillian Whyte och Tyson Fury har länge väntat på att få slåss och snart är den dagen här. Whyte är långt ifrån en dålig fighter och den enda anledningen till att han är så stor underdog som han är, är för att han möter den absolut bästa tungviktaren just nu. Hade Whyte mött någon annan än Fury hade hans chanser varit ganska stora, han har några imponerande vinster i sin karriär inte minst två stycken mot Chisora och även en mot Joseph Parker. Men nu ska han ta sig an den absolut bästa fightern i världen som dessutom ska försvara sina bälten ännu en gång. 

Whytes chanser är inte stora men han har kraften som behövs för att kunna såra Fury om han nu skulle lyckas få in en ren träff på Fury som väldigt få lyckas göra. Tyson Fury kunde ta Deontay Wilders högerhand ett flertal gånger under deras tre matcher och Whyte har tyvärr inte samma kraft som Wilder. Men allt kan hända i ringen och jag tror inte att Whyte kommer att förlora utan att verkligen ge Fury en tuff match.

Finns ingen som är på Furys nivå enligt mig

Tyson Fury gjorde det omöjliga, två gånger, mot Deontay Wilder efter att ha avslutat han i båda sina vinster mot honom. Wilder som aldrig hade förlorat en match innan och som dessutom hade vunnit 41 av sina 42 vinster via avslut. Men sen stötte han på Tyson Fury och hans karriär ändrades för alltid efter en oavgjort och två förluster mot Fury. Många tror att Wilder inte kommer att slåss igen och jag tror inte heller det. 

Furys mentala styrka och hans tekniska färdigheter går inte att hitta i någon annan tungviktare. Med tanke på hur stor han är och hur mycket han väger så är det nästan ofattbart hur han kan röra sig på det sättet han rör sig på. Han är svår att träffa, har extremt bra precision och har dessutom kraften att knocka vem som helst. Att Whyte tog denna fight efter vad Fury gjorde mot Wilder är riktigt modigt gjort. 

Speltipset

Jag ser inte hur Fury ska kunna förlora denna fight och frågan är egentligen bara om han kommer att avsluta Whyte eller vinna via domslut. Men efter att Fury avslutade Wilder två gånger så väljer jag att gå på att han gör det denna gång med. Att avsluta en fight känns som en betydligt större vinst än att låta domarna avgöra och att det kommer vara på ett utsålt Wembley kommer nog höja hans motivation till att ge fansen en riktigt show. Speltipset blir att Tyson Fury vinner via avslut till 1,75 hos Coolbet.

Coolbet
100% upp till 500 kr
  • Snygg design
  • Kul funktioner
  • Bra utbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Coolbet
Lanserat:
mars, 2016
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.8/5
Introduktion
Coolbet är grundades 2016 och har sitt huvudkontor i Tallinn i Estland. De har spellicens i Sverige, Estland och Malta. De har sedan starten vuxit snabbt och är väldigt omtyckta bland spelare. De har flera unika funktioner som är väldigt kul att se
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 500 kr
Omsättningskrav: 6x