Speltips

Match/event
Ukraina - England
Datum
03/07 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
England -1.5
Odds
2.25
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Ukraina – England 3/7

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 2 juli, 2021

England kunde knappast hoppats på en bättre kvartsfinalmotståndare än ett Ukraina med 120 minuter spel i benen från 8-delsfinalen mot Sverige. Vägen till en semifinal känns tämligen komfortabel för det engelska landslaget som inte ska ha några problem med Ukraina så länge man kommer upp i en hyffsad nivå. Jag tycker inte det ukrainska laget imponerade mot Sverige senast och inte heller under gruppspelet där man blandade och gav. Mitt spel på lördagens match blir England -1.5

Speltips

  • England -1.5 – 2.25
  • Raheem Sterling får med sig över 1.5 fouls – 2.75
  • Oleksandr Zinchenko får gult kort i matchen – 4.00

Ska vara klasskillnad mellan lagen

England tog en imponerande skalp mot Tyskland senast och vann med 2–0 efter mål av Sterling och Kane. Just Sterling är en spelare som klivit fram i turneringen och lett England fram till kvartsfinalen med sina 3 mål. Han blir en spelare som det ukrainska försvaret får se upp med om de ska ha någon chans att fälla engelsmännen på lördag.

I mina ögon har England växt in i turneringen för varje match som spelats. Efter ett aningen trevande gruppspel så lyckades man besegra Tyskland med 2–0 och kanske var det en glimt av vad detta talangfulla engelska landslag kan prestera. Nu väntar ett betydligt mer överkomligt motstånd i form av Ukraina, ett Ukraina som ska vara glada att de ens tog sig förbi gruppspelet. Man plockade endast 3 poäng på 3 matcher och i 8-delsfinalen mot Sverige var man knappast det bättre laget. Jag tror turen vänder för det ukrainska laget här och håller England som både ett och två nummer för stora.

Ukraina med 120 minuters spel i benen

Som om uppgiften inte var tuff nog för Ukraina så finns det även ett stort frågetecken kring Andriy Yarmolenkos medverkan i matchen. Ukrainas nyckelspelare haltade under långa stunder runt på planen i matchen mot Sverige och såg minst sagt besvärad ut. I tillägg till hans skada saknas även Popov och Besedin. I det engelska laget finns frågetecken kring Declan Rice och Kieran Trippier men där finns desto mer alternativ att ersätta med för Southgates del.

Jag tror klasskillnaden blir tydlig mellan Ukraina och England. Lägg därtill att Ukraina spelat 120 tunga minuter mot Sverige medans England gjorde jobbet i 8-delen under ordinarie tid. Jag väljer att spela England -1.5 vilket rättas som vinst om England vinner med två mål eller fler. Utöver det har jag hittat två intressanta statistikspel hos Expekt – Sterling att få med sig över 1.5 fouls och Oleksandr Zinchenko att få ett gult kort i matchen.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x