Speltips

Match/event
USA - Sverige U20 - 15/8
Datum
15/08 - 2022
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
USA ML
Odds
1,74
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

USA – Sverige U20 – 15/8

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 14 augusti, 2022

JVM:s gruppspel rullar vidare med nya matcher under söndagskvällen och natten mot måndag. Bland annat skall USA och Sverige göra upp i en gruppfinal.

Fin bredd

USA har fått en fantastisk start på JVM då man vunnit samtliga tre matcher och leder gruppen på maximala nio inspelade poäng. Endast Sverige kan hota amerikanarna från gruppvinsten.

Fjolårets guldmakare inledde turneringen med att 5-1-besegra Tyskland. Därefter körde man över Schweiz med 7-1 efter att man gjort fem mål i den andra perioden. Allra senast krossade man Österrike med 7-0. I den fajten ledde man med 2-0 efter 2:32 och 4-0 efter 18:26.

USA har en mycket fin bredd i truppen, där alla spelare bidrar. Trots att man smällt in hela 19 mål har lagets bästa poänggöra ”bara” gjort sex poäng. Det är 20-årige, Carter Mazur, som noterats för fyra mål och två målgivande passningar. I övrigt har 18 spelare i truppen gjort minst en pinne.

Okej start

Sverige har, precis som USA, vunnit sina inledande matcher i JVM. Dock har man bara spelat två till antalet. Man har USA och Tyskland kvar att möta.

I premiären vann man knappt mot Schweiz med uddamålet 3-2 för att senast köra över Österrike med 6-0. Småkronorna har gjort vad man skall, men inte mycket mer. Laget har fortfarande mycket att bevisa och under tidig måndagsmorgon ställs man mot ett tufft motstånd. Upp till bevis!

Årets JVM-lag saknar de absoluta toppspelarna. För att Sverige skall skörda framgång krävs en solid defensiv, ett strålande målvaktsspel och en effektivitet framåt. Frågan är om man lyckas skaka fram det?

Dagens speltips

USA ML synas. Spelet finns bland annat hos Betsson till 1,91. Insats: 2,5 units.

Såväl USA som Sverige har öppnat JVM med ideell trepoängare. Dock har Småkronorna spelat en match mindre än USA. Amerikanarna har definitivt imponerat mest i grupp B. Exempelvis körde man över Schweiz med 7-0 medan Sverige vann med knappa 3-2 och kunde lika gärna förlorat fajten. USA är regerande mästare och kommer bli mycket svåra att stoppa även i år. Man har visat upp en fin bredd, där samtliga spelare levererar. Tillika brukar USA trivas mot Sverige. Faktum är att man vunnit tre raka inbördes möten (4-0, 6-4, 6-0) och åtta av de tio senaste. Mycket pekar på att det blir en ny amerikansk vinst under måndagsmorgonen.

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x