Speltips

Match/event
Västervik - HV71 - 28/3
Datum
28/03 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
HV71 FT
Odds
1,75
Rygga Spelet
hockeyallsvenskan

Västervik – HV71 – 28/3

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 28 mars, 2022

HockeyAllsvenskans slutspel går, under måndagen, in i ”Game 3-mode” då Västervik gästas av HV71 medan Kristianstad tar emot MODO. Såväl MODO som HV71 leder som väntat sina matchserie med 2-0. Kan underdogsen skaka liv i kvartsfinalerna i afton?

Kraftigt övertag

Storfavoriten, HV71, har fått en utmärkt start på det hockeyallsvenska slutspelet då man inlett med två raka segrar på hemmais mot Västervik. I slutspelets premiärmatch skrevs segersiffrorna till 7-0 (!) och därefter vann HV71 Game 2 med klara 5-2. Man har således inlett med en målskillnad på 12-2, vilket talar sitt tydliga språk.

Allra senast låg man faktiskt under med 0-2, men lyckades vända på steken via fem raka mål, där de fyra första kom inom loppet av 9.50 i slutet av den andra perioden. Snacka om att hemmalaget varvade upp, när det som bäst behövdes.

Fredrik Forsberg har öppnat kvartsfinalen strålande då han smällt in tre mål och noterats för en målgivande passning efter blott två spelade matcher. Med sina fyra poäng är 25-åringen HV71:s ledande spelare i den interna poängligan och ligger på en tredjeplats i totalen.

Måstematch

Eftersom Västervik inlett matchserien med två raka nederlag måste man vinna den så viktiga Game 3 i afton. Skulle kvällens hemmalag åka på ytterligare en förlust är drömmen redan över, för det finns inte en chans att man skulle kunna vända 0-3 i matcher mot stjärnspäckade HV71. Det finns inte en chans att man skulle vända 0-2 heller, men laget måste åtminstone tro på det och kanske kan de ge gästerna en fajt i afton?

Västervik har varit bra på hemmaplan under den senare tiden då man vunnit tre raka matcher och segrat i sex av de nio senaste. Faktum är att man faktiskt tog fyra av sex poäng hemma mot HV71 under grundserien. Dock är slutspelet något helt annat, där rutin är närmast avgörande och det har sannerligen HV71.

HV71 har varit bra under hela säsongen och är, precis som på hemmaplan, väldigt stabila på bortais. Inför kvällens kamp har man endast förlorat en av sina sju senaste matcher på resande skridsko, och den kom borta mot ett slutspelsjagande Västerås. Jönköpingslaget må ha haft det aningen tufft mot Västervik på bortais tidigare, men nu vankas det slutspel och det finns inte utrymme för misstag och hålla igen. HV71 kommer bara ånga på och bör segra även i afton.

Kvällens speltips

HV71 FT – finns bland annat till 1,75 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x