Speltips

Match/event
Växjö Lakers - Frölunda HC
Datum
07/04 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Växjö FT
Odds
2,08
Rygga Spelet
Speltips SHL

Växjö – Frölunda – 7/4

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 7 april, 2022

Oskarshamn lyckades besegra Rögle under gårdagen, vilket gjorde att Oskarshamn ML hittade hem till fina 2,50. Under torsdagskvällen är det dags för ytterligare två kvartsfinaler. Närmare bestämt Färjestad – Skellefteå och Växjö – Frölunda. Vi riktar återigen blickarna mot VIDA Arena.

Sanslös dramatik

Tre kvartsfinaler – tre förlängningsförluster. Det är Växjös facit inför kvällens Game 4. Frölunda å sin tur har tre övertidsvinster på kontot, vilket är enormt starkt. Snacka om att det ena laget har marginalerna emot sig och det andra med sig. Trots tre oavgjorda resultat efter 60 minuter ligger Lakers alltså under med 0-3 i matcher.

Just ett 0-3-underläge är det inget lag som lyckats vända i svensk ishockey. Det lär inte ske nu heller, men är det någon klubb som skall bli först med bedriften så är det Sam Hallams Växjö. I ärlighetens namn skulle jag inte bli jätteförvånad, även om det anses vara en omöjlighet.

Någon gång borde Växjö få medstuds och får man det, vet vi alla hur svårstoppade laget är.

Vinna eller försvinna

Förutsättningarna inför kvällens Game 4 är superenkla. Det är vinna eller försvinna för Växjös del. Även i en eventuell Game 5. Och 6. Och 7. Det krävs fyra raka segrar mot Frölunda. Allt annat skickar Lakers på semester på tok för tidigt, sett ur föreningens perspektiv.

Växjö har en fantastisk grupp och organisation som skapat en vinnarkultur på väldigt kort tid. Varken lagets spelare, ledare eller fans har gett upp det här. Det är fullt fokus på kvällens match. Kommer Lakers upp i normal standard skall man ses med goda chanser att vinna i VIDA Arena.

Just på hemmais är man erkänt starka och gör sällan dåliga matcher. Dessutom har man ett kraftigt övertag på Frölunda sett till de senaste åren. Göteborgslaget har faktiskt inte vunnit en tävlingsmatch borta mot Växjö efter ordinarie speltid sedan januari 2016. Det har endast blivit tre vinster på de tolv senaste matcherna på resande skridsko.

Olle Lycksell och Richard Gynge visar storform och leder förhoppningsvis Växjö mot en seger i kväll. Vi vill se fler fantastiska ishockeymatcher i detta slutspel och kanske framför allt mellan Växjö – Frölunda, där fajterna varit otroligt underhållande och spännande.

Kvällens speltips

Växjö FT – finns bland annat till 2,08 hos Expekt.

Vinner Växjö, så vinner laget efter ordinarie speltid. Man har nämligen nio (!) raka förluster mot Frölunda när matcherna gått till förlängning. Det är såklart helt otroliga siffror. Ett påkopplat Lakers i en kokande VIDA Arena skall kunna slå Frölunda efter ordinarie speltid. Även i detta pressade läge. Skall vi säga 3-1?

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x