Speltips

Match/event
Englands bästa målgörare
Datum
11/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Harry Kane
Odds
2.25
Rygga Spelet

Englands skyttekung i EM 2021 – Speltips

Fotboll Fotbolls-EM Speltips

Vilken sommar vi har framför oss! EM 2021 ska äntligen gå av stapeln och vi tror oss ha hittat några intressanta långtidsspel att jobba in under turneringen. Först ut av långtidsspelen är ett ämnat England och Harry Kane. England står som favoriter till att vinna hela mästerskapet och även om vi inte går så långt i våra förhandstips, så tror vi att Harry Kane har god chans att toppa den interna skytteligan efter avslutat mästerskap. Harry Kane att bli bästa engelska målskytt i EM 2021 finns att spela hos Betsson till 2.25.

Hitta alla nyheter och statistik kring EM 2021 här

Englands självklara målskytt

Ska England tillslut lyckas leva upp till de enorma förväntningar som landslaget går in med till varje mästerskap. Sett till vinnaroddsen inför mästerskapet är spelbolagen överens om att England är favoriten till att lyfta pokalen i juli. Om The Three Lions ska lyckas med denna bedrift, eller överhuvudtaget nå framgång i mästerskapet, kommer det krävas att Harry Kane hittar målen.

Harry Kane kommer från en individuellt stark säsong med Tottenham där han mer eller mindre burit laget på sina axlar med mål i mängder. I England må han dela målskyttet med en del andra spelare men det råder inga tvivel om vem som är den främsta målskytten i landslaget.

Backar vi tiden till föregående mästerskap, VM 2018, så noterades Harry Kane för 6 mål vilket var bäst utav alla spelare i turneringen. Kane är uttalad straffskytt i laget och är självskriven i anfallet.

England hittar vi i Grupp D tillsammans med Tjeckien, Kroatien och Skottland. En svårtippad grupp där England klart och tydligt sticker ut som favorit. Kroatien nådde sin absoluta höjd under VM 2018 när man tog sig till final. Där efter har man inte imponerat på samma sätt och får tillsammans med Tjeckien och Skottland slåss om platsen bakom engelsmännen. 

Speltips

2.25 på Harry Kane att vinna den interna skytteligan är spelet som rekas. Kane har visat att han kan hantera pressen och förväntningarna under stora mästerskap tidigare. Han är uttalad straffskytt och den självklara målgöraren. Ett fint spel att jobba in under sommarens mästerskap.

Betsson
100 % upp till 100 kr
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
april, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 % upp till 100 kr
Omsättningskrav: 1x