Speltips

Match/event
Turneringens bästa målgörare
Datum
11/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Romelu Lukaku
Odds
10.00
Rygga Spelet

Vem blir skyttekung i EM – Läs Läktarens Tips

Fotboll Fotbolls-EM Speltips

Belgien, Tyskland, Spanien, England eller Frankrike – Buden är många om vem som kommer att kröna fotbollssommaren 2021 med ett EM-guld. En sak som är säker är att vi har en hel månad av fantastisk fotboll framför oss. Speltips, nyheter och analyser kommer finnas tillgängliga på siten under hela turneringen, men redan nu kan vi släppa ett par tidiga idéer kring EM 2021. Läs vidare och se varför Romelu Lukaku att vinna skytteligan i EM är ett speltips att rygga till runt 8.00x insatsen.

Hitta alla nyheter och statistik kring EM 2021 här

Imponerande offensiv hos Belgien

Att Belgien har ett stjärnspäckat landslag och spelare nog för att fylla två slagkraftiga startelvor råder det inga tvivel om. De Bruyne, Hazard x2, Mertens, Tielemans och Lukaku – Den offensiva uppsättningen imponerar minst sagt. Laget tog sig ända fram till semifinal i VM 2018 där man förlorade med uddamålet mot världsmästarna Frankrike. Belgien var laget som gjorde flest mål under VM 2018, 17 stycken, där Lukaku stod för 4 mål.

Romelu Lukaku är det givna anfallsvapnet för Belgien, vilket han visat under de senaste åren. Anfallaren från Inter utgör ett hot för vilken backlinje som helst med sin styrka och resoluta spelstil. Han kommer till EM 2021 med en stark säsong i ryggen där han öst in mål i både ligaspel och Champions League.

Belgien befinner sig i Grupp B tillsammans med Ryssland, Danmark och Finland. Tre lag som Belgien inte ska ha några större problem att hålla bakom sig i tabellen. Finland löper risk att bli en av mästerskapets slagpåsar och här håller jag det inte som otroligt att Belgien med Lukaku i spetsen hämtar hem en storseger.

Jämfört med övriga potentiella guldkandidater får Belgiens grupp och tänkbara väg mot en eventuell final ses som tacksam. Jag tror Lukaku kommer kunna skaffa sig en bra buffert med mål redan i gruppspelet och med tanke på att Belgien tippas gå långt i turneringen finns goda chanser för ytterligare fullträffar. Lägg därtill att Lukaku är med och delar på ansvaret när det kommer till straffsparkar i det belgiska landslaget.

Speltips

Romelu Lukaku har haft en fantastisk säsong, Belgien i en överkomlig grupp och med en slagkraftig trupp. Jag tror Lukaku har god chans att toppa skytteligan när vi summerar EM 2021 i juli och väljer att spela belgaren som skyttekung till 10 x insatsen.

Unibet
100% upp till 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Bonus
  • Svenskt
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se - Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 100 kr
Omsättningskrav: 6x