Speltips

Match/event
Villarreal - Liverpool
Datum
03/05 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
X2 & Liverpool flest hörnor
Odds
1,70
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Villarreal – Liverpool 3/5

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 2 maj, 2022

Det är dags för det andra mötet i semifinalen mellan Villarreal och Liverpool i Champions League. Förra matchen slutade 2-0 till Liverpool efter en extremt ensidig match. Villarreal hade ett enda skott i matchen och var sällan på Liverpools planhalva. Nu är det dock hemmaplan för Villarreal där man bland annat slagit Bayern München, intressant att se om Villarreal kan göra det omöjliga!

Totalt dominanta

Liverpool har varit extremt bra hela säsongen så här långt och jag har svårt att se att det inte kommer att vara fallet denna gång med. Man har kört över många lag, både i ligaspelet men även i Champions League och det fick Villarreal känna på i den förra matchen. Om jag inte minns helt fel så hade Liverpool runt 75% bollinnehav, tio hörnor, över 20 skott och hade ett konstant tryck på Villarreal matchen igenom. Samtidigt så hade Villarreal bara ett enda skott, inte skott på mål, utan skott i hela matchen. Alltså 90 spelade minuter där man bara lyckades avlossa en enda gång, bara den statistiken räcker för att förklara hur dominanta Liverpool var.

Nu ska man resa till Spanien för att spela den andra matchen på bortaplan och som Liverpool har sett ut denna säsong så ser jag inte att man inte går vidare till final. Med en 2-0 ledning där Villarreal kommer måsta jaga mål vilket kommer att öppna upp för kontringslägen, så kommer Liverpool kunna såra Villarreal rejält.

Hoppet lever än?

Hade Villarreal spelat mot vilket annat lag som helst så tror jag att man hade känt att chansen finns där. Man har hemmaplan och inte riktigt något att förlora då man redan överraskat rejält denna säsong i Champions League. Men nu möter dom ett så bra Liverpool så återigen så tror jag verkligen att chansen är noll att Villarreal på något sätt ska ta sig vidare. I bästa fall så kanske dom kryssar denna match och det ska dom isåfall vara riktigt nöjda med.

Inte nog med att man förlorade med 2-0 borta på Anfield i den första matchen, så åkte man dessutom på en förlust direkt i ligaspelet bara några dagar efter mot La Ligas näst sämsta lag. Så självförtroendet kommer nog inte vara på topp och hoppet är som sagt i princip dött. Men en bra match är det oavsett och det är trots allt semifinal i Champions League så jag hoppas på en händelserik match.

Speltipset

2-0 ledning för Liverpool och Villarreal som inte har något att förlora ska nu försöka få hål på giganten. Precis som i första mötet så tror jag att Liverpool kommer att föra spelet och skapa flest chanser, trots att dom leder med 2-0 och inte behöver trycka på så tror jag ändå att dom kommer att göra det. Speltipset blir X2 och Liverpool flest hörnor till 1,70 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x