Speltips

Match/event
Vita Hästen - Djurgården - 11/2
Datum
11/02 - 2023
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Djurgården FT
Odds
1,90
Rygga Spelet
hockeyallsvenskan

Vita Hästen – Djurgården – 11/2

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 11 februari, 2023

Efter ett par mindre bra rekar jagar vi revansch under lördagskvällen när HockeyAllsvenskan bjuder på fyra matcher. Vi har valt att rikta blickarna mot Norrköping och mötet mellan Vita Hästen – Djurgården.

Tufft hemma

Vita Hästen gör en bra säsong då man återfinns på en åttondeplats med tio omgångar kvar. I skrivande stund står man noterade för 56 poäng på 42 matcher. Tabellen är dock oerhört jämn och man är endast fyra poäng före elvan Västerås och har sju poäng ner till en negativ kvalplats.

Formen då? Den får anses vara ganska bra då man vunnit två raka fajter och fyra av sina sex senaste. Det skall dock tilläggas att samtliga vinstmatcher kommit mot svagare motstånd i form av Västervik, Tingsryd, Kristianstad och ett magsjukt Mora.

På hemmaplan har man haft det tungt under den senare tiden. Faktum är att man endast vunnit två av sina sju senaste fajter på hemmais. Den senaste segern kom mot ett magsjukt Mora. Dalmasarna saknade 15-16 spelare. Vore ytterst märkligt om inte Vita Hästen segrade i den tillställningen.

Hittat formen

Sett över hela säsongen är hårdsatsande Djurgården en stor besvikelse. Laget ligger först på en femteplats med sina 76 inspelade poäng på 43 matcher. Det finns fortfarande en rimlighet att nå tredjeplatsen, men högre än så lär man inte hamna.

Det har stormat en hel del kring Djurgården då man bland annat föll i sex raka matcher i början av januari. Nu tycks dock huvudstadslaget hittat formen lagom till slutspurten av serien. Faktum är att man vunnit fyra raka matcher och endast släppt in två mål på sina två senaste fajter.

Bortaspelet, som var svagt i början av januari med endast en vinst på sju matcher, har också blivit stabilare. Inför kvällens bortafajt har man vunnit tre raka bataljer på resande skridsko. Bland annat har succélaget, Mora, besegrats. Även jumbon Västervik, där segersiffrorna skrevs till 7-0.

Dagens speltips

Djurgården FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 1,90. Insats: 3 units.

Synar man spelare för spelare råder det ingen tvekan om att det är klasskillnad lagen emellan. Djurgården har växlat upp den senare tiden och verkligen hittat formen via fyra raka segrar. Vita Hästen å sin tur har tagit en del segrar under den senare tiden, men det har varit mot bottenlag. Ett formstarkt Djurgården är något helt annat. Dessutom har man varit svaga på hemmais under den senare tiden. Här skall Djurgården ha alla möjlighet att ta tre relativt bekväma poäng och då är 1,90 ett väldigt fint odds, enligt mig. Vidare skall det tilläggas att Djurgården vunnit samtliga tre inbördes möten under säsongen (4-1, 3-2 och 3-1).

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x