Speltips

Match/event
Vita Hästen - Södertälje - söndag 14/3
Datum
14/03 - 2021
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Södertälje FT
Odds
1.90
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Vita Hästen – Södertälje 14/3

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 14 mars, 2021

Södertälje -1,5 till 1,76 hittade hem fint senast då SSK lyckades 4-1-besegra jumbon Kristianstad. I eftermiddag ska HockeyAllsvenskans sista omgång spelas, där Södertälje jagar tre nya poäng i jakten på tredjeplatsen i tabellen.

Gått på semester

Vita Hästen har svarat för en okej säsong och kommer stanna kvar i HockeyAllsvenskan efter att man spelat in 66 poäng på 51 matcher. Man är därmed hela 19 poäng ifrån negativt kval och har fem poäng upp till en slutspelsplats. Säsongen är därmed ”över” då man kommer hamna i ingenmansland.

Känslan är att laget redan gått på semester. Exempelvis föll man senast borta mot Björklöven med 0-9 (!), vilket givetvis är en effekt av att man inte har någonting att spela för parallellt med att ”Löven” har det. Norrköpingslaget har förlorat tre raka matcher efter att man släppt in sanslösa 20 (!) mål.

Går för tredjeplatsen

Södertälje har gjort en väldigt fin säsong och ligger på en fjärdeplats i tabellen med 89 poäng på 51 matcher. Man är därmed endast en ynka poäng efter trean Björklöven och har fyra poäng till godo på femman Mora.

Söndagens gästande lag har således en tredjeplats att spela om, och kommer naturligtvis gå all in för att kamma hem tre poäng mot formsvaga Vita Hästen.

Södertälje är inne i en mycket fin trend då man vunnit 4/5 och 9/12 senaste. Laget är således ett av seriens mest formstarka och vill gå in i slutspelet med en seger i ryggen.

Speltips

Jag väljer att köra Södertälje FT till 1,90 (3u) gånger pengarna.

Södertälje har segrat i 9/12 senaste medan Vita Hästen förlorat tre raka matcher, där man släppt in 20 (!) mål. Allra senast föll man med 0-9 mot Björklöven.

Vita Hästen kommer hamna i ingenmansland och har således ingenting att spela för, medan ett formstarkt Södertälje endast är en poäng ifrån tredjeplatsen. SSK kommer givetvis gå för samtliga tre poäng under söndagseftermiddagen.

Vidare har Södertälje vunnit samtliga tre möten mot Vita Hästen under säsongen och har segrat i 5/6 senaste inbördes. Vita Hästen är dessutom ett av seriens absolut sämsta hemmalag medan Södertälje är fullt dugliga på bortais. Det här vinner gästerna!

Lycka till!

/ Timmy

Följ mina europeiska ishockeyspel här!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x