Speltips

Match/event
VM 2022
Datum
20/11 - 2022
Matchstart
17:00
Spelbolag
Spel
Långtidsspel
Odds
1,72 - 21,00
Rygga Spelet
Speltips fotboll

VM 2022 (Långtidsspel)

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 15 november, 2022

VM drar äntligen igång på söndag med öppningsmatchen mellan Qatar och Ecuador. Inför turneringen tänkte jag dela med mig av några långtidsspel som jag tycker ser lite extra intressanta ut.

Gruppvinnare 

Jag börjar med en kupong där jag har enligt mig dom fyra säkraste gruppvinnare och sedan slänger jag även in att Uruguay går vidare ur gruppen. Enligt mig så är Brasilien, Holland, Belgien och Argentina fyra säkra gruppvinnare. Brasilien säger väl sig självt lite, dom är favoriter att vinna hela VM och med den truppen så ska man vara vinna sin grupp. Holland har sett bra ut på sistone och bör egentligen inte få vidare problem mot något av lagen man har i gruppen. Belgien kan få det lite tufft mot Kroatien men jag tror ändå att man vinner gruppen. Sist men inte minst Argentina, ingen lätt grupp man fick då både Mexiko och Polen är två bra lag men Argentina har sett vassa och inte minst att Messi har varit i riktigt god form denna säsong. Så kupongen är alltså att Brasilien, Holland, Belgien och Argentina vinner sina grupper, samt att Uruguay går vidare ur sin. Oddset på det blir 6,10 hos Expekt.

Blandad kupong

Expekt har ett riktigt stort utbud på vinnarspel och det gillar jag. Oftast är det inte värt att lägga allt som singlar, speciellt inte när det är långtidsspel, så jag har hittat några intressanta spel och kör dom i en kupong helt enkelt. Fem stycken är det, givetvis kan man ta ut någon man inte gillar eller lägga in någon man tycker är intressant. Kupongen ser ut så här, Brasilien tar sig längre än England, Frankrike tar sig längre än Belgien, Alphonso Davies gör under 0.5 mål, Tchouameni gör under 0.5 mål och Lewandowski gör flest mål för Polen. Denna ger 8,57 gånger insatsen hos Expekt.

Antal gjorda mål i turneringen

Detta blir en av de få singlar jag kommer att spela när det gäller långtidsspel. Det är antal mål som kommer att göras i turneringen och jag tror på förhand att det kommer bli ett målsnålt VM. Största anledningen till att jag tror det är för att jag tror inte lag kommer att orka lika mycket som under tidigare VM. Detta är mitt i säsongen och dessutom så kommer nog värmen att påverka de flesta lagen rejält. Så på förhand är känslan att det blir ett målsnålt VM och jag väljer därför att spela att det blir under 165.5 mål i turneringen till 1,72 hos Expekt.

Neymar och Benzema

Jag väljer även att spela två singlar på att Neymar och Benzema slutar topp 4 i skytteligan. Oddset på att Neymar gör det är 3,25 och Benzema 4,50. Anledningen är att båda kommer vara lagens nyckelspelare och dels att dom kommer att slå straffar vilket brukar spela stor roll i skytteligan i turneringar. Dessutom är det två fruktansvärt bra fotbollsspelare som brukar vara som bäst när det gäller.

Expekt special

Sista spelet blir en fin special som Expekt har. Den hittas såklart under “Expekt specialer” och det är att Brasilien når semifinal och att Neymar blir turneringens bäste målgörare. Jag tror att Brasilien kommer att gå långt och sannolikheten att deras bästa spelare då gör flest mål i turneringen är stor. Oddset på den är hela 21 x insatsen vilket gör den lite extra spelvärd.

Speltipsen

Femling – Brasilien gruppvinnare, Holland gruppvinnare, Belgien gruppvinnare, Argentina gruppvinnare, Uruguay går vidare till slutspel till 6,10.

Femling – Brasilien når längre än England, Frankrike når längre än Belgien, Alphonso Davies gör under 0.5 mål, Tchouameni gör under 0.5 mål, Lewandowski gör flest mål för Polen till 8,57.

Singel – Under 165.5 mål i turneringen till 1,72.

Singel – Neymar slutar topp 4 i skytteligan till 3,25

Singel – Benzema slutar topp 4 i skytteligan till 4,50

Special – Expekt special (Brasilien når semifinal och Neymar blir turneringens bäste målgörare) till 21,00.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x