Speltips

Match/event
Chicago Bears - Detroit Lions
Datum
01/01 - 2023
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Lions -6 & Ö 62.5P
Odds
1.98 & 4.10
Rygga Spelet
Speltips NFL

W17: Chicago Bears @ Detroit Lions 1/1

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 1 januari, 2023

2023 har smugit sig runt hörnet och en Pizza eller Kebab slinker nog ner hos många idag, varför inte göra det till lite NFL fotboll som drar igång 19:00? Nio matcher som drar igång vid 19:00 och vi har valt att fokusera lite mer på mötet mellan Bears och Lions där det fortfarande spelar lite roll inför slutspel.

Chicago Bears med en tuff säsong

Chicago har inte haft den enklaste säsongen i sin historia. Det har varit relativt tuffa lag som de mött, men att bara få ihop 3 segrar hittills är långt ifrån deras mål. Justin Fields har varit medioker men fått in fler och fler bollar, men framförallt är hans springspel väldigt aggressivt. Han tillsammans med sin runningback Montgomery leder ligan i rushing yards.

Något som låter väldigt gott, men istället ligger de SIST i passningsyards, vilket då säger sig självt att QB positionen har inte varit så bra till något annat än springspel. Förra veckan mötte de ett Bills som går för BYE-week och de kunde inte göra något. Totalt överkörda med 35-13 TROTS att Bears gjorde 7-0 först. Slutspelschanser är helt borta och vid ett tillfälle som detta skulle organisationen gynnas av en förlust genom draftpicks.

Kan Detroit ta sig enda till slutspel?

De har varit ett riktigt starkt lag de senaste 9 veckorna. 7-2 i resultat under den tiden och fortfarande en relativt god chans på slutspel. De har det inte riktigt i egna händer men ifall de vinner sina två restareande matcher mot Bears och Packers, har de en god chans på slutspel.

Förra veckan var en bust däremot när de mötte Carolina, som förvisso också kämpar för slutspel. De förlorade matchen med 16 poäng och de tappade möjligheten att ha slutspelschanserna i egna händer. De har fortfarande en stark offensiv med Goff, Williams och Swift i spetsen som borde kunna överrumpla Chicago.

Dagens speltips

Två väldigt bra offensiver men det saknas istället skicklighet på defensiven. Detroit har fortfarande slutspelschanser och har utan tvekan varit det bättre laget senaste veckorna. De borde kunna vinna denna matchen relativt enkelt och eftersom linjen ligger på en score satsar jag på den. Även en liten slant på att det blir mycket poäng läggs.

Därför väljer jag att spela på Detroit Lions -6 till oddset 1.98 hos Expekt (2.5units)

Samt att det blir över 62.5 poäng till oddset 4.10 hos Expekt (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x