Speltips

Match/event
Los Angeles Chargers - Los Angeles Rams
Datum
01/01 - 2023
Matchstart
22:25
Spelbolag
Spel
Chargers -6.5, Scott/Davis Interception
Odds
1.91 / 7.75 / 8.95
Rygga Spelet
Speltips NFL

W17: Los Angeles Rams @ Los Angeles Chargers

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 1 januari, 2023

En relativt sällsynt match där båda lagen spelar på sin hemmaplan, Sofi Stadium. Chargers står som hemmalag och kommer ha flest fans, men mer än så spelar det inte roll. Dock har Rams inget att spela för längre och Chargers är redan i slutspel, men kämpar för att få en bättre seedingplats.

Rams KROSSADE Broncos

Trots att båda lagen i matchen Rams – Broncos inte hade något att spela för blev det en bra match, för LA. De kom ut stekhett och vann varje kvart av matchen. Broncos offensiv var väldigt svag och Wilson kastade tre interceptions som alla ledde till poäng, 2TD’s och ett FG. Utöver det fungerade även Rams offensiv helt okej mot det som Broncos ställde upp med.

Totalt sett är denna säsong en riktig superbowl hangover för Rams. Att vinna SB till att inte ens vara NÄRA till slutspel är katastrofalt. Absolut att de tappade några spelare, men inte tillräckligt för att detta ska vara okej. Återstår att se om Sean Mcvay’s gäng får ett bra draftpick eller ej, något han troligtvis hoppas på nu.

Chargers med en enkel vinst

Chargers spelade mot Indianapolis Colts på MNF. En riktigt trött och tråkig match blev det där det var många punts men och mycket fumbles / interceptions som ofta INTE ledde till poäng. Det var inte en bra match från Chargers men ändå vann de väldigt enkelt för Colts hade INGET att sätta emot med.

De har redan säkrat slutspel med den vinsten, men det är så extremt viktigt med seeding för dem. Ifall de hamnar på 6e eller 7e plats kommer de få möta antingen Bengals, Chiefs eller Bills. Ifall de däremot kommer på 5e plats får de möta Jacksonville eller Tennessee, en match där de helt plötsligt är stora favoriter istället för stora underdogs.

För att ta sig dit behöver de ta sig över Ravens som har en seger mer än Chargers. Ravens saknar dock fortsatt Lamar Jackson och har två ganska tuffa möten framför sig. Chargers måste se till att göra sitt, därmed vinna sina två matcher, något de har god chans att göra.

Dagens speltips

Chargers som behöver vinna denna för att faktiskt ha en realistisk chans att ta sig längre än första rundan i slutspelet. Rams däremot har inget att spela för och finns ingen press på dem längre, finns inget som motiverar dem att göra den sista playen, tacklingen eller löpningen för att få en 1st down.

Chargers är allmänt det bättre laget med har så extremt mycket mer att spela för också.

Därför väljer jag att spela på LA Chargers -6.5 till oddset 1.91 hos Expekt (2.5units)

Samt Att Nick Scott får Ö 0.5 interceptions till oddset 7.75 hos Expekt (0.25units)

Att Michael Davis får Ö 0.5 interception till oddset 8.95 hos Expekt (0.25units)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x